Goede kwaliteit, netjes aangeleverd

Voor 30 personen besteld, alles netjes verpakt geleverd met alle benodigdheden. Prima ervaring, gaan we zeker nog een keer doen

Snel en lekke

Snel en vriendelijke geholpen. Super service en goed kwaliteits eten.

Heerlijk genoten in de herfst van de winterbbq

Het was prima verzorgd en ruim voldoende voor 30 personen. Alleen jammer dat na 1 uur de gasfles van 1 van de bbq leeg was.

Heerlijk

Super vlees, Goeie service! Makkelijk Gewoon goed! Zeker voor een goeie prijs!!! De prijs/ kwaliteit was beter dan verwacht! We hebben zelfs de afwas perongeluk gedaan omdat het allemaal al zo goed geregeld was👍

Alles zag er prima uit. Chauffeur heeft alles netjes uitgelegd. Vlees en salades waren erg lekker.

Met de BBQ boer heb je lekker en veul goed voer

We hebben er met de hele familie super van genoten, erg lekker gegeten, iedereen was enthousiast BEDANKT deze BBQ maakte onze familiedag compleet

Erg goed geregeld

goede service, lekker vlees en meer dan genoeg!

Een aanrader

top alles op tijd binnen en heerlijk gegeten

Netjes op tijd goed geregeld Diversiteit in vlees en groente en sauzen niks mis mee top bestel volgende keer zeker weer

super service en goede kwaliteit

Wij waren met vrienden een weekendje weg en hadden bij de Barbeque Boer de spullen voor de barbeque besteld. Alles werd netjes op tijd en op locatie geleverd en het smaakte voortreffelijk! Een echte aanrader dus. Ga zo door!

Superlekker

Veel variatie, goede kwaliteit, niet duur en op tijd geleverd en opgehaald.

Met 1 woord het was heerlijk

Mijn ervaring met de bbqboer is geweldig. Goed verzorgd,goede service en het smaakte heerlijk ondanks het slechte weer maakte het eten het goed

Top geregeld.

Heerlijke barbecue gehad. Genoeg soorten vlees,salades, stokbrood . Ook voor de vegetariërs goede alternatieven. En geen afwas nadien.😀. Alles netjes gehaald en gebracht. Al met al. Top.

Vlees en salades super lekker Iedereen heeft genoten

fantastisch

Lekker vlees, goede salades, net bestek. hele goede service!

1e keer daar wij hier besteld hebben. Het eten was echt fantastisch. Alles prima en super verzorgd. Super lekker vlees. Iedereen was meer dan tevreden. De bezorging was ook exact op tijd. Wij zijn meer dan tevreden en gaan zeker nog een keer bestellen!

Volgens afspraak en super goed en lekker!

levering was keurig, alles koel en vers. meer dan voldoende stokbrood en sauzen. het vlees was heerlijk, ook de salades vonden wij erg lekker (en voldoende). Fijn dat ook borden bestek (geen plastic!) en BBQ inclusief zijn. en wat superfijn is.....geen afwas!

Fantastisch totaal BBQpakket

Voor het Nonnekeshof in Zundert een meer dan complete BBQ ervaring verzorgd door de BarbecueBoer. De bewoners hebben gesmuld; er was meer dan voldoende aan vlees, salades en sausjes. Alles, inclusief de barbecues werd op tijd geleverd en ook weer "vuil" mee teruggenomen. Dat ontlast een heleboel. Voor herhaling vatbaar dus. De bewoners van het Nonnekeshof.

We hebben zonder zorgen onze papa een onvergetelijke BBQ-feest voor zijn verjaardag kunnen geven!

Alles bij de Barbecue Boer verloopt zeer ontspannen en klantvriendelijk! Flexibel m.b.t. het leveren en ophalen van de BBQ en alle lekkers. Daarnaast was het eten heerlijk, de BBQ functioneerde prima en er is voor ieder wat wils. Kortom; We hebben een fantastische avond gehad!

Geweldige cateraar!

Afgelopen weekend een feest voor 45 volwassenen gehad en hierbij gebruik gemaakt van de barbecueboer. Uitermate tevreden met hoe alles geleverd werd, keurig binnen tijdsbestek en zelfs een appje hoelaat ze zouden komen. De barbecues waren groot genoeg om alle 45 personen in rap tempo te voorzien van de heerlijke stukken vlees en ook de salades waren in trek. Er zat 1 glutenvrij pakket bij ivm allergie, overal was aan gedacht, zelfs een aparte bbq tang! De volgende dag alles vies opgehaald, wat een hoop ellende scheelt met een kater! Alleen maar lofprijzingen gehoord dus zeker voor herhaling vatbaar!!

goed verzorgd van bestellen tot bezorgen

Goede, vlotte service in totaal. Door een noodstop vd chauffeur vlak bij ons huis was onze salade voor 32 personen door de bus gevlogen en lag op de vloer ipv in de schaal... Omdat 1,5 uur rijden heen en weer terug voor alleen een salade niet haalbaar en nodig was volgens beide partijen is er een goede oplossing gekomen door een vermindering op de eindprijs te geven. Werd meteen keurig opgelost! Hebben met de buurt heerlijk aan de bbq gezeten en er was ruim voldoende!

Van alle gemakken voorzien voor een prima prijs.

Het vlees was héérlijk en precies genoeg. De brooden en de salades waren ook uitstekend. Dat we de BBQ en de borden niet hoefden af te wassen was echt een genot. Al met al een uitstekende burendag gehad dankzij de BarbecueBoer!

Super bbq

Voor mijn die 80 jaar werd de BBQ geregeld voor ongeveer 20 personen. De BBQ werd op de afgesproken tijd om 2 uur bezorgd en aangesloten aan het gas door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Het vlees (10 verschillende) en salades (6 soorten) was allemaal perfect verzorgd, netzo als het stokbrood dat erg lekker was. Het was ook erg handig dat er niks schoongemaakt hoefde te worden, en dat alles weer opgehaald werd.

Ik vind het helemaal TOP

Voor de 2 de keer een BBQ besteld. Onze ervaring met de eerste keer was dat er meer dan genoeg vlees, brood, salades en sausen was. We hadden een pakket voor 10 volwassen personen. Nou, de andere dag er weer met 4 volwassen personen van gegeten. Deze keer een feestje met 26 personen waarvan 10 jonge lui. Met de ervaring van de eerste keer voor 18 personen besteld. Iedereen heeft genoten en ik denk dat we er nu nog 3 dagen van kunnen eten. Het was allemaal heerlijk.

Een vriendelijke bezorger kwam alles op de afgesproken tijd brengen en zette de BBQ in elkaar. Het eten was erg goed verzorgd, van goede kwaliteit en uitgebreid. De stokbroden waren ook erg lekker, even oppiepen en dan heb je lekker vers brood. Zeer compleet! Wij waren erg tevreden en onze gasten vonden het een erg goed verzorgde BBQ! Kortom een aanrader!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken