Super!!

Goed en geheel verzorgd! Met de klas het rare schooljaar wel gezellig afgesloten met een bbq. Heerlijke salades, stokbroden en verschillende soorten vlees, alles meer dan voldoende... Zelfs de borden, bestek etc werd geleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben, je hoeft niets af te wassen, zelfs dat wordt gedaan!

Goed vlees en uitstekende service!

Volledig verzorgd. Voldoende voor iedereen. Heerlijke verse stokbrood. Schone bbq

Goede kwaliteit en service

1e keer was al top. Nu voor 17 mensen besteld en alles tot in de puntjes geregeld. Veel variatie in vlees en salades. Een aanrader dus.

Fantastisch BBQ!

Ons tuinfeest was helemaal compleet met de BBQ van de BBQ boer. Voldoende vlees, vis, groente, fruit en salades. Snel besteld en op tijd geleverd! Geen afwas dat is pas fijn. Een echte aanrader dus!

Lekker en goede service

Alles erop en eraan, gemakkelijk en smakelijk. Goed verpakt eten, mooie BBQ, prima service!

Het was piekfijn in orde zowel de bezorging als het vlees en de heerlijke salades.in 1 woord TOP.

Voor herhaling vatbaar vlees nog veel over en we waren met meer man super netjes

mijn ervaring kan ik zelfs in 1 woord doen: TOP

- een verrijking dat er voor minder dan 10 personen besteld kan worden - zoveel keus (kan ook een nadeel zijn ;p ) - netjes verpakt - schoon - geen afwas - keurig geleverd - vriendelijk en behulpzaam aanrader??? zeker weten!!!

Zeer positief

Bestellen is super gemakkelijk. Bezorging 7 dagen per week! Super klantvriendelijk en het vlees was super goed. Ontzorgt een hoop op een verjaardag. Gewoon een complete ervaring. Borden en bestek meegeleverd. Alles mag vies in de doos en ze komen het boeltje weer netjes ophalen. Zeker een aanrader

Goed verzorgd, alleen brood en zo van verkeerde adres bij ons afgeleverd. Dus we hadden wel brood

Goed geregeld. En verzorgd.

In één woord: TOP!

Het bestelproces, de communicatie, brengen en halen, prijs/kwaliteitsverhouding: een grote pluim! Tel daarbij op dat het vlees, de salades, brood en de sauzen heerlijk waren en je kunt niet anders concluderen dan dat het een geslaagde bbq was. Dus... tot de volgende keer!

- Op tijd geleverd - Goede hoeveelheid - Goede variatie aan saus, vlees en salades - Zeer nette BBQ geleverd - Alles inbegrepen

Goede verzorgd, heerlijk vlees en komt afspraken na

De bestelling was zeer goed verzorgd. Genoeg vlees en echt heerlijk vlees! De Barbeque Boer komt zijn afspraken na, waren nog eerder dan het aangegeven tijdvak van een uur. Erg netjes, wij waren hier zeer blij mee.

prima service

klasse BBQ

makkelijk en goed verzorgd, je hoeft geen afwas te doen, een aanrader.

geweldig verzorgd

alles was top

Hhelijk genoten van een super georganiseerde bbq

Na een vervelende periode was dit weer een avond met het hockeyteam van dochter om het seizoen toch nog leuk en gezellig met lekker eten af te sluiten.

Lekker eten en goede service

Wij hadden een bbq besteld voor 29 personen. Het was keurig op tijd geleverd. Ik kreeg een bericht over de levering en er werd een half uur van te voren gebeld. Het eten was goed. Lekker vlees, vis en salades. We kregen 2 bbq's erbij geleverd en deze waren super schoon!!! Heel fijn!!! Het was een geslaagde avond.

Een goed uitziende ,genoeg en lekker.

Ik had het nog nooit gedaan, online iets bestellen van eten. Maar het was een verassing toen de bestelling kwam. Alles zat er bij. Er was ook genoeg voor iedereen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Zeker nog een keer van de zomer of bij mij of mijn vrienden,die het ook geweldig vonden. Het was een feestje voor mezelf. Vriendelijke groet Mieke Hagedoorn.

Eenvoudig geregelde en goed verzorgde barbecue

Eenvoudig en simpel te regelen. Gebracht en gehaald volgens afspraak. Goede kwaliteit en smaakvol.

Super lekker en goed geregeld

Het was wederom weer super geregeld ,eten was goed en genoeg .iedereen was te vreden we gaan het zeker nog een keer doen gr eike dikke 10 van ons

Op aanraden van onze zoon die ook een keer besteld had hebben wij ook gereserveerd voor fam bbq en vond het best spannend want voor deze prijs ???? Maar het was in een woord geweldig, heerlijk vlees en heerlijke salades 3 soorten brood en dan het gemak van bezorgen ...geen afwas ,BBQ, gas , borden bestek en alles compleet en het wordt weer opgehaald. Top ...iedereen was zeer tevreden .

prima verzorgd en netjes geleverd

de glutenvrije salades mogen iets meer smaak, verder perfect geregeld en goede kwaliteit

Een super complete, lekkere barbecue met uitstekende service!

Het was heel makkelijk om te bestellen. Na contact te hebben gezocht met een vraag over allergieën, maakten ze speciaal op verzoek een lactose vrije salade. Ideaal! Vervolgens is de berzorging snel en makkelijk, de dag ervoor een sms, ze komen op de dag zelf op tijd bezorgen. Alle boxen spreken verder voor zich. Genoeg bestek en borden, vers brood, makkelijke barbecue. Daarna wordt alles weer heel makkelijk opgehaald: je zet het buiten de deur en je hoeft niets meer te doen. Top!

Zeer compleet en goed verzorgd.

Wij hebben het als zeer compleet ervaren en goed verzorgd. De bezorger gaf ons een prima uitleg over de bbq. Het vlees, de salades en de bijgerechten zagen er goed verzorgd uit en "alles" smaakte prima. Voor ons nog zeker voor herhaling vatbaar!!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken