Heel goed verzorgd voor een aanvaardbare prijs

We hadden voor 19 pers.een barbecue besteld, keurig op tijd bezorgd in 2 grote koelboxen. De salades zagen er ook goed uit en smaakte prima . Voldoende sausjes en ruim voldoende stokbrood. Alles er verder bij en morgen word alles (vuil) opgehaald. Kortom een prima verzorgde barbecue.👍👍

echt supper

het is ons heel goed bevalen zekker moeiten waart om nog kee te doen

helemaal super

heerlijk vlees , salades super ech een aanrader

Goede kwaliteit van spullen, maar krappe porties.

Service en kwaliteit is uitstekend. Wel vonden we de hoeveelheid vlees per persoon wat aan de krappe kant. Dit omdat je niet van alle soorten vlees uit het pakket een stukje per persoon krijgt, maar een totaal hoeveelheid in gram. Je krijgt dus niet voor iedereen een sateetje en een biefstuk, maar voor iedereen 425 gr vlees. Niet iedereen heeft dan van alle soorten iets. Het lastige hieraan vind ik dat bij ons in razend tempo de biefstukjes en hamburgers op waren en de filetlapjes bijv. bijna allemaal overbleven. Ik zou liever een formule zien waarbij je gewoon stuks vlees per persoon kunt bestellen. Wel ontzettend handig dat alles tot en met het bestek en de borden geleverd wordt, verder zijn we zeker tevreden.

In 1 woord: geweldig

Voor ons een nieuwe ervaring op BBQ gebied. Contact met de bbqboer prima! Geleverde service: kwaliteit vleesproducten, salades, sauzen etc uitstekend. Bezorging: op tijd, zeer klantvriendelijk.

Wij hebben voor de 2e keer besteld bij de BBQ boer en daar blijft het niet bij 🎉 Het is heerlijk mals, vlees. Onze visite heeft het er nog over dat het zo lekker was. Het is zeker een aanrader en je zult er geen spijt van krijgen 😋

Een perfect geregelde bbq!!

Geen boodschappen hoeven doen, niet in de keuken staan om salades te maken, kortom super relaxed. Alles werd op tijd bezorgd en zat netjes in koelboxen. Het vlees, salades en stokbrood waren heerlijk en genoeg voor iedereen. Kortom: zeker voor herhaling

Heel erg goed

Het vlees is erg lekker en alles is goed verzorgd tot in de details. Enige verbeterpuntje is het brood, deze is wat taai.

geweldig

We hebben dit jaar weer de Bbq laten verzorgen door de barbecue boer en het was weer geweldig gedaan . Alles was lekker en op tijd en compleet een echte aanrader.

Super goed voor elkaar

Iedereen was positief had voor 28 personen er was genoeg

heerlijk genoten

wat was dit lekker,de salades heerlijk,vlees lekker mals en het stokbrood smolt in je mond,kortom een sensatie voor je smaakpappillen.

Ruim op tijd bezorgd en meer dan genoeg voor iedereen

Alles voor onze zorgeloze bbq werd keurig op tijd bezorgd in koelboxen. Nam dus geen ruumte in beslag in onze koelkasten. Er was ruim voldoende voor iedereen en ook voor ieder wat wils keuze genoeg uit de vlees/vispakketten die we besteld hadden. Ideaal niet zelf hoeven te bepalen hoeveel je in huis moet halen en dan ook nog echt een ruim assortiment salades, ook voldoende voor iedereen. Stokbroden supervers, lekkere kruidenboter en sauzen. De bezorger zette de bbq in elkaar, sloot de gasfles aan en legde vriendelijk uit hoe alles werkte. Het bbq gerei en opscheplepels voor de salades waren net als de borden, het bestek en de servetten netjes bijgeleverd Na een heel gezellige en smakelijke maaltijd was het even de grove etenresten verwijderen. Alles terugdoen in de boxen en het krat en op zondagavond kregen we na de bbq zaterdag netjes een mail hoe laat de bezorger alles weer op kwam halen. Zeker voor herhaling vatbaar Nergens omkijken naar, maar gewoon gezellig ongedwongen thuis kunnen eten.

Perfecto....

Lekker vlees, mooie lekkere salades. Gemakkelijk geregeld vanuit je relaxstoel. Makkelijker kan toch niet. Chapeau.

Nog niet eerder was bbq-en zo stoer, als met het heerlijke vlees van de barbequeboer!

Iedereen was erg enthousiast over de goed verzorgde bbq met heerlijke stukjes vlees! En een top service! Bedankt!

Meer dan voldoende vlees, salades, sauzen en brood! Netjes geleverd! En geen werk met opruimen. Alles kan zo terug😊

Echt een aanrader voldoende voor iedereen en alles was echt heel lekker het weer zat ook mee dus mijn verjaardag feestje viel bij iedereen in de smaak

Uitvinding van de eeuw!

Vanaf nu is dit mijn manier van barbecueën! De reden dat wij de barbecue vaak niet eens aansteken is het gedoe er om heen. Boodschappen doen, salades maken en vooral het opruimen en schoonmaken naderhand. Wat een uitkomst zo. Alles werd netjes op de afgesproken tijd geleverd en was goed verpakt. In 5 minuten stond alles klaar en was de barbecue aan. Het vlees was van goede kwaliteit en voor iedereen zat er wel wat tussen. We hebben heerlijk gegeten en alles was ook weer in 5 minuten opgeruimd en klaar om opgehaald te worden! Ideaal!! Het enige wat tegenzat was het weer, zou fijn zijn als we daar ook een bestelling voor konden plaatsen de volgende keer ;)

Geweldig lekker en prima verzorgd!

Diversiteit en kwalitatief prima. Wel heb ik nog een tip, graag een kaartje erbij met daarop vermeld de inhoud. Staat leuk met de presentatie en voorkomt vragen.

Heerlijke perfect geregelde barbecue!

Bezorging op afgesproken tijd en vriendelijke bezorger! Legt alles duidelijk uit. Producten smaken heerlijk en is zeker voldoende ook voor grote eters. Kortom een perfecte barbecue, voor herhaling vatbaar!

Helemaal top

Makkelijk te bestellen. Goed via e-mail op de hoogte gehouden wat betreft tijd . Alles netjes op tijd gebracht, BBQ aangesloten. Alles ruim voldoende.

Het was heerlijk en goed verzorgd.

Mijn ervaring met de BBQ boer is top. Op juiste tijd geleverd. Alles keurig verzorgd. Zelfs de BBQ werd voor me in elkaar gezet.

Netjes verzorgt

Goed vlees goed verzorgt een goede levering binnenkort weer bestellen

Het was uitstekend

Het was een heel verzorgde bbq de kok was uitmuntend verstaat zijn vak heel goed alles netjes neergezet verzorgd zag het er uit het eten was overheerlijk wij gaan dit zeer zeker weer doen bedankt bbqboer mvg hilko van der vecht en ria bouman

Lekker eten en prima service

Alles was ruim voldoende, vlees was lekker en de service was ook in orde!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken