Pluspunten

Vlees goed, hoeveelheid goed. Salades super. We hebben een super feest gehad en iedereen is tevreden naar huis gegaan en hebben zelfs allemaal gevraagd bij wie wij besteld hadden. Ga vooral zo door. Top top top

We hebben 1 verbeterpunt. Schrijf op je site dat bij contant betalen de chauffeur geen wisselgeld heeft en dat het dus gepast moet zijn. Dit voorkomt onnodige verrassingen. Deze hadden wij wel namelijk.

Pluspunten

Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen. super service alles word in gekoelde boxen geleverd. Erg fijn met dit weer. Het vlees was super goed en de salade’s ook. We hebben hadden voor 50 personen besteld. We hebben stuk voor stuk gevraagd wat ze er van vonden en waren allemaal zeer tevreden. Smaakte goed. Beter als bij ........... Heel goed verzorgd.

Zo blijven door gaan

Pluspunten

Heerlijk koel en vers, en hele lekkere originele salades! En hoe heerlijk dat je je afwas gewoon in een kratje kunt zetten :-) volgende keer bestellen we weer bij jullie!

Iets meer kruidenboter... :-) we hadden maar 2 bakjes op 10 stokbroden, we hebben er nog maar 2 bakjes bijgehaald.

Pluspunten

In een woord “GEWELDIG”

Ga zo door!

Pluspunten

De bezorger was mooi op tijd,hij heeft al het vlees en de salades,op zijn plek gezet. Doordat alles in een koelbox zit hoef je niks in de koelkast te zetten. De salades waren heerlijk,en het vlees was super lekker. We hebben heerlijk zitten smullen van al het lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar. TOP.

Pluspunten

Het was mijn verjaardag bbq iedereen was zeer tevreden pver alles het was perfect verzorgd en van alles was genoeg ik kan zeer tevreden terug kojken naar mijn 50 ste verjaardag hiervoor mojn dank

Pluspunten

Alles was goed niks op aan te merken

Pluspunten

Heerlijk vlees en salade. Goed verpakt aangeleverd. Bezorger kwam later dan gepland, maar we werden daar helemaal van op de hoogte gesteld.

Kwaliteit van het stokbrood valt tegen. Ik heb maar extra vers bijgehaald.

Pluspunten

Alles klopte van borden bestek de koeling keurig fris maar vooral heerlijk !En ook niet vergeten de bezorgster van al dat heerlijks,ze zette alles waar ik het wilde hebben en legde uit hoe de barbecue werkte Alles perfect geregeld u kunt half augustus een mooie order voor een grote groep tegemoet zien! Ik was dit keer de proefpersoon,ben wel meer maar deze keer was het een feestje dat kan ik u verzekeren!

Ik zou het zo gauw niet weten.

Pluspunten

Goed verzorgd, echt lekkere mooie stukken vlees, lekkere salades. Het belangrijkste voor ons was natuurlijj dat iedereen, door de hele avond heen, bleef eten, en het dus lekker en goed vond. Het brood hadden we 5 minuten op 175 graden opgewarmd, was ook superlekker.

Instructie bij het brood doen, zodat de mensen weten op welke stand oven ze het brood lekker kunnen afbakken. En meer dan 2 kruidenboter bij 6 stokbroden, zou fijn zijn.

Pluspunten

De kwaliteit is uitstekend! verzorging van producten heel goed. bezorging prima.

Het brood zou ik in andere zakken doen dat het een beetje knapperig blijft. mocht je geen oven hebben om het brood even op te piepen. wat ik ook mis is gewoon sla zonder dressing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlees was super en de salades ook netjes verpakt en koel

Bbq beter in elkaar zetten, en nakijken rechterhelft ging steeds uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het brengen en de kwaliteit prima

Heb niks gehoord waarneer het opgehaald gaat worden dus slecht

Pluspunten

Helemaal goed. Op tijd gebracht, koelbox, goede porties, lekkere salades en alles kan en klaar.

Pluspunten

Alles was positief bezorging eten salade echt alles. Echt super

Geen vooral zo doorgaan

Pluspunten

Alles was super!

Pluspunten

We hadden in de omschrijving aangegeven dat we zouden gaan trouwen en of het voor de tijd dat we zouden trouwen 15.30 geleverd kon worden. Ze hebben toen gratis de tijd aangepast zodat we de mooiste dag van ons leven zouden hebben zonder zorgen hoelaat de barbecue er zou zijn. Ze waren netjes op tijd, al voor de middag, en de bezorger was zo vriendelijk!! Wilde ons helpen met alles op de juiste plek te zetten en niets was hem te veel gevraagd. Er was geen enkele merk van haast of dat hij snel alles wilde afraffelen. Hij nam rustig de tijd om het voor ons zo goed mogelijk te maken. Wij kregen er zelf 2 barbecues bij en dit maakte het voor ons handig omdat we met 40 man waren, iedereen was tegelijk gezien van lekker vlees, want eerlijk is eerlijk het vlees was heerlijk!! Net zoals de salades en het brood. Bang zijn dat we te weinig hadden hoefde we niet want er was meer als genoeg dat we zelfs de dag erna nog lekker konden nagenieten met een lekker stuk vlees. We kregen netjes een mail op de dag van de bruiloft hoelaat ze de barbecues weer kwamen ophalen en zelfs dit was weer netjes geregeld. Rustig aan en een aardige man. Al met al hebben we genoten en raden we iedereen zeer zeker aan om een barbecue met jullie te gaan regelen. Bedankt!!

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling, duidelijke communicatie. Vlees en vis was goed.

Stokbrood in plastic wordt snel zacht. Salades waren"saai" kan stukken beter.

Pluspunten

Gewoon goed!

Pluspunten

Dat het ook voor een klein gezelschap mogelijk is, en de salades zijn echt heerlijk.

Kleinere lepels voor de salade.

Pluspunten

goede service en jullie zeggen wat je doet en jullie doen wat jullie zeggen. Het was top

kan er geen bedenken

Pluspunten

Snel kunnen inschakelen Op tijd aanwezig, zoals aangegeven Smaak was lekker

Pluspunten

goed verzorgd , komt afspraken na ,uitstekende service

alle verpakkingen stickeren en vermelden wat het product is , Dit voor ,mensen die geen idee hebben wat ,wat is.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken