Heerlijk vlees, lekkere salades en een top service! We zijn enthousiast en hebben ook weer andere mensen enthousiast gekregen :-)

Ruime keus en hele goede kwaliteit.

We waren aangenaam verrast door het ruime assortiment, de goede service en de heerlijke salades. Bedankt en zeker tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Jaap Brasser

Alles naar wens

Lekker, goed en op tijd bezorgd, iedereen tevreden!

Complete ontzorging en heerlijk vlees

Dit keer was ik aan de beurt om de organisatie van de jaarlijkse vriendenbarbecue te organiseren. Net als de vorige keer besteld bij De Barbecueboer. En wederom was het weer perfect voor elkaar. Zelfs de kinderen kregen een kleinigheidje waar ze heel blij mee waren. Het vlees was goed en ruimschoots voldoende. Wij hadden voor de volwassenen het luxe pakket gekozen en dat viel in de smaak. Enig minpuntje was de voorgekondigde sms. Hierin werd aangegeven dat op zondag 19-7 tussen 8.35 uur en 9.35 uur geleverd zou worden. Uiteindelijk is het om 10.20 uur geleverd. Voor een zondagmorgen toch jammer om onnodig vroeg uit bed te moeten. Voor de rest raad ik het iedereen aan en vrienden die volgend jaar aan de beurt zijn zullen door deze ervaring ook bij De Barbecueboer bestellen. Aanrader!

Fantastisch. Geweldig. Heerlijk

We zijn zeer tevreden met de geleverde BBQ. Keurig verpakt. Fijn overleg. Maar vooral heerlijk

Topservice !!

Zeer positieve ervaringen, zelfs als er aanpassingen op pakketten gevraagd worden, is dit mogelijk, altijd netjes op tijd en super service!

voor herhaling vatbaar. Mijn gasten en wij hebben heerlijk gegeten en genoten van de bbq. Het gemak van bezorging maakte het nog feestelijker. Er was genoeg voor iedereen. Top

Kwaliteit is fantastisch en ik kan de Barbecueboer aan iedereen aanraden.

Mijn ervaring met de Barbecueboer heeft tot op heden nooit te wensen overgelaten. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Geweldige ervaring voor herhaling vatbaar!

De bezorger kwam onze bestelling voor 11 personen keurig in de ochtend bezorgen. Inclusief een heldere uitleg over het gebruik van de gas bbq. Het vlees, salades, sauzen en stokbrood zagen er uitstekend fris en verzorgd uit. Geleverd in een goede koelbox zodat je geen volle koelkast hebt. Onze gasten hebben ons meerdere malen gecomplimenteerd met de keuze voor de bbq boer! Zij houden dit zelf ook in gedachte voor een volgend feestje. Wij doen dit zeker nog een keer!

Goed verzorgd!

Alles was lekker, goed verzorgd en ruim voldoende. Geleverd en opgehaald volgens afspraak. 1 minpuntje omdat ik degene was die het had geregeld kwam men steeds aan mij vragen wat voor salade en/of vlees het was. Dus mijn tip zou zijn om op de rand van de bakken d.m.v. een sticker aan te geven wat er in de bakken zit.

Super geregeld en gemaakt!

Keurig op tijd geleverd, keurig verpakt en ook heerlijk gesmaakt. Echt aan te bevelen!

Superservice. Goed en meer dan genoeg.

Bezorgservice all-in is top! Borden, bestek, etc. En ook op zondag keurig gekoeld bezorgd! Smaakte allemaal prima. Spareribs zou ik nog graag meer “kluifwaardig” zien.

Prima geregeld, goede kwaliteit

Als de auto open gaat met de gedachte dat daar je eten in staat dan schrik je even. Het was jammer van die dode vlieg in de Halal salade.

Was echt TOP!

Onze ervaring met de Barbecue Boer is ons goed bevallen. Alles zag er heel netjes en verzorgt uit. Echt een aanrader.

Heerlijk!!

Wij hebben ook dit jaar weer onze vakantieborrel afgesloten met een bbq van De BarbequeBoer. Het was weer heerlijk! Voldoende variatie van al het heerlijke vlees en super lekkere salades erbij. Voor volgend jaar hoeven we dus niet verder te zoeken ;-)

Perfect in 1 woord!

Alles wat ze schrijven en laten zien maken ze meer dan waar! De sausjes flessen vond ik zelf helemaal geweldig ipv bakken waar iedereen in roert!

Allemansvriend

Voor de 8-STe keer.... en weer (weer!) superrrrrr

BBQ boer is de beste

Goede kwaliteit geweldige service in 1 woord geweldig zeker nog vaker bestellen

Super geregeld

Alles was lekker en smakelijk, genoeg voor iedereen echt een aanrader.

Was super!

Eten en de verzorging was top geregeld!

(onbezorgd een bezorgde bbq

Een aanrader voor iedereen. Was goed verzorgt en zeker genoeg

Lekker eten, goed verzorgd, iedereen heeft genoten

Eerste kennismaking met de BBQboer is meteen een heel goede ervaring. Goed vlees, lekkere vis en ook de vegetarische uitvoering viel in de smaak. Keurig verzorgd, bbq zelf makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen :) En heel belangrijk......geen afwas te hoeven doen, heerlijk!

Fantastisch en compleet verzorgd

We hebben met 8 man genoten van diversiteit aan vlees en vis. Voor de rest de salades waren ook gevarieerd en smaakten heerlijk. Kortom met een wijntje en biertje erbij was het goed toeven.

Smakelijk en perfect

Al een aantal jaar bestellen wij voor diverse gelegenheden bij jullie onze BBQ. Iedere keer is het kwalitatief super en perfect geregeld

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken