Pluspunten

Wauw, gewoon super geregeld. We hadden de buren bbq voor 37 mensen, eten was genoeg en smaakte echt top.

Pluspunten

Op tijd en smakelijk en verzorgd . Alles netjes in bakken met folie erop Zag er prima uit

Pluspunten

Perfect geregeld en alles keurig netjes geleverd!

Pluspunten

Alles zoals afgesproken, nette aflevering van alle barbecue ingrediënten. Alles netjes gesealed en compleet. de salades, vlees, brood met kruidenboter waren heerlijk! Nette ophaalservice. Al met al de ideale manier om je bbq te organiseren met positieve afloop!! Een aanrader!

Pluspunten

Het begint bij een goef overzichtelijke website. Erg prettig om de verschillende menu's te zien. En zoveel mogelijk zoals de gluten vrij. Dan heb je besteld en kan je tot 2 dgn voor je de bestelling nodig heb nog wijzingen. Erg prettig zoals bij ons er toch mensen zijn die hun plannen wijzingen en wij opeens dus meer of mischien minder pakketten nodig hebt. Prettig is dat jullie overal leveren. Bij ons was het de camping. Ze bellen als ze voor de ingang staan. Keurig uitleg kunnen krijgen hoe we de gasfles aan de bbq moetsen koppelen. De pakketen zijn keurig verpakt. Veel keuze in vlees, vis en salades. Heerlijk brood 3 soorten en genoeg kruidenboter. Zelfs de borden, bestek, BBQ tang en opschep lepels voor de salades keurig verpakt. BBQ keurig schoon.

Alles was keurig. Maar het zou mischien toch handig zijn om een sticker op de pakketen te doen met wat voor vlees vis of salade het was. En hoelang het op de BBQ moest.

Pluspunten

Gord vlees, uitgebreide pakketten, zeer conpleet

De satesaus en de kruidenboter was iets te weinig

Pluspunten

Fijne service Ze houden zich aan hun woord Smakelijke maaltijden Lekker sappige vleesjes Ze dekken nog net niet de tafel voor je

Kleine schalen voor de salades gebruiken. is duurzamer 30 euro voor voorkeur tijd vind ik aan de dure kant

Pluspunten

Wij hadden veel verschillende pakketten: glutenvrij, halal, vegetarisch en vis. Alles was lekker. Goed geregeld. Onze gasten waren heel enthousiast en positief.

Misschien de mogelijkheid om statafels (met en zonder rok) en buffettafels te kunnen huren.

Pluspunten

perfecte service

Pluspunten

Alles netjes op tijd geleverd. De kwaliteit en diversiteit van de producten was helemaal top. We hebben heel erg genoten. Zo relax dat alles kant en klaar afgeleverd word. En ook weer opgehaald. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Super goed verzorgdde bbq Vol van smaak.

De varkenshaasjes met spek en kip met spek kunnen iets dunner Voor de rest perfect

Pluspunten

Allemaal super geregeld, heel blij mee

Pluspunten

Duidelijke website Snelle en goede service Prijs / kwaliteit verhouding is prima Een echte aanrader!

Pluspunten

Alles was voldoende aanwezig lekker vlees en salades en alles was goed en op tijd bezorgd

Kan niets opnoemen wat verbeterd zou moeten worden we hebben er echt van genoten

Pluspunten

Hoe vaak ze ook terug moeten komen goor een vergeten iets nooit word er gemopperd of iets blijven aardig

Bij de factuur staat mag contant betalen maar dat kan dus niet misschien idee om dat stukje weg te halen

Pluspunten

Perfect verzorgd. Goed aangeboden. Gekoeld aangeleverd. Vriendelijke mensen. Je weet hoe laat het geleverd wordt. Vlees was goed van smaak

We hadden veel over. Het komt natuurlijk altijd wel op, maar is wel jammer. Uitleg over BBQ. Hoe aansluiten, waar opletten, moet het rooster ingevet worden, enz.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit. Goede service. Duidelijke afspraken. Goede porties.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, bezorgtijd volgens afspraak, vriendelijke bezorger die zelfs de barbecue op de plek zet en test of deze goed werkt.

Pluspunten

Prima vlees, vis en bijbehorende salades

Pluspunten

Wat een lieve meneer die alles kwam bezorgen. De BBQ werd netjes opgebouwd en alles prima uitgelegd. Top service en ook netjes op de aangekondigde tijd. Het eten was heerlijk. We kregen alleen maar complimenten over al het heerlijks wat was geleverd. En die stokbroden die we even moesten afbakken met kruidenboter waren subliem.

Pluspunten

De mooie producten en de geweldige service die ze bieden is gewoon top!!! Voldoende vlees, salades, brood voor iedereen. ook het bestellen is zeer eenvoudig. En een groot compliment aan de bezorgers die maken het feest echt compleet, optijd aanwezig, bbq worden klaargezet en spullen op de plaats gezet voor de bbq. Wij zeggen een grote pluim voor jullie bedrijf en daar is niet van gelogen.

Zo blijven door gaan, sterk blijven in jullie eigen kracht.

Pluspunten

Duidelijke informatie Goede communicatie correct betreft levering en natuurlijk heerlijk vlees en vis

servetjes erbij? smikkelt lekker niet te veel kruiden voor behoud vleessmaak

Pluspunten

Perfecte service, prima porties en gewoon goed eten

Pluspunten

Hop hop hop, de barbecue was top Hip hip hip, er was hele lekkere kip Hees hees hees, kwalitatief en lekker vlees Ei ei ei, en ook lekkere salades erbij Leur leur leur, complimenten voor de chauffeur Nijn nijn nijn, dat je niet hoeft af te wassen is heel fijn!

Hees hees hees, misschien voor de chauffeur een track and trace? Hip hip hip, voor de rest geen tip.

Pluspunten

zowel vlees/vis als salades vers en prima van smaak thermoboxen zijn top! complete maaltijd

standaard snijplank/broodmes/mand erbij

Hogebrinkerweg 22