Goede kwaliteit, prima service

Hebben genoten van een goed verzorgde barbeque. Geen gedoe met halen en afwas. Wordt gebracht ,voor ieder voldoende. Heerlijk genieten

Super sappig en smaakvol vlees

Binnen het afgeproken tijdsmoment werd er bezorgd. Er was meer dan voldoende borden, bestek en servetten geleverd. BBQ werd getest. Er zat zelfs een gasaansteker bij! Het vlees was heerlijk sappig en lekker gekruid. Ook de salades waren lekker en smaakvol. Alles ook prima op temperatuur; lekker gekoeld en niet te koud. Ook de fruitsalade was erg smaakvol, net als het stokbrood. Ik kan niets anders zeggen: het was TOP!

Super lekkere barbecue

De barbecue was erg geslaagd. Uitstekende communicatie, levering en heerlijk eten.

Goede kwaliteit en veel keus

Alles werd op tijd en koel aangeleverd. Alles volgens afspraak. Het vlees, de salades, sauzen en het brood waren vers, goed verpakt en het smaakte heerlijk. Top De sauzen zaten in handige flesjes, dus geen gedoe met plastic bakjes. Heel fijn zo! Jammer genoeg deed 1 van de 2 BBQ's het maar half. Daardoor hebben de mensen op onze bedrijfs BBQ soms wel lang moeten wachten.

Perfect geregeld

Het is/was perfect geregeld. Voldoende en erg lekker !! Dyckerhoff-basal beton centrale Arnhem.

Super!!!!

Alles netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Netjes verpakt, goede uitleg en ruim voldoende. Vlees, salades, sausjes en het stokbrood van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!!

Het was allemaal prima

Op tijd geleverd en alles was voldoende. Alleen waren er wat bordjes kapot aangeleverd

Geweldig heerlijk gegeten

geweldig verzorgd en netjes. We hadden voor 10 personen besteld en met 14 van gegeten. Enige tip: we vonden de satésaus en de kruidenboter te weinig voor 10 personen maar verder echt geweldig.

Goed verzorgd, perfect vlees

Goede service, goed en perfect verpakt, heerlijke salades, goede bbq’s, en op tijd bezorgd en opgehaald. Ondanks we op de camping staan.

Uitmuntend

Van A tot Z goed geregeld; bezorging, héérlijk vlees, genoeg bestek, lekker salades en alles zo weer opgehaald, top! Met recht; ontzorgen!

Wat heerlijk!

Met de hele familie en de kids op een camping barbecueën vergt nogal wat regelwerk. Maar niet als je de barbecueboer kent! Een tip van een collega bleek een gouden tip te zijn, want wat is dat een fijne service! Heerlijk mals vlees, fijne salades, een blinkende barbecue die heel goed werkt, zelfs een kleinigheidje voor de kinderen er nog bij. Ik weet zeker dat we hier nog vaker klant zullen zijn.

Verschrikkelijk goed

Echt super verzorgt en op tijd geleverd goede kwaliteit eten.

In 1 zin? In 1 woord! Super!

Makkelijk te bestellen, topservice van de bestuurder, alles netjes ingeseald, heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!

Super! Heerlijk vlees alles super geregeld.

Kwaliteit van het vlees prima, wel een dode vlieg en een haar op het vlees

Fijn dat alles in koelboxen wordt geleverd. Zo hoef je niet alles in de koelkast te stoppen. Bij het openmaken van de vleespakketten constateerden we een dode vlieg en een haar op het vlees. De hygiëne kan dus een stuk beter. Kwaliteit van het vlees was verder prima, salades vielen minder in smaak.

Tijdige levering conform afspraak en heerlijk vlees!

De berichtgeving over de levering van de BBQ spullen was helder. En zowel levering als ophalen van de spullen vond plaats op het afgesproken tijdstip. Erg fijn. Maar het allerbelangrijkste: voor een gezelschap van 20 personen hadden wij een goede mix van vlees, vis en Vega. Van alle gasten ontving ik echt positieve reacties over de kwaliteit van het geleverde eten. Ook van de veganisten die over het algemeen toch wat kritisch zijn. Bijgeleverde salades waren lekker en het stokbrood was prima. Het was een zeer geslaagde avond en alles ging op!

Top super geweldig

Het was echt top voor iedereen een aanrader. Ik ben al reclame voor jullie aan het maken. Super Super

Top BBQ gehad met goed eten

Vlees en salades waren heel goed en lekker! BBQ was goed verzorgd en het is duidelijk wanneer ze hem komen leveren en ophalen.

Fijn dat alles kant en klaar wordt geleverd!

Vlees was erg lekker en heerlijk gekruid. Salades waren ook top. BBQ, bestek en borden zag er netjes en schoon uit. Fijn dat ik dit voor mijn vader heb kunnen regelen. Hij heeft genoten van het eten, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Mede door de goed verzorgde BBQ heeft mijn vader, onze opa en overgrootvader een fantastische middag gehad!!

is uitstekend verzorgd

alles was goed alleen de kip was niet onze smaak verder alles goed

BARBEQUEBOER

Bestellen is eenvoudig Alles wat nodig is zit erbij Route en tijd is vooraf gepland Barbeque wordt gemonteerd en uitgelegd Enkel het genieten moet je zelf doen Quality, goed gekoeld en vers Uitstekende service En geen afwas Beter kan niet Ophalen op afspraak En was niet duur Reden om het nog eens te doen!

Geweldig lekkere ervaring

Zeer compleet en makkelijk te bereiden bbq, lekker vlees en salades. Net iets anders dan het standaard pakket, erg lekker en alles ruim voldoende. Goed gekoeld afgeleverd en netjes verpakt. Ook het ophalen van de vuile vaat was netjes geregeld. Ruim op tijd een bericht wanneer alles geleverd en opgehaald werd. Super verzorgt. Zeker de moeite waard om nogmaals een bestelling te doen.

De perfecte BBQ

Zeer complete gevarieerde en kersverse producten. En inderdaad alleen het brood snijden is voldoende alles kan zo op de gezellige tafel. We hoeven zelf alleen maar de glimlach mee te nemen naar de tuin tafel voor een gezellige BBQ.

Super bbq!

Het eten was erg goed! De prijs was biet te duur, de bezorging en het afhalen was goed en duidelijk! En de service was perfect!

Prima vlees

Het vlees is van prima kwaliteit

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken