Super georganiseerd, uitstekende kwaliteit van de producten, super party zonder zorgen!

De presentatie van de BarbecueBoer op internet was duidelijk en het bestelproces een fluitje van een cent. De bestelling kon daardoor snel en compleet worden geplaatst. Bevestiging en leveringstijd werd helder bevestigd en keurig op tijd werd alles voor een geslaagde BBQ op tijd afgeleverd. Het was geheel compleet zonder manco's en bleek in deugdelijk functionerende staat. De vleesproducten waren van perfecte kwaliteit en de diverse salades zagen er begeerlijk uit .............en smaakten ook geweldig! Een aanrader als je met een groot gezelschap iets te vieren hebt en geen tijd of inspiratie bezit om het allemaal zelf op dit complete en super niveau te organiseren. Voor ons een geweldig positieve ervaring en de volgende BBQ met een ander gezelschap is inmiddels vastgesteld. Uiteraard weer in samenwerking met en de door de BarbecueBoer te leveren producten en benodigdheden.

De levering was mooi op tijd. Meer dan voldoende. Ophalen ook super geregeld. Fantastisch

Alles was top geregeld!

kwaliteit was erg goed met heerlijke salades en vlees. Het is ruim voldoende ,ik had nog wat extra vlees bij besteld maar dat is absoluut niet nodig. Chauffeur was mooi op tijd en de volgende dag alles weer netjes opgehaald. Echt top!

Goed geregeld

Nieuwe BBQ +++ Goede prijs/kwaliteit +++

Het was goed verzorgt lekker en heerlijk

Een dikke 10 was heel goed

Super lekker vlees en vis en een goede service

Voor mij en mijn collega's een mooie afsluiting met een super lekker BBQ van de barbecueboer. Na negen weken werk in een zwembad dat gesloten is door corona. bedankt voor de goede service. John Dijkhuis (zwembad De Planeet te Haarlem)

uitstekend

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. De bijgeleverde BBQ zag er uit als nieuw en de kwaliteit van de producten was in een woord geweldig. We hebben met ons gezin een heerlijke avond gehad waarin we gezellig hebben bijgepraat terwijl we genoten hebben van wat de BBQ boer ons geleverd had. Wanneer we weer eens een dergeijke familiebijeenkomst hebben zullen we zeker weer gebruik gaan maken van de diensten avn de BBQ boer

Heerlijk

Goed geïnformeerd,ruim op tijd met leveren. Alles netjes apart verpakt en in koelboxen. Bbq keurig. Salades lekker... vlees lekker.

Lekker eten

Alles was voldoende. Het ziet er goed uit

In één woord fantastisch!

Goede service, makkelijk contact te krijgen! Een bedrijf dat zo mogelijk meedenkt en bereid is afspraken zo mogelijk te veranderen! Zeer verzorgd en lekker eten! We hebben meerdere ervaringen en gaan in de toekomst ook zeker weer gebruik maken!

Goed en netjes verzorgd, lekker, ruim voldoende, makkelijk en keurig volgens afspraak. Deze ene zin zegt volgens ons alles.

Goede service en erg lekker vlees en salades

Spullen worden op tijd gebracht en de volgende ochtend alweer opgehaald. Alles was erg lekker en het ontbrak aan niets

Hoop enthousiaste reacties!

Voor ons was dit de eerste keer dat we bij de BBQ boer besteld hebben en zeker niet de laatste keer. Bestellen ging makkelijk, de bezorging was ruim op tijd en alles was keurig verpakt. Het eten was echt heerlijk en ruim voldoende. De volgende keer bestellen we extra kruidenboter, want één bakje is voor ons te weinig. Bedankt voor alles en graag tot een volgende keer!

Heerlijke bbq

Was een heerlijk bbq heerlijk vlees en salades. Kreeg complimenten van de gasten. Duidelijke communicatie via de mail over bezorgen en ophalen. Het was TOP!

Heerlijk,hebben er met z'n allen van genoten!!

Ondanks de coronatijd konden we toch met kinderen en kleinkinderen barbecuen. Het was erg gezellig en na de tijd dus geen afwas, hoe fijn is dat.

Geweldig verzorgd

De verzorging en het eten was gewoon geweldig,iedereen was zeer tevreden.

geweldig

Ik heb voor het eerst een bbq-catering besteld maar de bestelde gerechten, sauzen e.d. waren perfect, genoeg voor onze groep van 10 personen. Heb een vispakket en vleespakket dus ik had verwacht 2 bbq-sets. Iedereen was tevreden.

FANTASTISCH

FANTASTISCH!! Heerlijk vlees. Ook de salades waren heerlijk! Wat ideaal om zo'n verzorgde BBQ te organiseren!! Helemaal top. Ik kan dit iedereen aanraden!!( heb ik ook gedaan!) Doe ik zeker binnenkort nog eens

Super en heerlijk gegeten.

Duidelijke website en goeie omschrijving. Aangegeven dat er een allergie was bij mijn vrouwe en er zat keurig een aparte salade bij met de allergie. Eten wat super goed en vers.

Wederom super kwaliteit

Voor de derde keer besteld en net als vorige keren perfect geregeld, salades en vlees van een goede kwaliteit. Zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben.

Compleet!

Het was een complete, lekkere barbecue van hoge kwaliteit! Alles wat je nodig hebt was aanwezig en zo hebben we zonder enige moeite een heerlijke barbecue gehad!

perfect

goede informatie en service ales was perfect op 1ding na,maar dat is bij debbqboer bekent.

Zeer goed verzorgde en vooral onbezorgde bbq!

Vooraf keurig een berichtje gekregen hoe laat het vlees werd bezorgd zodat we wisten hoe laat alles verwacht werd. Netjes verpakt en compleet. Bbq vlees, stokbrood (drie verschillende soorten), kruidenboter en salades. Alles was heerlijk! Wij hebben genoten en de Barbecue Boer al bij verschillende personen aanbevolen. Tot de volgende bbq!

Iedere keer weer prima.

Vlees/ vega was lekker Salades ruim voldoende en goed van smaak. Levering binnen de tijdsopgave. Service prima. We gaan er zeker weer gebruik van maken.

Prima geregeld met een kwaliteit die je wenst en ook krijgt, heerlijk was het!

Een perfect verzorgde BBQ, exact zoals je het wenst. Aflevering keurig op tijd met een vriendelijk Gezicht op 1e Pinksterdag. Het zonnetje deed de rest. Volgende keer weer bestellen bij deze mensen. Topdag het het gezin!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken