Uitzonderlijk goed

Alles is compleet, de bbq wordt voor je opgezet en uitgelegd. De borden zijn er, bestek, salades, brood, sausjes, fruit en kruidenboter. Dus je hoeft alles wat te drinken te halen. Aan het eind alles in de doos en superbelangrijk; je hoeft NIET af te wassen!! Al je bezoek vindt jou geweldig en eigenlijk hoef je er zelf weinig aan te doen, nou wat wil je nog meer. Dikke aanrader!

In onze groep waren veel mensen die dit niet kenden maar waren heel enthousiast over alles..goed verzorgd ,schoon , en lekker... Dus 1 groot compliment

netjes verzorgd en goede kwaliteit

Het was helemaal super!! alles was keurig verpakt en het eten en de service was een dikke prima. ook was het eten meer als genoeg!

Super lekker

De bbq was prima verzorgd. Iedereen heeft genoten en er was meer dan genoeg. Ook de haal en brengservice keurig binnen de aangegeven bezorgtijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd, goed geregeld

Het vlees was perfect, de salades vonden wij( 16 man) wat minder. De rundvleessalade en de aardappelsalade waren heerlijk maar de andere 2 vonden ze niet zo geweldig.

Heerlijke familiedag gehad met jullie bbq. Ruim voldoende en heerlijk vers. Zeker een aanrader. Ga zo door toppers

Prijs kwaliteits verhouding zeer goed

Alles is optijd geleverd in fatsoenlijke koelboxen. Eten is zeer goed, fatsoenlijke burgers, kip, worsten en speklappen. Volgende keer graag weer!

Zeer nette verzorging echt een aanrader eten is geweldig vinden wij

Snel, gemakkelijk en lekker

Makkelijk te bestellen, goede communicatie en snel geleverd. Alles is superlekker. En het stokbrood is ook geweldig! Fijn ook dat alles weer opgehaald wordt.

Super handig

Heerlijk makkelijk. Lekker gebbqd met een grote groep zonder ingewikkelde inkopen en klaarzetten/opruimen. Duidelijke communicatie. Echt een aanrader.

TOP ervaring

Wat een geweldige beleving, alles perfect op tijd geleverd heldere uitleg en dan het vlees en salades jonge jonge wat een heerlijkheid!!! In één woord TOP.

Helemaal perfect

Alles kwam op tijd en volgens vooraf doorgegeven tijden. Het vlees en dergelijke was heerlijk.

Top service voor een goede prijs kwaliteit verhouding

zeer prettig en eenvoudig te bestellen

voor herhaling vatbaar

Heerlijk

Lekker en perfect geregeld

Alles was op tijd geleverd. Ook was er meer dan genoeg voor iedereen. Vooral de vis viel in de smaak bij mijn collega's.

De zon maakt het af!

Voor 23 collega's een bbq verzorgd, perfecte service, mooi en lekker vlees en vis, nette, schone bbq meegeleverd en ook de salades, brood, sauzen, alles top en meer dan genoeg. Nog het meest te spreken over de service aan de telefoon (deze mate van service-gerichtheid maakt je zelden mee) en van de breng- en haalservice inclusief track en trace. Echt een fijn bedrijf. Ik prijs ze aan en ga er ook zelf vaker bestellen.

Het was compleet en goed verzorgd

Het werd netjes binnen de tijd afgeleverd en ook weer opgehaald. Het zag er netjes uit en ruim voldoende. We hebben er heerlijk van genoten met zijn allen

Heerlijk eten goede service

Lekker vlees, goede salades en fijn dat borden enz ook meegeleverd worden. Goede communicatie over levering.

Een goed georganiseerde BBQ met goede kwaliteit vlees/vis

Dit jaar hebben wij voor eerst gebruikt van de BarbecueBoer. Wij hadden verschillende pakketten besteld van vlees, vis en vega. Dit omdat zij een ruim assortiment hebben. Vanaf het moment dat bestelling geplaatst tot ophalen toe, houden ze je goed op de hoogte! Alles wordt keurig in koelboxen geleverd, hierdoor hoef je geen extra ruimte te creëren in de koelkast. De kwaliteit van het eten was erg goed. Wij raden het zeker aan en komen zeker terug voor een volgende BBQ.

Top geregeld!

Bestellen gaat makkelijk. Pakketten zijn uitgebreid en van alle gemakken voorzien. 3 dagen voor het feestje nog de hoeveelheid aangepast. Dat was geen probleem. Het vlees en de bijgerechten waren van hoge kwaliteit. De vega producten waren heerlijk en vernieuwend. De bezorging en ophalen van de vieze spullen achteraf ging moeiteloos. Enkel goede ervaring! Voor herhaling vatbaar!

Zoals meerdere keren met zowel een buffet of een bbq waren wij weer zeer tevreden met de bbq boer

Service is super en het eten voortreffelijk

Nog nooit zo lekker mals vlees gegeten bij een BBQ Alles erop en aan, meer dan genoeg vlees Voor herhaling vatbaar

Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Mooi concept goede kwaliteit van vlees en salades. Zeer gevarieerd. 1 tip geef ook de mogelijkheid tot kiezen van naturel vlees bijv. o.a. de steaks.

Van begin tot eind perfect verzorgd!

Vanaf het maken van de bestelling (zeer gebruiksvriendelijk, uitgebreide keuze en tussentijds eenvoudig aan te passen), de levering van de materialen en producten (goede aankondiging via de mail, zelfs een volgsysteem op de dag van bezorgen en producten zeer professioneel verpakt), tot aan het weer ophalen van de vuile vaat en de lege dozen en kratten. Alles perfect verzorgd! Verder goed vlees, heerlijke salades en smakelijke kruidenboter. Zeker een aanrader!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken