Al meerdere keren hier besteld! Altijd alles in orde en ruim voldoende. Ook als je pas 3 dagen van te voren besteld, zorgen jullie dat het helemaal goed geregeld wordt.

Prima kwaliteit en uitstekende service.

Gezellig BBQ-en zonder boodschappen doen en in de keuken staan; heerlijke salades, heel lekker stokbrood, goede kwaliteit vlees, en meer dan voldoende.

Dankzij de geweldige kwaliteit van de geleverde BBQ werd het ondanks het slechte weer toch een feest

Kwaliteit van het vlees was weer uitstekend en het brood is altijd super en niet te vergeten de salades zijn top.

Super goed verzorgd

Nette communicatie, komen netjes afspraak na. Vlees heerlijk mals, genoten van de barbecue

Top geregeld!

Keurig netjes verzorgd en goede communicatie! Voor iedereen aan te raden of je nu een groot of klein gezelschap hebt! Vanaf 5 personen kan je al bestellen.

Perfect geregeld.

Super service en prima kwaliteit!

het was geweldig!!!

Alles op tijd gebracht en uitleg hoe e. e. a. werkt. Vlees en vis, maar ook het vegetarische was prima en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk eten zonder zorgen!

Voor het eerst besteld bij de barbecueboer. Op dag van levering zag ik pas op mijn mail dat ik zelf een week abuis zat. De barbecue had ik een week te laat besteld. Grote fout!! Ik gelijk vroeg in de ochtend gebeld en mijn foute datum aangegeven. Dit werd gelijk in behandeling genomen en alles zou op de dag van de BQ geleverd worden. Wat een fantastische service zeg! Ook het aanleveren was erg netjes verzorgd. Er werd goed rekening met de 1,5 meter gehouden en, niet onbelangrijk, de bestelling was meer dan goed. Fantastisch! bedankt BQboer!

gewoon alles perfect

Het eten werd na aankondiging op afgesproken tijd geleverd. Alles van de BBQ was schoon, dus zonder resten van vorige klanten. Goed werkende BBQ. Het eten werd aangeleverd in gesealde bakken en bakjes waarbij alles lang genoeg koel bleef. In onze ogen erg hygiënisch. Het eten was voortreffelijk en van alles was er voldoende. Onze gasten en wij hebben er van genoten. Ook de ophaalservice prima op tijd. Gelijk reclame gemaakt bij de buren die direct een folder wilden hebben.

Het was precies zoals beloofd werd

Op tijd, genoeg, variërend, netjes.Goed verzorgd. Ik kan echt geen minpuntje noemen Ondanks de wolkbreuk die halverwege losbarstte heeft mijn hele familie genoten . Het is zeker een aanrader. Wij zouden het zo weer doen.

Super ervaring!

Goede communicatie. Heerlijk vlees en salades. Super service!

alles prima in orde

heel goed ,lekker en keurig verzorgd

Goede smaakvolle bbq

Goed verzorgd vlees prima salade lekker In een woord fantastisch

Enorm goede kwaliteit van vis & Vlees & vegan!

Voldoende aanbod keuze menu's. Ik heb het combipakket vlees & vis met 1 extra pakket vegan gekozen en was super tevreden. Vlees, vis en salades waren van goede kwaliteit en ruim voldoende. Een echte aanrader.

Kwaliteit is geweldig wat jullie leveren en een ongekende service!!

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Alles klopt altijd en de service is geweldig.

Het was lekker en genoeg

Het was heerlijk , goed vlees en lekkere salades

Geweldig!

Het was een geweldige middag/avond. Het was gezellig, het weer was goed, en iedereen zei dat het eten geweldig was! Salade, brood, vlees/vis,sausen, BBQ, borden/bestek servetten. alles. Het word gebracht en weer opgehaald. Mijn Complimenten! Van de genodigden mag ik het volgend jaar weer doen....... En dan kom ik weer bij jullie.

Geen enkele klacht

Echt heerlijk genoten , goed stuk kwaliteit vlees , heerlijke salades en lekker broodje erbij Ideaal niet meer moeilijk doen in de supermarkt word perfect bezorgd bij je voordeur. Ga het zeker vaker doen

Perfect!!!

Al meerdere malen de BarbecueBoer onze bbq laten verzorgen en het is nog steeds perfect geregeld. De bezorging perfect, de salades, het brood, het vlees/vis heerlijk!! En het gemak dat alles weer opgehaald wordt en je er verder dus geen omkijken meer naar hebt. Borden en bestek vuil in een kratje zetten en zelf de bbq niet schoon hoeven te maken. Ideaal! Op naar de volgende bbq.

Geweldige BBQ gehad

Alles was tot in de puntjes geregeld. Het eten was verrukkelijk en de service heel goed. We snel weer een keer bestellen!!

Goed geregeld.

We hebben heerlijk gegeten. Lekker vlees en goed verzorgde salades.

Lekker en netjes verzorgd.

Voor de eerste keer de barbecue besteld hier bij jullie. Alles was netjes verzorgd en er was voldoende. Het vlees en salades waren lekker. Tipje er was maar 1 bakje kruidenboter voor 9 personen, dit mag wel wat meer zijn. Verder was er van alles voldoende. Beveel jullie aan bij anderen.

Geweldig! Super verzorgde en relaxte BBQ!

Lekker vlees en salades gegeten. En natuurlijk het gemak: niet afwassen, geen BBQ schoonmaken. Eerst leek het alsof ik te laat was om nog te bestellen maar na een telefoontje bleek mijn gewenste datum toch nog mogelijk. Top service. We zijn de volgende BBQ alweer aan het plannen en zullen dan zeker weer bij jullie bestellen :-). Bedankt voor een geslaagd feestje

Te weinig

Afgelopen weekend voor 15 personen een menu besteld. Helaas was het vlees veel te weinig. Naar de lokale frietboer moeten rijden om best wel wat snacks bij te halen. Kwaliteit was prima, maar ronduit weinig.

Gemak, relax en geniet.

Het was een prima eerste ervaring. Alles op tijd en perfect geleverd. Smaakte heel goed, van alles voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken