Iedereen tevreden, dus wij tevreden!

Mooi op tijd kregen wij ons pakket bezorgd. Gekoeld en wel. Goede service, lekker vlees, vis en salades. Onze vrienden waren zeer tevreden, wij hebben natuurlijk jullie website doorgegeven dus het zou mij niet verbazen dat zij ook een BBQ via jullie gaan organiseren!! Wij zullen zeker nog eens bestellen bij jullie!

Goede service, helaas geen goed werkende BBQ

Service was heel erg goed en exact zoals afgesproken. De BBQ werkte echter niet goed. Viel op een gegeven moment uit en kregen we hee moeizaam aan en een kant werd nog maar warm. We hebben het restant moeten afmaken op de bakplaat in de keuken.

goed verzorgd en een goed stukje vlees top

nadat ik contact heb gelegd ging alles vanzelf vanaf de bestelling tot levering ik ga dan ook voor de volgende keer wel in zee met de barbecueboer

Bbq was goed verzorgd en ruim voldoende

Vlees zag er mooi uit en salade mooi opgemaakt. Helaas deed bbq het niet goed en gelukkig hadden we zelf een kolen bbq erbij. Bbq Worstjes was de smaak minder dan verwacht. Verder tevreden en een geslaagd feestje gehad.

Bezorging liep gesmeerd. Vlak voor bezorging een telefoontje en alles is netjes in de tuin gezet en de barbecue aangesloten. Het vlees/vis smaakte heerlijk en volop keus in salades, sausjes en kruidenboter en heerlijk vers diverse broden. Voor de 4e keer geregeld bij de barbecueboer en over een maand doe ik het weer. Het bevalt zo goed!!

Geweldig eten voor een uitstekende prijs!

Prijs-kwaliteit is uitstekend! Voldoende en lekker! Stokbrood in overvloed, veel verschillende salades en sauzen. We hadden er totaal geen omkijken naar. De afwas hoefden we ook niet te doen, geweldig! De koks hebben alles heerlijk bereid. Vis was ook goed! Ook de vega en zonder gluten varianten waren perfect! Complimenten!

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg!

De bestelling werd op tijd geleverd, we hebben heerlijk gegeten en er was meer dan voldoende voor iedereen! Blij dat er een barbecue, bordjes en bestek mee geleverd worden! Een complete en goede barbecue waar iedereen het mee eens was!

Het was goed, lekker,voor herhaling vatbaar.

De BBQ-boer weet waar hij z'n vlees vandaan haalt!

Het was genieten van alles! En dat je met een volle buik zo je bed in kan en de afwas mag laten staan, daar teken ik voor!

Er zijn geen woorden . Het was geweldig. De familie gaan dit ook doe. Bedankt voor alles.

Top geregeld en afgeleverd

Zeker aan te bevelen, super makkelijk en goed gecommuniceerd rondom levertijden en ophalen van de spullen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super geregeld!

Voldoende eten, gevarieerd en van goede kwaliteit, keurig hygiënisch verpakt. Behalve het bakken van het eten waren wij volledig ontzorgd. Wij hebben heerlijk gegeten!

Goede kwalitiet prijs verhouding.

Goedemiddag, De bbq die ik heb geregeld, ging goed. Behalve de extra borden waren niet geleverd. Maar dit hadden we opgelost door de afwas te doen. Gr Everard.

Lekker vlees, op tijd geleverd. Vooral de satesaus was lekker en mocht meer. Brood was wel randje niet helemaal meer vers.

Super lekker!!!!

Het was heerlijk vers en mals vlees, super geregeld!

Een aanraaierT! Ech wel!

Website en communicatie zijn erg duidelijk, daar houden we van! Alles was op tijd geleverd. In gesealde bakken zat ook het bestek en borden, servetten. BBQ met gasfles. Kortom: alles wat je nodig hebt. Vlees was heerlijk, sauzen waren lekker, salades perfect. Kortom; "Een echte aanraaierT!" zoals we dat hier zeggen. Het is een kwestie van tijd voordat De Barbecue Boer ook bij jou je terrein op rijdt !

Fantastisch geregeld

goed geregeld. Was top

Zeer geslaagde barbeque

De barbecue voldeed volledig aan onze verwachting. Vlees was voldoende en van uitstekende kwaliteit, sauzen salade en overige zaken prima geregeld

Van bestelling naar aflevering tot afhalen helemaal TOP geregeld en heerlijk gegeten!

Voor het 3e jaar op rij onze jaarlijkse BBQ via De Barbecue Boer geregeld, in volle tevredenheid. Een totaalpakket van bestelling tot aflevering en het weer afhalen, helemaal duidelijk geregeld zonder gedoe. Ook de communicatie van a tot z keuring! Complimenten!!

totaal ontzorgt

kwaliteit dik in orde

Voor deze prijs en kwaliteit ga je toch zeker zelf niks doen?

Supergoede service, heerlijk en gevarieerd eten. Alles inclusief. Dus ook servies en bestek. Je hoeft zelf niets af te wassen.

Kwaliteit van het eten was erg goed!

Wij hebben genoten van de uitstekende kwaliteit van het vlees, salades en sauzen die we geleverd hebben gekregen! Al onze gasten waren tevreden!! Ik zou jullie iedereen aanbevelen!!

Geen rep en roer,want alles is in kannen en kruiken bij de BarbecueBoer!

Ik kan niet anders zeggen dat t TOP geregeld was !!! We hadden meer als voldoende en de kwaliteit was super.

Echt alles wat je nodig hebt en erg goed!

Zeer vriendelijke medewerker kwam alles op het vooraf aangegeven tijdstip brengen en klaarzetten. Vervolgens een zeer geslaagde barbecue gehad met alles erop en eraan! De salades, sauzen, het vlees, het brood, alles was van erg goede kwaliteit en heel erg lekker! En dat voor een hele nette prijs. Niets op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar.

Een meer dan tevreden groep!

Negen mensen, die soms periodiek samen komen en samen werken als regio bestuur, voor wie deze bbq bedoeld was als een andere een manier van prettig samen komen. Meest opvallende is dat een ieder verbaasd en enthousiast was hoe goed een en ander geregeld was, waarbij ik de honeurs kreeg als gastheer. Maar het was maar via een paar mouse-clicks. Chapeau dus voor de barbecueboer!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken