Heerlijk en makkelijk!

Voor de derde keer hier besteld en dat gaan we nog zeker vaker doen! Vlees is goed, salades ook erg lekker. Het is echt plug en play, je trekt de folie van de bakken, bbq aan een je bent er klaar voor. Niet zelf een paar uur voorbereiden maar gewoon lekker stressvrij bbqen ;D

Heerlijk

Was weer top , vlees en salades waren heerlijk.

Meesterlijk

Het was voor mij de eerste keer dat de Barbecuboer de BBQ verzorgde. Van bestellen tot dat alles op Was, was het grandioos.

Goed verzorgd

Ideaal, heerlijk vlees en salades. Dit is de derde keer dat we gebruik maken van de bbq boer, maar zeker niet de laatste keer. Goed verzorgd!

Het was de eerste keer dat ik bestelde maar het was super goed. De salades waren erg lekker en zagen er mooi verzorgd uit. Het vlees zag er ook mooi en vers uit en smaakte heel goed. Omdat alles zo goed geregeld was hebben we een heel leuk feestje gehad voor het slagen van mijn zoon. Zeker voor herhaling vatbaar

Gewoon top en heerlijk

Alles geregeld, je geen zorgen maken over heten, top service. Deze boer weet wat je wil! Erg genoten,dank:)

Goede prijs kwaliteit

Alles zag er goed verzorgd uit. Het was ruim voldoende en lekker van smaak. De contacten die ik heb gehad waren vriendelijk. Volgende keer gaan wij weer voor de barbequeboer voor ons.

één groot bbqfeest !

Het gemak van bestellen, de service, het brengen en ophalen, de snelle hulp bij vragen of advies. HOE makkelijk wil je het hebben?! BBQ, bestek borden , brood , sausen salades ...je hoeft je keuken echt niet in!! En de kwaliteit van het vlees, vis en salades (of te wel alles gewoon) is uitzonderlijk voortreffelijk en zeer smaakvol. Voor ons niks anders meer!

Heel goed verzorgd, erg lekker, uitstekende service qua levering

Erg positief

Het klopt en smaakt gewoon

Vriendelijke werknemers goed verzorgd , en alles duidelijk uitgelegd . Eten was top .En ook weer keurig opgehaald , echt super .

Iedere keer weer een feest! Top geregeld

We hebben nu meerdere keren gebruik gemaakt van de barbecueboer en wederom een mooi feest. Super lekkere salades en top kwaliteit vlees. De service met borden en BBQ is echt super fijn. Geen gedoe met afwassen en borstelen. Gewoon voor de deur zetten en alles wordt weer netjes opgehaald. Beter kan niet. Tot de volgende keer!

Geweldig, verzorgd, kompleet en bovenal heerlijk!

Zie boven

In een woord geweldig!!

We hebben genoten van de Boeren Bbq. Het was een feestje van de grill op het bord. Met super lekkere salades stokbrood en sausjes. Dank voor alle goeden zorgen!! Het heeft mijn verjaardag compleet gemaakt.

Heel lekker

Heel lekker, Veel diversiteit Alles compleet en super op tijd

Goed verzorgd en erg lekker!

Erg lekkere en goed verzorgde barbecue! Netjes op tijd geleverd! Zeer goede kwaliteit!

Zeker voor herhaling vatbaar

Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Vlees was goed en teveel :D maar heerlijk genoten van de frisse salades en luxe stokbroodjes. Binnenkort bestellen we weer! Zo makkelijk je hoeft nergens meer aan te denken.

Zorgeloos BBQen

Natuurlijk maak je je vooraf een beetje zorgen als het de eerste keer is dat je zoiets doet. Maar....het was niet nodig. Alles was aanwezig en goed geregeld. professioneel opgemaakte salades als in een 3 sterren restaurant. Toppie. Het vlees en de vis, alles was vers. Zelfs BBQ tangen, servetjes, alles zat erbij. Volgende keer zeker weer...

Vers en kwalitief BBQ assortiment, dat proef je!

Wij hebben al een aantal keer een vlees- of vis pakket vanuit de BBQboer besteld (voor grote feesten en voor kleine bijeenkomsten), telkens weer kregen wij complimenten van de gasten over de smaak van het vlees, salades en het brood aangezien het heerlijk was. Je kunt een bestelling zelfs één dag van te voren bestellen, waarnaar alles (zelfs het servies) geleverd wordt in schone vacuümverpakte plastic bakken, ideaal! Wij zijn helemaal fan! Vooral als je zelf geen BBQ hebt om hierop te bakken! En voor het geld hoef je het zeker niet te laten!

En weer was het fantastisch

Mijn dochter is zo gek op de rauwkost salade, en ze is een moeilijke eter!! Dat bewijst dat de bbq boer geweldig is!

Top bbq

Zoals iedere hemelvaart was de bbq door de bbq boer geregeld. Heerlijk vlees en goede salades met alle toebehoren die je voor je bbq nodig hebt. Duidelijke communicatie over de levering, alles top geregeld. Ideaal dat alles in gekoelde boxen zit. Wederom bedankt.

Top kwaliteit vlees, salades en dessert!

Super goede levering. Goede kwaliteit vlees en heerlijke salades. En als extra desserts besteld, echt om je vingers bij op te eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het was top vanaf de bestelling tot aan het heerlijke eten

Heel goed geregeld allemaal vanaf de bestelling, bevestiging, tussendoor een mail met mogelijkheid tot aanpassing, mail met levertijdstip, aflevering en het vlees, salades en stokbroden en sauzen waren top van kwaliteit. Het was heerlijk smullen.

Heerlijk makkelijk

Wat een ervaring om een BBQ te laten verzorgen even zelf geen boodschappen te doen . in 1 woord Fantastisch. vlees zoals vlees voor de bbq hoort te zijn groot en mals. Gewoon compleet met goed stokbrood genoeg sausjes en heerlijke salades. en geen afwas! complimenten voor jullie bedrijf

Heerlijk!

Wat een super concept! Heerlijk vlees, verschillende salades, goed werkende gasbarbecue, borden, bestek, alles wordt gebracht en na afloop weer opgehaald. Geen afwas volledig ontzorgt. Het enige wat ik met mijn gasten hoefde te doen was..genieten!!

Lekker vlees matige salades!

De service vooraf gaf een goed gevoel! We werden netjes gebeld en kregen een specifieke tijd door. Alles werd netjes geleverd en zag er goed uit! Het vlees was heerlijk, sommige stukken vrij zout (zijn wij niet gewend). De salades waren we minder enthousiast over, deze waren wat vlak qua smaak. Wij hebben voor 1 persoon minder besteld en hadden evengoed meer dan genoeg.!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken