Alles perfect

Alles perfect tijd van bezorgen de keuze alles smaakte heerlijk

Goed verzorgd

Wat een luxe om al het lekkers geleverd te krijgen en daarna de vieze borden gewoon op te laten halen. Het was echt genieten... Aanrader!

Wauw!!

Alles werd mooi op tijd geleverd, met een vriendelijke bezorger en duidelijke uitleg over het ophalen van de spullen. Het kwaliteit van het vlees was echt heerlijk vlees. Van alles was overal genoeg van en ik heb deze avond alleen maar blije gezichten gezien. Super!

Goed verzorgd.

Alles volgens afspraak verlopen en het was prima vlees. Voor herhaling zeker vatbaar.

Lekker en makkelijk

Ideaal concept. Veel keuze. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Makkelijk. Het wordt bezorgd aan huis, geen afwas en alles wordt weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar

subliem

het eten top verzorgd. heerlijke producten zowel de vis als het vlees. salades super en de verschillende soorten brood, was geweldig. ik kan dit iedereen aanraden. kom zeker weer bij jullie terug voor een top verzorgde BBQ

Super goed geregeld!

Alles was goed geregeld! Bestellen was eenvoudig; goede duidelijke informatie via de mail over vervolg en alles op tijd afgeleverd. Zag er prima en heel hygiënisch uit, makkelijk in de koelboxen en was bovenal super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Alleen 1 bakje kruidendokter voor 10 personen was wel weinig.

Fantastisch.

Alles prima geregeld , lekker eten en goed verzorgd.

Goedverzorgde barbecue met alles erop en eraan.

Wij gaven een feestje en hebben zelf geen bbq. Zo fijn dat je alles inclusief kunt bestellen waardoor je zelf helemaal geen werk hebt. Borden, bestek, opscheplepels en de bbq worden samen met het vlees en de salades gebracht. Ideaal en lekker. Veel variatie en alles is goed op smaak. De sausen zijn meer dan voldoende.

Wederom keurig ontzorgt

Weer fantastisch geregeld. Bezorging helemaal tot in de achtertuin en de bbq opgebouwd en getest. Vlees van hoge kwaliteit en heel gevarieerd! Salades, brood, sausjes en kruidenboter allemaal heel lekker. Alles zonder af te wassen weer meegeven wat wil je nog meer! Zou BBQ boer bij iedereen aanbevelen.

Prima eten, goed verzorgd en uitstekend georganiseerd

Voor herhaling vatbaar!!

Goeie service, prima bbq, geweldige kwaliteit van het eten!! Zowel het vlees als de salades waren echt heerlijk!!

Super!!!!!!

Al mijn gasten(20) wouden weten waar ik dit lekkers vandaan haalde.....De Folder is door menig hand gegaan

uitstekend☺

super ervaring....netjes een bericht voor bezorgen en afhalen.

Fantastisch!!!!

Een absolute aanrader!!! Perfecte salades, voldoende sausjes, voldoende brood, heerlijk vlees en echte borden en bestek!!! Zelfs de biefstuk was botermals. Service en afgesproken tijden helemaal TOPPIE!!! De combinatie perfecte BBQ en de gezelligheid van Zanggroep MEMORIES en het mooie weer, was gewoon een hele dikke 10!!!!

super makkelijk, heerlijke salades en vlees en de afwas wordt gedaan - aanrader! en kort van te voren te bestellen

Zeer goed, geode service en lekker eten!!!

Zeer goed!!!

Superlekker!

Mijn ervaring met De BarbecueBoer is zeer goed, vriendelijk, werd goed op de hoogte gehouden. Alles geleverd. Niet standaard van alles 10 stuks, maar verschillende aantallen en soorten vlees/vis. Dat vind ik juist leuk en zo kan iedereen eten wat hij/zij lekker vindt. Kwaliteit van vlees en vis was erg goed. Ons gezelschap was erg te spreken over de bbq!

Super!!!!

Perfect, geen opmerkingen alleen maar complimenten voor alles!

Heerlijk assortiment met kwaliteitsprojecten

Goede service, keurig verzorgt. Producten zijn van uitstekende kwaliteit. Vers en heerlijk van smaak!

Aanrader

Alles was super goed en op tijd geregeld en bezorgd.

Lekker eten zonder gedoe.

Ter gelegenheid van mijn verjaardag de barbecueboer laten komen. Keurig op de door hun afgegeven tijdstip geleverd. Er was voor iedereen voldoende. Sausjes en salades, helemaal top. En alles is zojuist weer opgehaald.

Uitstekend vlees! We hadden ook vis, maar dat was helemaal top!

Goeie service, op tijd melding en alles gecontroleerd. Daarna weer melding voor het ophalen! Perfect geregeld! Eten was goed, stokbrood, sausen, borden en bestek. We hebben niks gemist. Precies genoeg! Super bedankt!

Het was uitmuntend goed

Het was goed geregeld fijne bezorging en heerlijk gegeten

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken