Alles tot in de puntjes verzorgd.

Nadat alles in koelbox en werd gebracht (ideaal want dit scheelt een hoop ruimte in je koelkast). Hebben we genoten van heerlijke salades gevarieerd en heerlijk stokbrood en goed vlees! Kortom voor herhaling vatbaar!

Heerlijk gegeten!

Heerlijk gegeten. Vlees en salades waren top! Enige minpuntje vind ik de €1,40 voor een, overigens heerlijk van smaak, focaccia-broodje wat eigenlijk voor 1 persoon is qua formaat. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nette bezorging goede kwaliteit vlees/vis/vegetarische producten

Met het team hebben we genoten van de lekkere salades, het goede vlees, de lekkere vis en de anders dan anders vegetarische producten. Helaas was de BBQ niet helemaal in orde (1/4 deel werd niet warm). Daar heb ik melding van gemaakt achteraf en dit wordt goed opgepakt.

Goede service met een compleet pakket

Ontzettend fijn hoe alles bezorgd en verzorgd is. Zeker een aanrader! Van alles was voldoende aanwezig. Alleen een bakje extra kruidenboter had er nog wel bij gemogen. In verhouding met het brood was dit net te weinig.

Goede ervarjng

Eerste keer bbq boer en bevalt heel erg goed. Bbq is practisch, werkt goed, goede kwaliteit vlees en erg fijn met al de verschillende sauzen en broodjes.

Goed eten en super personeel!!

Alles is tot in de puntjes verzorgd. Van het plaatsen van de bestelling, de update informatie tot aan de verzorging van de BBQ. Het eten is ruim in keuze en heeft een goede smaak! De kok die bij ons aanwezig was heeft ons goed verzorgd.

Goede service en kwalitatief goed vlees

Goede service en kwalitatief goed vlees, de kok die we erbij hebben geboekt kon heel goed bakken.

Zoals elk jaar weer een terugkerend succes in ons verpleeghuis!

Onze bewoners hebben genoten van het bbq. basispakket, het pakket voorziet in alles zoals keus uit heerlijke salades, meer dan genoeg soorten vlees. Het brood is vers, hoeft alleen te worden gesneden. Ook fijn dat alles incl. bestek en servies geleverd wordt. Alles koelvers verpakt in boxen. Op tijd in de ochtend geleverd en de volgende weer opgehaald.

Geweldig!

Allereerst: stipt ( op de minuut) geleverd, alles compleet. Echte borden en bestek, alles aangesloten, heerlijk vlees en salades, lekker brood en alles ruim voldoende! Een absolute aanrader! Boven verwachting!

Perfect service!

Gisteren een barbecue gegeven en ik moest de hele dag werken, dus netjes gevraagd of ze het in de schuur wilde zetten. Thuis komende stond alles netjes in de schuur gezet. Helemaal fijn dat je alles in een krat zet en het weer opgehaald wordt!

Het eten was lekker! de bezorging helaas wat minder.

De bezorging kwam anderhalf uur later dan gecommuniceerd, dus dat viel tegen. Daarnaast was het handig geweest om erbij te vertellen wat we zelf moesten regelen: Broodmes/-plank en dat we zelf de satésaus moesten opwarmen. Het vlees en salades waren daarentegen erg lekker, dus dat maakt een hoop goed.

Lekker bbq, zonder afwas

De kwaliteit van het vlees en de salades heeft ons zeer positief verrast. In combinatie van het gemak en prijs/kwaliteit zij we erg te vrede. voor herhaling vatbaar

Pluspunten

1e keer hier besteld voor een afdelingsetentje en zeker een aanrader. Wat een goede service en hele goede verse producten; vlees, vis salades, stokbrood en dessert, alles was top. BBQś werden bij aflevering neergezet en getest en alles werd ook weer netjes opgehaald. Wat een uitkomst dat je alles in ene keer kan bestellen, geen gedoe.

Pluspunten

We hebben een perfect feest gehad!! Super goed vlees en vis!! Je proeft echt het verschil tussen supermarkt en het ambachtelijke vlees!! Ruim genoeg vlees! De salades..... oooh daar eet je je vingers ook bij op! Alles super vers!!! Dit was al de derde keer dat wij via de bbq boer een bestelling hebben gedaan maar alle drie keren echt perfect!!!!! Volgende keer zeker weer!!!!

Pluspunten

Het bezorgen gaat fijn op de afgesproken tijd. Alles wordt keurig netjes op de plaats die je aangeeft neergezet/ in elkaar gezet. Goed vlees en heerlijke salades. Wij hadden ook vis besteld. Alleen maar lof. De volgende keer bestellen wij zeker weer bij De BarbecueBoer.

Pluspunten

Uitgebreid, gevarieerd, vers, netjes op tijd en volgens geleverd

Pluspunten

* Heerlijk vlees * Salades en stokbrood ook heerlijk * Keurig de afspraken nagekomen * Vriendelijk geholpen bij telefonische navraag

* Duidelijk vermelden welke soorten vlees je kan verwachten (in luxe pakket zijn 10 soorten mogelijk, maar je krijg ze niet alle 10 in één pakket). Was voor ons beetje onduidelijk. Voor de 11 luxe pakketten kregen we bijvoorbeeld maar 5 kippenpoten en 5 biefstukjes.

Pluspunten

Alles was precies zoals we hoopten! Van te voren de bestelling naar beneden aangepast en binnen enkele dagen geld terug gestort gekregen. De levering was keurig op tijd, vriendelijke bezorger die de bbq zelfs in elkaar zette. Borden en bestek keurig schoon, zelfs opscheplepels voor salades aanwezig. Vlees goed gekoeld in mooie boxen. Het vlees was heerlijk, stokbroden in 3 soorten, salades meer dan genoeg en ook al hadden we maar 1 vega pakket besteld, ook hier was ruim voldoende voor. Meerdere malen van gasten gehoord hoe goed het was en wellicht komen hier bestellingen uit voort. Voor een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de service van de bbqboer! ( hebben minder goede ervaring bij anderen, dus weten waar we het over hebben! )

De salades vonden we te veel van hetzelfde. ( als je niet van kool houdt, heb je pech) Tip: lever flyers of visitekaartjes mee, zodat gasten deze mee kunnen nemen. ( met als actie: voor elke bbq geboekt n.a..v. uw bbq krijgt u 10% korting op uw volgende bestelling

Pluspunten

Alles snel geregeld en super duidelijk

Bij het vlees vis pakket de visporties iets kleiner maken zodat iedereen van alles iets kan proeven. We waren met 10p en er waren maar 4 (weliswaar grote) gambaspiezen. 8 kleinere was beter geweest

Pluspunten

Volop keus, vriendelijk aan de telefoon en met aandacht, duidelijke afspraken, complete verzorging en heerlijk eten.

Pluspunten

Goed en lekker eten, je krijgt meer dan genoeg. Service is goed. Aangeven bezorgtijd klopt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Voor mij de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb. Maar zeker niet de laatste keer. Heerlijke bbq gehad. Alles was keurig verpakt en in koelboxen echt een pluspunt.

Pluspunten

eten was ruim voldoende en goed. Diverse bezoekers vroegen waar ik het van dan had.

vervoer middelen niet schoon.

Pluspunten

Wauw, wat een topfeestje was dat gister! Leuke mensen, heerlijk eten en prachtig weer= super avond! Hele goede service en vriendelijke mensen bij de bbq boer. Alle (goede en degelijke) spullen heerlijk op tijd binnen en alles gaat ongewassen weer terug. Ik zeg: doen! Bedankt!

Jullie service is beter dan je communiceert op de site. Door 1 zin bij bestelformulier krijg je het idee dat eten alleen ergens tussen 9 en 17 uur gratis bezorgd kan worden, terwijl bij nabellen bleek dat ik gewoon kon aangeven dat ik om 16.30 wilde beginnen zonder extra kosten. Dit is top, maar die ene zin zorgt voor onnodige verwarring!

Pluspunten

Het eten en service zijn top Iedereen heeft genoten

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken