Super goed geregeld en heel ruim voldoende voor iedereen. Ziet er goed verzorgd uit en was heerlijk. Enthousiaste reacties waardoor er zeker nog veel meer grote bestellingen zullen volgen.

Dankzij de Barbecueboer een fantastisch feest!

Het bestelproces via de website van de Barbecueboer verliep gesmeerd. Gemakkelijk, helder, je weet precies wat je krijgt, flexibele voorwaarden ( je kunt in een later stadium altijd bij of afbestellen mochten er meer of minder gasten komen) De gemaakte afspraken over de bestelling en de bezorging werden zeer helder gecommuniceerd via mail en sms. Kortom, je hoeft je nergens druk over te maken want alles wordt tot in de details voor je geregeld. En dan het eten: In één woord geweldig! Zowel vlees, vis, salades, sausen en stokbrood werden vers in koelboxen bezorgd en waren smaakvol en van prima kwaliteit. Wij en onze gasten hebben er heerlijk van gegeten. En...... last but not least: Geen afwas en dus geen gedoe met vuil servies, bestek etc. De Barbecueboer zorgt alleen voor lust en niet voor last!!!! Een hele grote aanrader dus.

goede service

prima vlees en salades. Goede service prima communicatie. jammer dat de kipfilet wat dik gesneden was. Werd niet makkelijk gaar. verder heel tevreden

Top geregeld!

goede producten. Prima levering door attent personeel! Afspraken nagekomen, een aanrader!

het was geweldig!

Het vlees was erg lekker en de salade erg goed. Het was ruim voldoende. En we hadden een mooie avond voor herhaling vatbaar.

Gewoon geweldig

Zojuist een feest gehad met ruim 40 personen. Alles werd keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit was gewoon geweldig, zeker als je de prijs van het pakket in ogenschouw neemt. We waren zeer aangenaam verrast! Het was meer dan voldoende en iedereen heeft gewoonweg zitten bunkeren! Kortom, een aanrader!

Lekker eten zonder werk dus zelf lekker relaxt eten.

De service vind ik top.een vriendelijke bejegening.lekkere salades en lekker mals vlees.heerlijk wij hebben van de barbecue genoten zonder stress van de voorbereiding. Dank jullie wel!!!

Lekker

Erg lekker vlees Wel wat weinig kruiden boter Het gemak.van.borden en bestek.is ook mooi mee genomen

In een woord GEWELDIG

Vandaag een familie bbq gehad. Uitstekende bezorging, goede uitleg, en mooie producten. Lekkere salades, genoeg vlees en vis. Stokbrood in de even in de oven. Bedankt. Tot een volgende keer.

Fijne bezorging van een goed verzorgde BBQ

Op tijd geleverd van een BBQ met alles wat erbij hoorde.

Top service en smaakt heerlijk echt een aanrader

Top service Top kwaliteit. Super tevrede.

Misschien wat brood betreft. Turks brood, of een combinatie.Zoals de vorige jaren.

Prima verzorgd vers goed geweldig eten

Her was weer fantastisch om dit bij jullie te bestellen. Makkelijk en gewoon heerlijk vlees en de salades waren ook heerlijk fris , vooral bij deze temperatuur.

Zoals we van jullie gewend goed product en prima sevice

Dit was voor de derde keer dat wij via de Barb.boer een barbecue regelde. Het was weer heerlijk en na twee annuleringen vanwege het weer (storm en hittegolf ) smaakte het dubbel zo lekker. Om de twee jaar houden wij met onze bewoners een barbecue waarbij we graag gebruik maken van jullie aanbod en service.

Geweldig vlees, alles ziet er top ui

Goed vlees, hele goede salades, wij hebben genoten

Super! Perfecte service, kwalitatief zeer goed

Super! Perfecte service, kwalitatief zeer goed zowel het vlees als de salades, kortom het totale pakket. Gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

Het was weer top geregeld en bere lekker!!

Goede service alles netjes op tijd geleverd . Helaas een paar borden gebroken maar prima opgelost door de chauffeur. Salades, brood, sausjes, vis en vlees waren erg lekker!!!

Heerlijke salades fantastisch vlees alles was perfect. Compliment aan de Boer Barbecue. De bewoners van het complex Mooi Irene zijde.. het was uitmuntend .Bedankt

Goede service, lekker en meer dan genoeg eten

Tip: geef een volgende keer grotere tangen om het vlees te keren.

super

alleen te weinig servetten

Super BBQ gehad

Perfect! Genoeg keuze. Van alles is er genoeg. Goede prijs. Alles wordt bezorgd en weer opgehaald. Geen afwas. En je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Dit was de 2e keer dat we onze straatbbq via barbequeboer lieten komen. En wij willen niet meer anders!

Top van begin tm eind

Vanaf het contact voor de bestelling, de communicatie, correcte aflevering (met uitleg en klaar zetten) en UITSTEKEND eten: wij en alle familieleden zijn lovend! Brood even in de oven, de heerlijke salades mooi opgemaakt (zwarte bakken met zwarte opscheplepels en zelfs een metalen voor de optewarmen satesaus). Volgens mij is de BBQ Boer uniek met zijn half vlees half vis pakket. Een aanrader! Bespaar jezelf een zoektocht op internet: de BBQ Boer, dat is em! Mw. Broekman-Schotten

Gewoon super

Het was mooi op tijd volgens de mail en alles mooi verpakt super netjes zag het er uit en mooie stukken vlees en het smaakt super

Weer geweldig geregeld

Onze 3e keer bij de bbq boer. Geweldig lekker en chique vlees en mooie luxe salades in mooie presentatiebakken. Bovendien als super goed te koelen in de de bakken met koelelementen

In één woord fantastisch !!

Eigenlijk was de datum al dichtgezet ivm het aantal aanvragen. Maar na telefonisch overleg was het geen probleem om onze bestelling te doen. Alles werd keurig op tijd geleverd. De bezorger was zeer correct en uiters beleefd. Het eten was zeer netjes verzorgd en verpakt. Ook de 2 glutenvrije pakketjes zagen er heerlijk uit. Volgens deze personen hadden ze nog nooit zo’n heerlijke bbq gehad.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken