gewoon fantastisch

Na verschillende malen al een buffet besteld te hebben nu voor het eerst een bbq.In een woord Geweldig,heerlijk vlees en lekkere salade`s.

Super makkelijk

De hele BBQ is zo goed verzorgd, dat je oprecht nergens zorgen over hoeft te maken. Ik vind dat bbqen bestaat uit meer dan alleen maar vlees eten. Dat heeft barbecue boer goed begrepen, want de salades zijn ook heerlijk en smaken vers. De vispakketten waren ook prima verzorgd. Bovendien was het verwachtingsmanagement ook top. Tot op het uur nauwkeurig weet het bedrijf aan te geven hoe laat ze komen. Ronduit super!

Goedemiddag service lekkere producten

Goedemiddag makkelijke service en lekkere barbecue alleen enkele stukken vlees wel erg groot.

Topservice. Kwamen netjes op tijd. Het eten was heerlijk. Stokbrood lekker vers. En de pasta salade....verrukkelijk zeker een aanrader

Wij hebben genoeg in 2 woorden, gewoon super.

De bestelling werd mooi op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Hij gaf goede uitleg over het gebruik van de gas BBQ. ( wij bbq-en altijd op kolen ) Het vlees was goed verpakt en de salades in mooie bakken. De biefstuk en de varkenshaas saté waren super mals maar ook de andere vleessoorten waren perfect. Genoeg stokbrood en sauzen. Wij kregen complimenten van onze gasten maar die komen U toe. Voor een volgend feestje weer de boer BBQ. Deze BBQ is zeker aan te bevelen.

Erg tevreden echt heel goeg geregeld

Super ervaring mee gehad alles was zeer goed van het brengen tot ophalen zeer goed bevalen gaan we zeker nog een keer doen

Variatie en erg goed verzorgd!!!!!

Bestelling was vlot en via de mail werden we op tijd op de hoogte gehouden wanneer het eten gebracht zou worden! Het vlees was erg vers en de salades waren heerlijk!! Brood was vers..... In 1 woord TOP!!!!

Geweldig!!!

het was in 1 woord: geweldig, voor iedereen wat wils en iedereen was dus enorm verrast door de hoeveelheid keuzes! Zeker voor en 3de keer vatbaar ;)

Top ervaring alleen heel klein nadeel stokbroden zijn zacht als ze aankomen. Maar 5 min oppimpen in oven en tol heerlijk

Gemakkelijk lekker en alles in één keer in huis

Door een telefoontje is het gemakkelijk te bestellen.

Onbeschrijfelijk

Geweldige service, lekker mals vlees, van alles meer dan genoeg. En dat alles voor een mooie prijs.

Dankzij jullie was onze jaarlijkse buurtbbq wweer een zeer geslaagd feestje!

Als je een buurtfeestje organiseert is barbecueboer een echte aanrader. De website is super overzichtelijk en er wordt met veel diëten rekening gehouden. De kwaliteit van het vlees en de vis is echt top, alles kakelvers, net als de salades, sausjes en broden. En alles wordt gebracht en gehaald, wat wil je nog meer? Volgend jaar bestellen we zeker weten weer bij jullie!

BBQ compleet

Heerlijk alles in 1 geen gesleep met vlees sauce salades borden bestek. Makkelijk on line besteld tot 2 dagen voor levering nog wijzigen aantal eters. Gas BBQ vonden we wat te klein. Alles smaakte heerlijk. Een zeer geslaagde BBQ.

Jose hol

Was goed

Een geweldige verzorgde BBQ

Een geweldig verzorgde BBQ door De BarbecueBoer , op het gevraagde tijdstip gebracht, en overvloed aan Vlees, Sauzen, Salade,s , stockbrood. Tevens keurig verpakte stenen borden en bestek.

Grandioos

Elk jaar organiseren wij een BBQ met kinderen, kleinkinderen en familieleden. Vorig jaar bij van AtotZ de BBQ besteld en was niet slecht maar liet aan kwaliteit en verzorgen veel te wensen over. Mijn advies; Stel liever een BBQ uit zodat de BBQ boer het kan leveren. Zo is dan elk feestje een kwalitatief én gezelligge happenning. Zegt het voort.

Ideaal

Echt super lekker en een goede bezorgservice

goede kwaliteit en ruim voldoende

heerlijke salades, goed mals vlees, prima verzorgd. onze gasten waren enthousiast en willen in de toekomst ook zeker gebruik gaan maken van deze cateringservice.

Het eten was weer prima

Jammer dat de chauffeur kortaf, onbeleefd en ongeduldig was. Had hij haast? Geen tijd nemen om alles neer te zetten. Ik heb vaker bij jullie besteld en altijd prima verzorgd. Ik wist wel hoe de BBQ aan moest, maar normaal krijgen we tekst en uitleg hoe de BBQ werkt. Een stukje service en beleefdheid was in dit geval ver te zoeken.

Perfect geregeld!!

Al jaren maken we gebruik van de bbq boer bij onze buurtfeest en het neemt mij enorm veel zorg uit handen. Heerlijk!!!!

Perfecte service. Perfecte levering

Alles was perfect. Alleen de kruidenboter, 2 potjes, vond ik redelijk uit verhouding voor de geleverde hoeveelheid. Maar verder alles perfect.

Het was een superheerlijke verzorgde bbq.

Het vlees was heerlijk gekruid,de salades erg lekker. En het allerfijnste vind ik dat jullie nu weer voor iedereen hetzelfde stuk vlees hebben. Dat miste ik eerst. Als jullie dit blijven doen dan zal ik zeker weer bij jullie blijven bestellen. Ook de bezorgservice verliep prima!

Prima verzorgd, levering en ophalen perfect, lekker eten...

Was geweldig, top verzorgd en in 1 woord geweldig.

Vlees en sausen perfect. Onze complimenten

Alles goed en netjes op tijd geleverd

We hebben genoten van de verzorgde barbecue. Zelf een flinke hagelbui kon dit niet bederven.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken