De service was goed het eten prima En heerlijk dat ik zelf niets hoefde klaar te maken

Topper!!

Voor familiefeest de vis/vlees combo besteld. Alles netjes aangegeven wanneer ze leveren. Ruime porties en heerlijke salade's. Goede bbq en alles zeer netjes verzorgd. Al met al een aanrader...

Lekker vlees en heel veel keuze

We hebben erg genoten van de bbq. Iedereen was blij met de keuze aan vlees en salades . Alles van hele hoge kwaliteit. Zeker weten dat we vaker bestellen

Dit is mijn eerste ervaring. Goede bezorging volgens opgave. Alle opgegeven vlees-vispakketten waren in aanwezig. Ook alles wat erbij hoorde. Kortom een geweldige ervaring.

Jullie doen wat jullie beloven, verzorgd/lekker en correcte levering.

Dit was onze 2e ervaring met jullie, en wederom niet teleurgesteld. Het werd op de afgesproken tijd, keurig bezorgd en ook weer opgehaald. Vriendelijk personeel. Alles compleet en heerlijk. Ik kan echt geen minpunt bedenken, ga zo door.

op tijd bezorgd, lekker vlees en diverse salades, allemaal blij

alles werd netjes op tijd bezorgd, goede kwaliteit vlees en diverse lekkere salades. Allemaal netjes verpakt, evenals het servies en bestek. Iedereen was tevreden. Zeker aan te raden!

Goede service zelfs op de camping

Keurig op de plek gebracht, en de volgende dag alles weer opgehaald.

Een absolute aanrader en fijne prijs kwaliteit verhouding

Super goede service, met een track en tracé voor het brengen en halen, de salades, stokbrood en kruidendokter en vlees waren heerlijk en het was absoluut voldoende! Wij waren met 14 personen en het is super fijn dat je er zo weinig werk van hebt. Je hoeft niet af te wassen en het eten wordt gebracht in koel kratten zodat je de koelkast niet vol hebt!

Onze eerste keer, maar zeker niet de laatste, het eten was heerlijk

Super gemakkelijk om op deze manier een BBQ te organiseren. Je wordt van het begin tot het eind ontzorgd. En dat voor een prima prijs!

Heel goed!

De bbq was heel goed verzorgd. Alles was er ruim voldoende en het smaakte ook allemaal prima. De levering vd spullen was keurig op tijd. Goede service van degene die de spullen kwam brengen. De bbq werd in elkaar gezet en getest. En de volgende dag werd alles weer opgehaald

Gewoon dik in orde.

Goede service !! Gratis bezorging, netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Dacht ff: te weinig saus en twijfel bij salade. Bleek achteraf veel teveel....Ondanks de hitte, bleef alles goed gekoeld ( 8 uur later pas gaan eten) Het smaakte prima!! Iedereen tevreden. Afwas service ook héél fijn.

In één woord fantastisch!

Vlees, salades en zelfs de sausjes waren werkelijk fantastisch! Keurig verzorgd verder

alles was naar wens

Ik heb hele goeie ervaringen met de BBQ boer voor herhaling vatbaar

Top geregeld!

Verse producten, ruim voldoende, nette barbecue, ruim op tijd geleverd. Echt een stressvrije barbecue gehad met onze familie!

Ontspannen genieten van heerlijk eten

Goede service, duidelijke lever en ophaaltijd Ruime salades Vlees-vis pakket was zalig

Hè le ma al top!!!

Wat was er niet goed? Niks!!! Wat was er goed ? Alles!! Van het servies tot het eten van kok Bas tot de presentatie vh eten , echt alles was tot in de puntjes goed verzorgd!!! Iedereen van ons gezelschap ( bijna 40 man ) dacht er hetzelfde over. Dit is absoluut een aanrader en ik kan niet wachten tot ons volg feestje om het weer precies zo te doen! Zo genieten als je zelf nergens naar hoeft om te kijken en je gasten nog meer ziet genieten!! Voldoening!!!!

Lekker eten

Het eten was heerlijk. We hadden de boeren bbq, echt goed vlees, lekker gekruid. Lekkere salades, iedereen was zeer tevreden! En goede service

het was weer genieten

super aardige lui. goed geregeld. salades waren erg lekker (en het vlees natuurlijk ook). stokbrood iets minder. wij bestellen hier jaarlijks en zullen dat blijven doen!

Een gemakkelijke en prettige manier van bestellen, goede communicatie voor het afleveren, een plezierige en behulpzame bezorger en de kwaliteit van vlees en salades is uitstekend voor een zeer gunstige prijs.

Heerlijk vlees, lekkere salades en een prima service!

Ik heb gisteren voor het eerst mijn bbq pakketten via de Barbequeboer ontvangen. Alles was top geregeld, genoeg van alles. Echt een aanrader en we gaan zeker vaker bestellen. Bedankt!

Heerlijk makkelijk

Alles weer prima in orde en op tijd. Uitstekend verpakt allemaal en heerlijke gerechten en sauzen. Volgende keer weer bestellen!

De bbq werd niet warm

Meegeleverde bbq werd niet warm genoeg om vlees op te braden, dus na 1 uur aanmodderen toch maar een kolenbbq gepakt en het vlees gebraden.

Zeker een aanrader!

Wat is het een gemak om je barbecue te laten verzorgen door de Barbecueboer. Lekker gegeten en ook lekker genoten dus.

Heerlijk vlees, lekkere salades, alle benodigdheden aanwezig en op de afgesproken tijd gebracht en gehaald! Zonder zorg, verzorg je een diner.

Zeer tevreden over de barbecueboer

De bestelling kwam mooi op tijd binnen en was helemaal compleet, vriendelijke bezorger. Een aanrader, die barbecueboer

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken