Geweldig!

zoals de vorige keer, weer perfect voor ieder wat wils!! Super

goed eten en heel lekker

Het was allemaal goed verzorgd, en het was allemaal heerlijk.

Fantastisch! Dit doen again and again :)

Op een zonnige dag, kwam spontaan een bbq feest idee opploppen, op de bbq dag zelf was de zon weg, maar met deze goed verzorgde bbq service. Ging vanzelf t zonnetje schijnen! Wat een fantastische service, perfect en heerlijk vlees, mooi om op de tafel te zetten met prachtige veelzijdige salades. En na afloop geen onweer en druk gedoe, de afwas weer in een krat , En wij met koffie op onze gat, nagenietend van een fantastisch bbq feest!

Een zeer geslaagde bbq met lekker eten en tevreden gasten.

Alles is prima geregeld, goede service en perfect verpakt,waardoor alles goed gekoeld blijft. Het vlees, de vis, de salades en alle andere dingen smaken prima. Ook ideaal is dat je niet hoeft af te wassen en dat de bbq's er bij geleverd worden. Kortom een volledig en compleet pakket voor een zeer geslaagde bbq met lekker eten en tevreden gasten.

Top voor elkaar en verzorgd

Afspraken worden nagekomen en levering conform afspraak. De bezorger uiterst vriendelijk en behulpzaam! De deelnemers aan de BBQ enthousiast en zeer tevreden! Thanks dus voor de top BBQ en de afwas 😊 👍

Super goed geregeld allemaal volgende keer weer👍🏻top

Te weinig vlees voor 12 mannen.

Bedroefend. De kwaliteit was prima maar ik had voor 12 personen(alleen mannen) vlees besteld. Helaas was er veel te weinig vlees voor 12 personen. Het leek wel of we veel te weinig vlees hadden gehad. Dit was erg erg teleur stellend. Ik gaf nog bij de bezorger aan, is dit wel genoeg voor 12 man. Nee dus.

Het was een super lekkere en goed geregelde bbq!!

Alle gasten waren erg enthousiast over het vlees en de salades e.d. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd.

Goede levering en prima kwaliteit

Erg tevreden over deze service en zou het zeker aanraden aan anderen. goede kwaliteit eten en fijne levering.

Geweldig ontzettend lekker.

Het was een gouden ervaring, zelf niet in de keuken. Alles werd vers gebracht, de uitleg was prima. Het eten was verrukkelijk iedereen heeft zitten smullen, en de kindjes kregen ook nog een cadeautje fantastisch. Nogmaals hartelijk bedankt voor mijn fijne verjaardag!!

Mjammie deluxe

Wat is het toch heerlijk om een barbecue te geven, zonder uren druk te zijn met voorbereidingen en zonder de nasleep (lees: afwas) achteraf. De barbecue, het vlees, de salades, het brood, de borden en bestek worden compleet afgeleverd en nadat je heerlijk hebt zitten smullen van vers brood en salades, heerlijk vlees met lekkere sausjes, wordt alles ook nog weer (vies) meegenomen. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar, heel fijn!

Prima verzorg met alles erop en eraan

Alles prima verzorgd. We vonden de smaken wel erg standaard. De salades waren allemaal met veel mayonaise. Voor grote groepen is het uitstekend. Wij waren met een relatief kleine groep van 15 personen. Dan toch beter zelf naar de slager.

Alles was weer goed voor elkaar

Was weer lekker en goed geregeld

Ik heb al voor de tweede keer een grote BBQ besteld, en echt alles super en vers. t enige wat de kleintjes missen is een , en ik zou iets royaler zijn Met de kruidenboter. Maar de volgende keer, voor ons zeker weer de BBQ boer!!

Goede ervaring.dik tevreden

Het was een super geslaagde avond

Toen we de schalen vlees en salades plus sausjes presenteerde Was iedereen vol goedkeuring alles aan het bekijken. We kregen alleen maar lovende blikken en woorden te zien en horen En nadat we begonnen waren met bakken en eten,was iedereen helemaal enthousiast, en was het smullen en nog eens smullen. Kortom een echte aanrader voor ieder die wat te vieren heeft.

De bbq was geweldig

De bbq was goed verzorgt en lekker. Van alles was voldoende. We hebben ervan genoten.

Top verzorgd en perfecte communicatie

Alles keurig verpakt en genoeg, zag er zeer verzorgt uit en het smaakte top

super vriendelijk en behulpzaam

lekker eten van uitstekende kwaliteit

Het eten was geweldig en heel lekker en goed verzorgd

Uitstekend verzorgd

Het was goed vlees en de salades waren lekker.

Geweldig goed ook de glutevrije mijn gasten waren zeer content met de kwaliteit

Zeer tevreden voor herhaling vatbaar

Helemaal top

Mijn ervaring met de BBQ Boer is in 5 woorden: professioneel, duidelijk, behulpzaam, goede kwaliteit en goede communicatie. De medewerkers waren goed bereikbaar voor vragen. De website is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Op een vriendelijke en professioneel toon ben ik telefonisch geholpen. Het vlees, de materialen en levering was top ! Zeker een aanrader, ik ben tevreden en we hebben heerlijk gegeten. Ik zeg .... TOPPERTJES Afkomstig van Irene Verbeek - Vleeming

Super geregeld

Heel goed voor elkaar alles

Net zoals vorig jaar maakt de BBQ boer het nu ook weer waar !

Alles wordt gewoon top georganiseerd door de BBQ boer, bestellen is makkelijk, de pakketten zijn voldoende én lekker en het ophalen ook weer top geregeld dit alles voor een mooie prijs. Volgend jaar weer de BBQ boer voor onze familie party

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken