Uitstekend verzorgd

Ik ben zeer tevreden. alles keurig verzorgd. Ook extra koelelementen zaten er op mijn verzoek bij. Evenals een keurig compleet glutenvrij menu incl sausen en brood.

Lekker vlees voor klein prijsje

Goed afgeleverd, prima spullen en eten was klasse. Prijs ook zeker over te spreken.

Heerlijke BBQ gehad!

Wij hebben een heerlijke barbecue gehad. Het vlees, de salades en het brood smaakt goed en men vond het erg lekker! Ook de service met het brengen van de bestelling was prettig en de flexibiliteit om personen na het plaatsen van de bestelling nog toe te kunnen voegen was ideaal. Daardoor kon uiteindelijk de hele groep mee genieten! Bedankt!

Duidelijke website, duidelijke mail met levertijd, keurig optijd, goede controle van de vriendelijke chauffeur, alle 60 genodigde vonden de kwaliteit van de salades en het vlees perfect, er was ruim voldoende aanwezig, zodat we de dag erna nogmaals konden genieten van een bbq, de barbecue oer is zeker een aanrader!

Een compleet verzorgde bbq, met hoge kwaliteit vlees, waar iedereen zeer over te spreken was.

Op de site vonden we op duidelijke wijze wat mogelijk was en aan onze wensen voldeet. De bezorging ging volgens opgegeven geschatte levertijd en alles eerst netjes op zijn plaats gezet en uitgelegd. Onze feestgangers waren zeer te spreken over de kwaliteit en smaak ven het vlees en de salades. Voor ons duidelijk geslaagde bbq en voor herhaling komen we zeker weer hier uit.

Wat een geweldig verzorgde bbq! In één woord TOP!

Wat een geweldig verzorgde bbq! In één woordTOP! Voor onze familiereünie hadden we gekozen voor de vlees/vis bbq. Prachtig vlees en vis. Alles vers, heerlijk gemarineerd. Ook de salades en sauzen waren top en vonden gretig aftrek. We hebben er met zijn allen flink van gesmuld. Reacties waren super. Alles perfect verpakt, gekoeld én op het afgesproken tijdstip aangeleverd. Mede door deze goed verzorgde bbq is onze familiereünie een meer dan geslaagde dag geworden. Dankjewel BarbecueBoer!

Het eten was fantastisch en precies op de afgesproken tijd.

Het eten was fantastisch en precies op de afgesproken tijd.

Heerlijk gegeten tijdens de familieBBQ

Wij hadden een familie BBQ en zijn via de buren bij jullie terecht gekomen zij waren zeer tevreden. Nou wij ook. Ruime keuze salades, overheerlijk vlees en lekker vers brood. De sauzen waren ruim voldoende. Het bezorgen op tijd en vriendelijke bezorger.

Alles stipt volgens afspraak en heerlijke BBQ!

Flexibel tot 2 dagen voor tijd kunnen bestellen. Aflevertijd volgens afspraak en alles op de juiste plek gezet. Alles mooi verpakt en overzichtelijk. BBQ’s makkelijk in elkaar te zetten en aan te sluiten (O=ouvert, F=ferme op de gasfles...). Heerlijk gegeten, zowel vis, vlees als vegetarisch. 2 verbetertips: zet op de verpakking wat het is, is niet altijd helemaal duidelijk en ten tweede zien de BBQ’s er wel erg gebruikt uit. Dank jullie wel, het was een heel leuk tuinfeest voor mn 50e verjaardag!

Super en compleet

Het betreft een super ervaring van bestellen tot de BBQ zelf. Luxe vlees diverse soorten , zeer compleet en ook niet onbelangrijk heel hygiënisch aangeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

goed verzorgd

goed verzorgd. Twee tipjes: voor 20 personen is twee bakjes kruidenboter erg summier. als je per bak op het gesealde plastic aangeeft welk vlees of vis erin zit maak je het voor de gasten meer begrijpelijk wat men eet! Voor herhaling vatbaar!

Fantastische barbecue

Wat fantastisch geregeld. Aan alles is gedacht, warmhoudbakken, tafels om je salades op te zetten, enz, enz. En vooral heel goed en veel vlees en een zeer leuke en vriendelijke kok, die ook nog eens alles opruimde. Echt een topfeestje gehad waarbij we heerlijk alles uit handen konden geven. Absolute value for money. Echt op.

Goed en netjes verzorgd geleverd volgens afspraak niks op aan te merken

aan iedereen aan te bevelen

Eten was erg goed en goed geregeld door jullie. De kokkin was er goed heel vriendelijk en alles netjes op geruimd. Als we weer een groot feest hebben dan zouden we het weer bij jullie bestellen en ook een kok(kokkin) er weer bij nemen dan heb je zelf meer aandacht voor de gasten op de feestavond.

👍👌👍👌👍👌👍👌

Hele goede kwaliteit en ruim voldoende zowel vlees als salades. Ook op tijd bezorgd. Kortom we hebben een fantastisch familie-barbecue gehad dankzij de Barbecueboer.

Super goed verzorgd

Alles was zeer goed verzorgd en op tijd geleverd vlees en salades waren zeer lkkr iedereen dik tevreden en super dat het geleverd is koelboxen zeer handig en geen extra koelingen nodig aanrader voor iedereen bedankt

Geweldig goed verzorgd

Wij zijn 100 % tevreden en dat zegt genoeg

Super eten en volledig ontzorgd

Eten was erg lekker en top geregeld met de bezorgservice met alles erbij. Voor herhaling vatbaar!

Mooie op tijd en goed geregeld super vlees we hebben er van genoten

Haarverzorging was zeer goed

Alles kwam keurig op tijd. De bbq werd netjes in elkaar gezet en er werd uitlwg gegeven. Salades etc. Op de aangewezen plek neergezet. Alles was er voldoende en het vlees smaakte heerlijk! Hamburgers op en kipfilet zeker n aanrader. Enig puntje: als de sauzen zelfgemaakt nog komen ipv flesjes( pindasaus daargelaten) dan krijgen jullie 5 volle sterren !

dik te vreden

het was uitstekend en tot in de puntjes verzorgd zeker weten een aanrader we gaan de volgende keer weer bestellen

Het was TOP!!!!

Eerst een klein beetje stress omdat de bezorging even op zich liet wachten. Maar daar was een goede reden voor. Dus alle begrip daarvoor. Heb van de gasten alleen maar lof gehoord. Dus een aanrader voor hen. Voor herhaling vatbaar. Alleen tweede keer 60 jaar worden dat gaat niet lukken. Bedankt. groeten Dini

Goed verzorgd. Super rekening gehouden met allergie. Eten was lekker en genoeg

Voor herhaling vatbaar

Heerlijk

Super geregeld , heerlijk vlees, en de salades overheerlijk . Dikke 10

Geweldig, alles er op en er aan

Volledig verzorgde bbq. Gasten (20 man) waren zeer te spreken. Porties goed, smaak goed. Salades ruim. Brood in overvloed. Mooie stukken vis er bij. Barbecue deed het prima. Tipje; wellicht een roosterschrobber erbij voor tussendoor schoonmaken van de bbq.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken