Super service

Voor mijn examenfeestje gewone pakketten en vega- en glutenvrij pakket besteld en iedereen was zeer tevreden en voldaan, dus ik ben een gelukkige host! Levering en ophalen erg prettig en vriendelijk verlopen. Het enige minpuntje: geen glutenvrije sauzen. Anders was het een dikke tien! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Van levering tot ophalen het was perfect geregeld een feest voor ons

Super geregeld , meer dan voldoende te eten!

Prima eten

Het eten is echt prima geregeld. We hadden zowel vlees, vis, als vega en alles smaakte zeer goed. Ook de salades, stokbroden, sausjes en smeersels waren lekker. De communicatie vinden we wel te wensen over laten. Duurt lang voor je reactie op vragen krijgt.

Keurig en goed

Precies zoals afgesproken. Netjes op tijd. Alles goed verpakt en vers. Ideaal!

Gastgericht!

De bezorgdag die ik eigenlijk wilde, was niet meer beschikbaar. Ze dachten goed mee en kwamen met een oplossing! Heel fijn. Vriendelijke bezorger, goed eten. En bovendien helemaal niet duur.

De BarbecueBoer levert perfectie!

Doen wat ze zeggen. Altijd vriendelijk. Simpel doch krachtig concept. Iedereen happy. Afspraak is afspraak. Topkwaliteit vlees en overigen. #vertrouwen #zohoorthet #volgendjaarweer Bedankt! We hebben weer ontzettend genoten! Een 12 uit 10! :-D

Prijs / kwaliteit is top!

Goed vlees en goede service. Opvallend vriendelijke bezorger!

Lekker vlees en Goede service!

Gemakkelijk te bestellen en goede service!

Goed bereikbaar, goede service en ruim voldoende aan vlees en salades.

Alles netjes op tijd geleverd. Voldoende vlees en salades. Kok was minder ervaren. Af en toe stukken vlees niet goed bereid.

De BarbecueBoer regelt het allemaal.

Een aantal dagen voor onze barbecue moest alles nog geregeld worden. Het leek mij dan ook verstandig om even te informeren of de BarbecueBoer nog kon leveren op de gewenste datum. Via de snelle en goede service was de bestelling via e-mail geregeld. Aangezien de locatie van aflevering niet bij mij was, had ik laten weten dat ze konden bellen bij vragen. Zo gezegd, zo gedaan. De vriendelijke chauffeur belde om te overleggen waar hij de producten mocht neerzetten en vroeg of we ook weer de spullen daar wilden neerzetten voor afhaling. Een aantal van mijn gasten hadden nog geen ervaring met de Barbecueboer, maar ook zij zijn enthousiast over de goede service en scherpe prijs. Dus heb je een barbecue, maar niet de tijd om alles nog zelf te regelen? De BarbecueBoer regelt het allemaal voor je!

Verzorgd en goede service.

Alles is compleet en een goede service. Ze doen er alles aan om het naar wens te laten verlopen.

We hebben genoten!

Wij hadden een eindfeestje van groep 8 bij ons op school. De verzorgde bbq was echt een uitkomst. De spullen werden allemaal goed verpakt en koel bezorgd. Na de bbq konden we alle vuile vaat gewoon in de kratjes doen, heerlijk geen gedoe over wie er gaat afwassen. De kinderen en teamleden hebben genoten van het heerlijke eten. Er was meer dan genoeg en alles smaakte perfect. Dit gaan we vaker doen!

Compleet

Keurig netjes geregeld en verzorgd

Top. Duidelijke website. Prima telefonisch contact. En hele goeie barbecue pakketten. Keurig verzorgd. Herhaling vatbaar Tip. Creëer een zwaar boeren pakket. Wij zijn militairen en. Dan zijn grote stukken vlees zeer welkom. Mvg. M vd bunt

Prima met een hapering

Uitstekende BBQ. Goed verzorgd. Top met een kleine hapering bij een van de branders.

Geweldig!

Alles wordt geleverd, gewoon neerzetten, BBQ aan en lekker eten! Na afloop alles terug in de kratten en klaar ben je! Geweldig als je met veel mensen gaat BBQ'en. Ik kom zeker nogmaals bestellen.

Geweldige service, vriendelijk, beleefd en compleet

Met een pakket bestaande uit vis, vega en vlees en salades ben je altijd benieuwd naar de onderlinge kwaliteit, die wil nog wel eens verschillen. Wel, in één woord...Fantastisch goed!!! Alles goed gekruid, heerlijke soja saté stokjes, vis toegankelijk en op smaak, meer dan voldoende sauzen en salades, vlees van goede kwaliteit, kortom ik sta versteld.. Bij biefstuk weet je het meteen, nou gewoon heel erg goed, lekkere kip, hamburgers op smaak, tja... Echt een aanrader deze leverancier, gewoon bestellen echt meer dan genoeg en top service en klantvriendelijkheid, dikke pluim voor de bbq boer! Bellen en bestellen maar!!

Knallend t jaar uit!

Groep 8 neemt afscheid in de stromende regen maar met kok Hicham en de totaal verzorgde bbq merken we hier weinig van. Wat een lol, wat een gemak, wat een gouden herinnering!

Fantastisch lekker en echt waar voor je geld!

Bestelling kun je vlot plaatsen en er is genoeg ruimte om extra dingen aan te vragen. Klantvriendelijkheid was op en top! De meiden hebben heerlijk genoten van de goedverzorgde bbq!

Kwaliteit/prijs verhouding is goed! Service uitstekend!

Goed verzorgd en compleet

Iedereen was te spreken over de kwaliteit en de smaak van het vlees en de salades, de hele bbq optijd bezorgd en opgehaald.

grandioos verzorgde heerlijke bbq!

Tijdens een zoektocht naar een compleet verzorgde bbq voor een personeelsfeestje kwam ik de barbecueboer tegen, de website zag er al heerlijk uit. Alles was op en top bezorgd! Genoeg van alles en voor iedereen!!Zeker een aanrader!!

het vlees en salades, en diverse, waren top! De service ongekend goed!

TOP!

levering was goed en optijd. Het vlees en salades waren prima en lekker koel gebleven in de boxen. Sausjes netjes in flesjes! Ze zijn ook lekker Kortom een goede bbq!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken