het was echt super geregeld!

We hebben de verjaardag van onze zoon gevierd hij is 16 geworden, op de 1 na warmste dag van het jaar. De verjaardag hebben we in de haven gevierd lekker op de wind in een open feesttentje, alles is geleverd in koelbox en een mooie bbq. De gasten waren zeer te spreken over de kwaliteit van het vlees en de salades! Dank zei jullie inzet is het feest super geslaagd, onze dank hier voor! Ik zal in de toekomst vaker bij jullie bestellen, ik hoop ook dat onze gasten net zo tevreden waren en dat jullie hier nog meer klanten door zullen ontvangen.

Met een groep van 6 boten door het land toeren en halverwege een verjaardag hoe gaan we dat oplossen met alle visite die langskomt en onszelf natuurlijk. In overleg met de haven meester een stuk van het terras afgehuurd en de barbequeboer besteld. Dit was een ervaring om nooit te vergeten. En dan het puntje dat de vuile vaat en alles de volgende dag wordt opgehaald terwijl wij al lang weer onderweg zijn. Dank jullie voor deze ervaring en alle goeie zorg

Alles perfect geregeld

Kwaliteit, hygiëne en verpakking , kortom alles top geregeld. Thanks

Super geregeld goede kwaliteit en service !!!

Via internet gevonden en besteld,alles tot in de puntjes geregeld. Goede kwaliteit vlees en de broden sausjes en salades zijn top!!!. Wordt netjes thuis bezorgd enige wat je zelf moet doen is aansluiten en grillen maar. Prima prijs en top service,volgende dag netjes alles weer opgehaald . Netjes via mail en sms op de hoogte gehouden met informatie over levering ect..... super!!!. Wij hebben jullie gevonden en zullen in de toekomst nog vaker van jullie fantastische service gebruik gaan maken. BBQ Boer ontzettend bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Familie van Heteren

De BarbecueBoer leverde goede kwaliteit en kwam de afspraken na.

Het was ontzettend goed

Wat was het fijn om zo te bbqen. Iedereen was zeer tevreden. Ook fijn dat het eten in boxen zit met koelelementen. Zodat je zelf niet gelijk alles in die koelkast hoeft te doen. En daarna natuurlijk geen vaat.

Goed eten voor een mooie prijs

Goede kwaliteit vlees fijne bezorger en dat voor een mooie prijs Alleen €30 voor bezorgmoment is wel veel

De BBQ was uitstekend verzorgd en van goede kwaliteit

Een fantastische BBQ gehad. Heerlijk vers vlees en salades. Iedereen was enthousiast. Ruim voldoende van alles . En wat een feest als je geen afwas hoeft te doen van 30 man! Ik raad het iedereen aan.

Superlekker!

Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden, ik nog nog bijbestellen, maar ook minder bestellen op het laatste moment. Betaling was goed geregeld. Mijn bestelling werd ruim op tijd geleverd, goede uitleg bij de barbecue. En het belangrijkste: het eten was heerlijk!! Meer dan genoeg voor mijn gezelschap, echt lekker vlees en heerlijke salades. Iedereen vond het geweldig!! Bedankt!!

Heerlijk eten en goede service

Gasten (en ik) erg te spreken over het eten! Zelf nog wat groenten bijgekocht want anders wel veel vlees. Basis pakket is echt al ruim voldoende pp. Ook halen en brengen ging perfect.

Bestellen, BBQ en bezorging prima!

Bestellen en betalen makkelijk en tot aantal dagen voor de datum aan te passen. Kwaliteit ook prima.

Geslaagde verjaardag

Ik vond het zo fijn dat de bbq eigenlijk kant en klaar geleverd wordt. Er was genoeg te eten voor al mijn gasten. De bbq was erg prettig in gebruik en iedereen heeft genoten van het lekkere vlees en salades. Zeker een aanrader als je een zorgeloos feestje wilt geven!

Uitstekend verzorgd, perfect vlees, sauzen en salades.

BBQ Boer kondigde de bezorging (en ophalen) aan en week daar nagenoeg niets van af. De Boer'n BBQ is een aanrader. Mooie stukken vlees en slow cooked gewoon geweldig lekker. Normaal doe ik niet aan enquêtes maar deze club verdient het!

Het was weer geweldig

Al meerdere malen een BBQ door de Barbeque Boer laten verzorgen en het was ook dit keer weer helemaal goed verzorgt. Er is overal rekening mee gehouden. Wordt netjes afgeleverd, altijd goed uitgelegd. prijs/kwaliteit helemaal niets op aan te merken. Tot de volgende BBQ maar weer.

Super lekker

Als was goed verzorgd maar vooral heel erg lekker ,en meer dan genoeg. Ook was het geen probleem om alles in de schuur te zetten omdat wij voor de BBQ ons jaarlijkse uitje hadden.

Goede ervaring met de bbq boer.

Het bestellen online ging goed, ook was er op de website bij veelgestelde vragen veel info te vinden. Betaling ging vlot en ook ordermail kwam snel. Voor de levering was er nog contact met de bezorger. Wij hadden een basis pakket besteld maar zeker ruim voldoende van vlees, slaatjes, satesaus, andere sausjes en brood. Alles was netjes afgeleverd en de verse spullen waren in een soort koelbox geleverd. De bbq functioneerde goed. Ophalen was ook probleemloos verlopen.

Lekker

Goede kwaliteit eten en goede bezorging.

Het was erg lekker

Iedereen was uper tevreden over het eten. De service was ook goed. Super vriendelijke bezorger.

Heerlijk vlees!

Goede service en heerlijk eten! Vlees was mals en goed gekruid en de salades waren lekker! Ook voor onze gast die glutenvrij moet eten was alles goed geregeld. Op de site las ik alleen dat er voor haar aluminium bakjes voor het bakken bij zouden zitten. Deze heb ik niet kunnen vinden. Gelukkig had ik deze zelf nog liggen.

het was top

alle mensen die op onze gezellig bbq waren hebben genoten van het vlees en de salades alles was heerlijk. Vooral de kipfiletjes waren super!

Fantastisch!

Als totale BBQ dummy wilde ik mijn vriendinnen toch een gezellig tuinfeestje aanbieden inclusief eten, zonder zelf te vaak van de tafel te moeten om eten te bereiden. Via Google uitgekomen op De Barbecue Boer waarbij alles aan huis wordt geleverd en je zelf weinig extra meer hoeft te doen. Ik was een beetje bang voor de kwaliteit van het vlees, zeker voor die aantrekkelijke prijs....... Alles werd op tijd geleverd en de kwaliteit van het eten is zeker goed. Met het zonnetje erbij is het een fantastische middag geworden. Een aanrader! Ik zou (en ga) het zeker opnieuw regelen via De Barbecue Boer.

Wij hebben heerlijk gegeten! Alles was goed verzorgd.

Dikke prima

Correcte planning, super lekker en prijs kwaliteit is perfect!!

Helemaal super!

Wij hebben nu voor de tweede keer bij de barbecueboer besteld, en kan niet anders zeggen dan: Het is helemaal top! Heerlijk vlees en de salades zijn ook super! Alles ruim voldoende dus zeker aan te bevelen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken