Heerlijk!

Het eten was prima en veelzijdig. Er was voldoende en de bezorging was netjes op tijd. Zowel het vlees als de benodigdheden waren netjes verpakt. Kortom: voor herhaling vatbaar!!

uitstekende service en TOP kwaliteit

Het was voor ons de eerste ervaring met De BBQ-boer. Uiterst correcte en zeer goed verzorgd werd onze bestelling op de afgesproken tijd en plaats afgeleverd. We genoten van de heerlijk verzorgde producten zoals vlees - vis - en een uitgebreide salade waar we allemaal van mochten genieten. PRIMA een aanrader. "Wat de BBQ-Boer u biedt, vind je bij een ander niet"!!

45 mensen hebben heerlijk gegeten

Chauffeur was er op de afgesproken tijd. Alles was netjes verpakt en zag er schoon uit. Het kindermenu, de halal en de vegetarische pakketten waren lekker. Stokbrood was lekker vers en er was genoeg. Alles is opgegaan. Als de stokbroden voorgesneden waren zou ik 5 sterren geven.

Voor herhaling vatbaar

Mijn ervaring met de barbecueboer is goed. Nu 3 jaar op rij gebruik van gemaakt voor de afsluiting van ons korfbalseizoen met 30 personen. Alles wordt op tijd geleverd en opgehaald. Alle spullen zijn aanwezig. Communicatie is snel en prettig. Vlees en brood goede kwaliteit. We maken niet van alle salades gebruik. Een fruitsalade en komkommersalade zou een goede aanvulling of vervanging zijn. Kruidenboter kopen we zelf altijd nog bij, dat is vaak te weinig.

Het was helemaal compleet met salades sauzen en vlees, het geheel van een goede kwaliteit. Iedereen vond het geweldig. Wij gaan hier vaker bestellen!!!

Super service en erg lekker!

Wij hebben genoten van de lekkere bbq, het vlees was super, het brood en de salades waren ook ontzettend lekker. Alles werd goed geleverd met een beschrijving. Meer dan genoeg van alles. Misschien voor grote geoepen 2 bakjes kruidenboter, maar dat is het enige. Goed prijs kwaliteit verhouding. Dankjewel!

De ideale barbecue

Het eten was fantastisch, het gemak zowaar nog beter. Het enige wat je zelf hoeft te doen is het stokbrood snijden en de satésaus opwarmen. Zo kan je nog eens echt genieten van je feestje! Bedankt Barbequeboer!

Vispakketten waren gevarieerd, vers en heerlijk evenals de salades.

De BBQ was TOP, Vlees heerlijk en voldoende, salades vers, stokbrood, kruidenboter en sausjes SUPER!

De levering is goed geregeld. Het bestelproces verliep vlot en gemakkelijk via de site. Alles ruim op tijd geleverd en weer netjes opgehaald op aangegeven tijdstip. We hebben mede dankzij de geheel verzorgde BBQ een top afscheidsavond gehad van onze groep 8. We raden de Barbecue Boer van harte aan!

Aan iedereen die het wil horen, alleen de BarbeceuBoer kan ons bekoren!!!

Een bestelling geplaatst, keurig geleverd. Met alles erop en eraan, heerlijke producten, zeer goede kwaliteit. Voor iedereen meer dan genoeg, zelfs de afwas blijft bespaard. We zullen nooit meer anders willen, want dan doe je jezelf ernstig tekort. Kortom ga zo door bbq boer. Fantastisch!!!

helemaal top!

Goed geregeld, kwamen op tijd de bestelling brengen alles was super!

Was perfect geregeld. Werd netjes op tijd afgeleverd met duidelijke instructie. Eten was zeer goed en compleet.

Geweldig goede BBQ

Geweldig goed, alles is aanwezig hoefde zelf niets te regelen. Alles op tijd gebracht en weer opgehaald. Volgende keer bestel ik het weer.

Heerlijk

Het vlees en de salades waren echt heerlijk zeker weten dat wij dit vaker gaan doen op deze manier. Als ik 1 puntje mag meegeven ik vond 1 bakje kruidenboter voor 6 mensen wel karig gelukkig had ik het extra meebesteld.

Helemaal fantastisch!

Heb nu meerdere keren besteld en is elke keer helemaal goed! Super vlees en de salades zijn ook echt heel lekker, wij zijn dik tevreden.

Alles klopt

Mooi op tijd geleverd goede communicatie en alles smaakt heerlijk

Goed verzorgd

De bbq was erg goed verzorgd, er was voldoende,

Top geregeld en alles keurig op tijd!

Ondanks wind en regen, viel onze bbq zeer zeker niet tegen Alles was keurig geregeld en netjes op tijd dus van de bestelling bij Barbecueboer totaal geen spijt vraagt u ons om een cijfer om uw service van een cijfer te voorzien dan benadert dat toch echt een dikke tien Daarom zullen we graag de bbq herhalen met iets beter weer Want dat willen wij best nog een keer!

Keurig geregeld

Het vlees was heel erg lekker. Alles voldoende en we hebben genoten

Compleet

Op tijd gebracht zoals afgesproken! Een BBQ helemaal compleet en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer goede kwaliteit.

Prima levering zeer goede producten enige wel wat weinig kruidenboter voor 10 personen, was heel snel op was wel super lekker. Zou dit bedrijf zeer aanraden.

Heerlijk eten en prima verzorgd!

Het bestellen verliep op een makkelijke manier, voor iedereen wat wils en gemakkelijk extra bij te bestellen. Op de dag van de levering goed op de hoogte gehouden wanneer alles arriveerde en ondanks het slechtere weer hebben al alle gasten genoten, wat een heerlijk vlees hebben we gegeten! Ook de toetjes waren heerlijk, kortom een geslaagde en voor herhaling vatbare bbq.

Het geweldige eten maakte het slechte weer in één keer goed

Verjaardag gevierd met een bbq van de barbeceuboer. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer. Het eten was geweldig, gevarieerd en ruim voldoende. De bezorging en service was geweldig. Ondanks dat het de gehele dag regende vond iedereen het geweldig. Hopelijk de volgende keer met wat mooier weer.

Een goed verzorgde bbq

Een goed verzorgde bbq

Topservice en lekker eten!

Eigenlijk was ik te laat met reserveren, maar ze konden me er nog tussen plannen na telefonisch onderhoud. Super mee gedacht! En half uur eerder dan gepland geleverd. Heerlijk kwalitatief vlees, fijne bbq en servies, helemaal ontzorgt. Daardoor een hele fijne avond gehad met vrienden!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken