Weet niet of ik jullie aanbeveel bij vrienden

Het vlees was lekker maar had voor 10 personen en we waren met 9 het was maar net aan een beetje te weinig en een goede tip voor jullie doe er de volgende x iets meer kruidenboter bij 1 bakje is echt te weinig voor zoveel man

Lekker en uitstekende service

Vriendelijke bezorging, keurig op tijd, genoeg van alles, goede kwaliteit etc. Als ik echt diep ga graven dan vind ik de bbq zelf een beetje krakkemikkig maar prima mee gered.

Slecht weer, maar dank zij het heerlijke vlees en de rest was het echt een feest.

Vlees prima, meer dan voldoende, salades ok, ook voldoende. Stokbrood moest nog even opgepiept in de oven, was niet vooraf bekend en omdat we alleen een magnetron-oven hadden niet echt handig. De saté-saus was erg weinig, bij het eerste rondje was deze al op. 35 porties besteld en maar 3 middelgrote bakjes.... Verder niets dan lof!!! Geslaagde bbq, volgend jaar weer!

De levering was perfect en vriendelijk. De BBQ zag er goed verzorgd uit. Het vlees was ook erg lekker!! Alles is schoon op gegaan.

Supergoed geregeld.

Duidelijke afspraken, correct nagekomen. Uitstekende kwaliteit. Tot in de puntjes verzorgd. Kon niet beter, zeer aan te bevelen.

Super geregeld! Goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou gaan worden. Voldoende vlees en salades een echte aanrader voor iedereen.

Perfecte service en kwalitatief goed vlees en heerlijke salades

Alles was perfect geregeld en vlotte reacties op de mail en duidelijke instructies. Keurige aflevering van de producten en goed verpakt, goede porties. Heerlijk dat alles zo vies weer mee mag! Volgende keer bestellen zeker weer van jullie!

Goed geregel erg lekker, worst had wat ons betrefd minden zout in gemogen.

Goed verzorgd

Alles was goed verzorgd, lekker vlees, lekkere salades... perfect voor een leuke barbecue met meer personen, alles keurig geleverd in koelbox en, vlees en salades apart. Handig met bestek en borden erbij

Sinds enige jaren wordt door u onze BBQ verzorgt. Al onze leden zijn hier erg tevreden over. Bij onze laatst BBQ (10-8-2019) heeft het bestuur besloten om deze BBQ in het vervolg altijd op de 2e zaterdag van augustus te houden. Hierop volgde een applaus. Dus noteer maar vat voor volgend jaar 👍. Ook deze keer ging bijna alles op. Een teken dat er ruimschoots voldoende was. Nu even uitbuiken. Hartstikke bedankt voor de goede service. De voorzitter van Kringgroep Putte met als secr/Penn. Kees Raats Wg Rob Swarts

Top kwaliteit vlees voor betaalbare prijs!

Zaterdag 10 augustus BBQ gehouden en laten verzorgen door de BarbecueBoer. Alles was keurig verpakt en gekoeld. Bordjes, bestek, opscheplepels, alles zat erbij. Vlees was van goede kwaliteit. Kortom: goed geregeld en voor herhaling vatbaar!

Ontzettend goed en lekker.

Alles werd op tijd geleverd. Het eten was goed...veel en gevarieerd. Voor herhaling vatbaar

Lekker vlees en salades goed verzorgd en goede service voor herhaling vatbaar

Geweldig!!

Geweldig,..super verzorgd, goede kwaliteit en vooral erg makkelijk en zeer tevreden gasten.👍

Lekker vlees voor weinig.

Bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Vlees was lekker, salades lekker fris en goede sauzen. Alles prima verzorgd, voor een mooie prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer goed verzorgt

Zeer goed verzorgde bbq. Ook de levering en het ophalen ging perfect. Zeker aan te bevelen.

Geweldige service en kwaliteit. Tot in de puntjes verzorgd en erg lekkere vlees/ vissoorten. Salades waren overheerlijk. Next time, zeker weer de BBQ- boer

Heerlijke goed verzorgde bbq

Het eten was heerlijk bijna alles opgegaan alleen wat vlees over maar dat gaat vanavond nog wel op

Ziet er mooi uit ,en smaakt perfect!!

Werd netjes afgeleverd ,op de afgesproken tijd,door een net persoon!! Mooi en lekker!!

Met vrienden/familie genoten van de heerlijke bbq.

Wij vonden het vlees erg lekker en meer dan genoeg. Ook de salades waren erg lekker en vielen goed in de smaak. Ook de bezorging was prima niks op aan te merken.

De barbecue was uitstekend verzorgd.

Het was fijn alles in een pakket te ontvangen. Inclusief de sausen en stokbrood.

Geweldig, lekker, genoeg en topservice!

De service van de BarbecueBoer is geweldig! Van het aanvragen van de offerte, het bestellen, het wijzigen van de bestelling, flexibiliteit bij plotseling wijzigen van de locatie (zelfs reactie op mail om 2:30 u ‘s nachts) tot de vriendelijkheid van de bezorger. Echt niets dan lof. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, netjes verpakt en meer dan genoeg (vlees, salades, brood, saus)! Tip: de garnalenspiesen waren hier een heel groot succes en ook de fruitsalade was super vers en ging schoon op. En dan hoef je óók nog eens niets af te wassen. Echt een aanrader wat mij betreft!

Super lekkere avond gehad!

Ik wilde deze avond zelf ook aandacht aan m'n visite kunnen besteden en daarom besloten alles te bestellen bij de Barbecue Boer. Van de bestelling via de website tot het op tijd bezorgen verliep alles perfect. Er was meer dan genoeg eten, het vlees was prima en de salades heerlijk. Zeker een aanrader!!

Niets minder dan perfect!

Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor een volledig verzorgde bbq en dit was met recht een succes! Bestellen is erg makkelijk, wij hadden ivm de plechtigheid een specifiek tijdvak gekozen voor de bezorging. de bezorger was netjes op tijd en je word zelfs van te voren per SMS op de hoogte gesteld. Het eten zit goed verpakt, en alles was vers. alle gasten waren enthousiast over het eten, erg goed vlees en lekkere salades! Het totaalconcept waarin alles geleverd word van borden en bestek tot sausjes en stokbrood maakt dit echt het ideale concept voor een onbezorgde bbq, zelfs de regen deed hier niks aan af. Wij en onze gasten hebben gesmuld!

Was weer ontzettend goed

Wederom was het weer fantastisch, de vlees/vis is echt een aanrader. Super lekker en meer dan voldoende. Goede kwaliteit vlees en vis, De salades waren overheerlijk. Onze gasten hebben heerlijk gegeten. Voor ons niets anders meer 👍🏽

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken