Wauwwww

Wat hebben wij een heerlijke BBQ gehad. Super goed vlees ,heerlijke salades en goede sausjes. We hebben genoten zonder de deur uit te gaan! Dit gaan we zeker vaker doen!!! Groet Mandy

Helemaal super

Top levering Goed vlees En personeel super vriendelijk Dus zeker een aanrader

Heerlijke stukken vlees, die zeer goed gekruid en smaakvol zijn. Porties ruim voldoende. Salades zijn heerlijk. En bosje gele tulpen op 1e paasdag was de kers op de taart.

Zeker een aanrader!

Goede service, goede kwaliteit en een goede prijs! Werkelijk niks op aan te merken. Zeker een aanrader!

Het was weer top!

Wij hebben al een aantal keer eten besteld bij de BBQ boer, en het wat ook nu weer goed geregeld en super lekker! Alles is op gegaan...de bezorger was er precies op het tijdstip wat wij hadden door gekregen. Ondanks dat we door de corona nergens heen konden, was het dankzij het lekkere eten: uit eten in eigen tuin!

Alles super geregeld

Eenvoudig kunnen bestellen voor een goede prijs, levering op via sms vermeldde tijd, keurig verpakt en verse producten met zelf een bosje gele paastulpen. Top voor mekaar!

Wij hebben heerlijk geBBQ

Bezorgt op de afgesproken tijd Goede kwaliteit vlees en gerechten Ruim voldoende Perfect verpakt in isolatie box Borden bestek hygiënisch verpakt Bij hebben al vaker een BBQ besteld Zullen dit ook in de toekomst blijven doen Goede prijs/kwaliteit Zeer te vrede echt een aanrader!

Super zomerse service bij de BBQ Boer👍

Toch in deze rare Corona tijd besteld bij de BBQboer! Wat een top service perfect op tijd bezorgd met een bosje tulpen en overheerlijk eten!!! Goede Corona vrije overdracht van 1,5m. De chauffeur op gepaste afstand maar een zakje paaseitjes meegegeven voor onderweg naar de volgende klanten, had het nog druk genoeg zei hij. ‘S’avonds heerlijk gegeten met alles ruim voldoende in het Basispakket en onze volgende bestelling gaan we voor een luxe pakket om te proberen. Ga zo door Toppers!💪👍

Heerlijk uit eten in deze gekke tijd

We hebben genoten van deze restaurant waardige bbq in eigen tuin.

Goede levering en heel lekker, aanrader!

Nette levering in de gekoelde boxen. Alles zag er super uiten smaakte ook heel goed. Een echte aanrader als je wilt bbq-en. Als extra ook nog een mooi bosje tulpen, als bedankje en hart onder de riem in deze tijd. Wat een service!

Gewoon geweldig

In deze bizarre tijd toch even kunnen genieten en ons hoofd leeg kunnen maken bedankt gewoon lekker gegeten

Al jaren ons vaste adres voor een goed verzorgde barbeque

Makkelijker kan niet. Altijd vers en heerlijk van smaak. Gisterochtend alles weer keurig op tijd bezorgd en zelfs een mooie bos tulpen erbij als attentie voor de Pasen. En mooiste van alles, alles mag weer vies retour. Welke vrouw wil dat nou niet?!

Super service en heerlijk eten!

De bestelling ging heel makkelijk en het bezorgen super. Zelfs een bloemetje als bedankje. Wat ontzettend attent! We kregen een hele fijne gas bbq en het eten wat heerlijk en zeker voldoende. Dikke pluim en zou het anderen zeker aanbevelen! Een volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie! Groeten familie Spaan

Al meerder keren besteld bij de barbecueboer, altijd perfect geregeld. Het vlees, salades en brood heel goed van kwaliteit.

Super heerlijke complete verzorgde BBQ

Wij hebben al eens eerder een BBQ besteld bij de BBQ Boer en dat is ons super bevallen. Goede service en goede kwaliteit vlees en broden en salades. Groot voordeel is,geen afwas alles wordt de dag erna weer opgehaald. Kan het iedereen aanraden. Top !!!!

gewoon goed

nette goed verzorgde bbq

Beveel het iedereen aan

Genoten, zelfs in Coronacrisis

Fijn dat er nu voor 5 personen besteld kan worden. Gisteren lekker gebbqt met ons gezin. Een fijn extraatje als je al een paar weken thuiszit. Ruim voldoende en zoals altijd prima kwaliteit. Afleveren bij de deur met alle hygiëneregels. Betaalt met IDeal dus geen extra handelingen. We hebben een super gezellige avond gehad.

Zoals altijd....perfect!!!

Vlees heerlijk mals, verse salades. Fijn dat jeniets hoeft af te wassen waardoor het heerlijk relaxed is ook voor diegene die het organiseren

goed geregeld, behoeft verder geen aanvulling of boodschappen

overal is aan gedacht, zelfs de opscheplepels voor de salades.

Netjes en kompleet verzorgt.

Zoals afgesproken, netjes op tijd en netjes verzorgt en goed ingepakt. Compliment.

Alles zo goed verzorgd en op tijd.

Het bestellen ging super. Het contact is super. Het bezorgen is super. Hygiene is super. Prijs kwaliteit verhouding is super. Genoeg vlees en salades (Wij zijn grote eters) Het contact is top.

super

Vlees en vis was uitstekend, vers en mals. Salades ook heerlijk, stokbrood lekker knapperig . Klein minpunt is dat de bezorger nog een keer moest terug komen ivm geen borden en bestek, deze had hij teveel afgeleverd bij vorige klant. Ook was de fruit salade niet geleverd, na een belletje uiterst vriendelijk te woord gestaan en alles uitstekend geregeld, zelfs de bezorgkosten werden terug gestort!! Chapeau

lekker lekker lekker voor iedereen

wij waren met 35 man en iedereen was super tevreden de salades was ook top veel variatie vis was erg lekker personeel super vriendelijk

Goed verzorgd en perfecte bezorging en ophaal dienst tot de volgende keer zeker voor herhaling vatbaar

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken