Niet normaal lekkerrrrrrr

Wij hebben gister voor het eerst kennis gemaakt met De Barbecueboer. Het vlees was ontzettend mals en erg lekker, en dat stokbrood?? nou even 5 min afbakken en het is of het net bij de bakker uit de oven komt zo heel erg goed en lekker. Ook de salades waren heel erg lekker, wel zou het handig zijn als er op stond wat er precies in zit ( of stond dat op de onderkant misschien?) En ze zijn helemaal niet dat je precies genoeg krijgt voor iedereen maar wat salades betreft gewoon eigenlijk veel te veel. Dus vandaag gaan de buren ook nog even BBQ-en haha van ons geld maar is ze gegunt! Nou en op het einde is het ook superfijn want je hoeft niets af te wassen en dat is toch wel geweldig voor moeder de vrouw! Al met al complimenten voor jullie als bedrijf en ga vooral zo door dan zien we jullie vaak bij ons thuis, mee eten ook geen probleem :-) Groeten Carla

Keurig verzorgd en heerlijk vlees

De BBQ was er ruim optijd en alles netjes in bakjes en borden en bestek in plastic verpakt en het vlees mooi en lekker met heerlijke salades en stokbrood. In een woord fantastisch goed. Het was een goed vervolg op vaderdag. Bedankt

Voor herhaling vatbaar.

Wij waren afwachtend:........ Waar zit het addertje onder het gras? De bezorging ging goed, kwam op tijd. De chauffeur legde alles goed uit, en dacht mee, ook over het ophalen. Alles oogde en smaakte perfect. Ruim voldoende van alles. De barbeque werkte perfect en leek zelfs nieuw. Wij hebben een heerlijke middag en avond gehad en lekker gegeten.(en gedronken) Dank daarvoor. Nu nog eens het warm en koud buffet uitproberen. Dus helaas, geen addertje gevonden. Bedankt voor alles. Tot de volgende keer

Eén woord is genoeg:SUPER!

Goede communicatie, bezorging en afhandeling

geweldig

super op tijd geleverd het ziet er verzorgd uit heerlijke salades genoeg voor allemaal het maakte onze dag zeer geslaagd

We weten nu waar we voor een bbq moeten zijn... Prima service erg netjes en smaakvol.. Superfijn

Heerlijk!!!!

Netjes verzorgd en verpakt... Gewoon heel goed.

Prima verzorgd, voldoende eten, goed vlees en geen afwas. Voor herhaling vatbaar!!:)

heerlijk gegeten en totaal ontzorgd!

perfect geregeld voor een seizoen afsluiting van een Hockeyelftal.

Superservice

Perfecte service, zetten de bbq ook nog op.

Prima werk!!

Lekker vlees,prima verzorgd,vriendelijke chauffeur,echt aan te raden

top service

bezorging was op tijd, alles was even netjes verpakt en gekoeld. vriendelijke bezorger. en waar het om ging, kwaliteit van het vlees was top!!!

heerlijk en gezellig gegeten, geen zorgen aan gehad.

ik vind het super, je bestelt online, het wordt netjes bezorgt, het smaakt heerlijk, BBQ Borer ontzorgt je etentje met familie of vrienden. heerlijk!

Goed verzorgd

Het was heerlijk!zeker voor herhaling vatbaar

Goed verzorgd met een snelle zorgvuldige service

Meedenkend, goed bereikbaar en nette verzorging

EEN keer goed altijd goed

EEn keer goed altijd goed

Geweldig!

Geweldig. Goede service, heerlijk vlees en top verzorgd.

Het is gewoon perfect

Wij hadden een B B Q voor 20 personen besteld ,en wat was het allemaal in orde. Wij hebben wel een opmerking de hoeveelheid salades is naar onze mening veel te veel en kan wel voor de helt minder ,dit hebben wij bij anderen ook mee gemaakt,ons advies haal er één derde vanaf dan word er minder weggegooid ,maar goed het is aan jullie.Tot de volgende keer.

Super geregeld

Heerlijk na een groeps bbq geen afwas, lekker bakkie koffie zetten en na genieten met zijn allen.

Vlees prima, salades minder

Vlees was qua kwaliteit prima, maar kwantiteit voor het eerst in ons leven eigenlijk net niet voldoende. De diversiteit aan salades beloofde veel maar in de praktijk was het smaakverschil gering waardoor er veel salade overbleef.

prima verzorgd

voor de tweede keer bij jullie besteld super goed meer dan voldoende op tijd alles netjes gebracht en ook weer opgehaald zal zeker niet de laatste keer zijn dat wij bij jullie besteld hebben. vriendelijke groet

Super geregeld

Zonder zorgen een heerlijke bbq gehad. Ruim voldoende aan vlees en salades. Echte aanrader.

Super goed geregeld. En super lekker.

Echt Top!

Super de luxe eten

het eten was gevarieerd en erg lekker. De BBQ voor 10 personen genomen, iedereen vond het zalig. Het vlees en de salades waren van hoog niveau. De gas bbq was erg simpel in gebruik. Hartelijk dank en we komen zeker terug.

Prima verzorgd.

Vlees en salade was ruim voldoende. Zelf nog wel wat extra stokbrood en kruidenboter toegevoegd maar dat vond ik geen punt.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken