3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super bezorging het zag er allemaal goed uit, Brood ruim voldoende. Vlees mocht iets meer zijn en de salade ook. een extra bak bestel stond bij voor 5/7 personen dat was het niet hooguit voor 4 volwassenen.

Bij het glutenvrije pakket zat er volgen de brochure een salade wat gluten bevat. Dit kan niet en er was geen glutenvrijbrood.

Pluspunten

Heel duidelijke website Duidelijke communicatie Superlekker eten aan een heel democratische prijs Uitgebreid aanbod Geen poespas

Uitbreiden naar Vlaanderen ... dan hebben jullie alvast een klant!

Pluspunten

Wij, fam van 18 personen, zijn allemaal erg tevreden over de BBQ - boer!!! Bezorgd volgens afspraak,alles zag er keurig verzorgd uit. Ruim voldoende vlees/salades/stokbrood en sauzen. De smaak was voortreffelijk. Kleine verrassing voor de kids erg aardig. Kortom volgende keer weer BBQ bij ‘ de boer’

Geen.

Pluspunten

Goede en nette bezorging. Alles aanwezig, zoals borden bestek etc. Ook het glutenvrije en vegetarische eten viel behoorlijk in de smaak! Iedereen heeft heerlijk gegeten en er was voldoende eten voor iedereen. Als er meer was geweest was ook dat op gegaan, puur omdat iedereen het erg lekker vond.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. De BBQ werd keurig ruim op tijd bezorgd met een goede communicatie wat vooraf ging. Je krijgt een smsje een dag van te voren met de verwachte aankomsttijd. Ook voor het ophalen ontvingen wij een smsje met de ophaaltijd. Beide tijden kwamen overeen met de daadwerkelijke tijden dat ze er waren! Zeer netjes. Het eten werd netjes afgeleverd in koelboxen en alles was ruim voldoende, wij hielden zelfs wat over. Vooral het vlees en de stokbroden waren zeer lekker! Chapeau. Wij bestellen vaker. Een aanrader!

Pluspunten

ruime keuze uit diverse pakketten, elk goed verzorgd en uitstekende kwaliteit, zeker voor die prijs! Compleet met brood, saus en salade. Geen gesjouw, alles wordt bezorgd en opgehaald. De communicatie is helder. Geen verrassingen dus, alleen de goede smaak!

Kan het nog beter dan?

Pluspunten

Absoluut keurig bezorgd, verzorgd en op tijd weer keurig opgehaald. Afspraken echt nagekomen en prima verzorgde bbq.

geen i.d.

Pluspunten

Compleet pakket, duidelijke informatieverstrekking per mail en sms, zeer goed te woord gestaan aan de telefoon, ruim op tijd geleverd + opgehaald en een vrolijke en spontane bezorger!

Een extra schaaltje kruidenboter. We kregen 2 kuipjes voor 18 maaltijden/personen

Pluspunten

Duidelijke website, snel bestelproces, duidelijke (en leuke!) communicatie over brengen en halen van de spullen. Hoeveelheid vlees was meer dan we verwacht hadden en de verschillende soorten stokbrood (wit, meergranen en bruin) werden positief ervaren.

Te weinig servetten & de salades zijn in verhouding met het vlees aan de krappe kant.

Pluspunten

Prima alles, zeer schoon en lekker. Komen hun afspraken na.

Zou heel fijn zijn als er ook wat fruit bij zou zitten, het zou b.v. I.pv. 6bakjes selade er 4 kunnen zijn met 2 bakjes fruit. gasfles kan ook een kleinere maat zijn, beter hanteerbaar.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen 7 dagen in de week bezorgen Goede communicatie Alles wordt klaargezet Super lekker

Wat obs betreft niets.

Pluspunten

kwaliteit van het vlees is uitstekend, hoeveelheid ruim voldoende, afspraken worden prima nagekomen. Ook de salades en sauzen waren van erg goede kwaliteit en een ruime keuze. Ook de allergieën aanduiding is bijzonder handig.

We hebben onze BBQ een dag eerder laten komen omdat het levervenster niet vroeg genoeg was voor onze planning. We wilden om 15.00 of 16.00 uur beginnen en zekere levering voor die tijd leek niet mogelijk. Dus eerder planning doorgeven zou voor ons een dag latere levering hebben kunnen zijn.

Pluspunten

Ik en de andere waren erg tevreden netjes goed verzorgd gebracht Erg bedankt tot de herhaling Gr

Pluspunten

het zag er prima uit en het was erg lekker , goed idee met die koelboxen. Wij hebben erg genoten ook de kleinkinderen

zou het niet weten het was perfect.

Pluspunten

Alles was helemaal prima voor elkaar. Vlees was goed, de salades waren lekker. Geen minpunten.

Misschien wat minder brood erbij. Brood was lekker, maar eigenlijk veel te veel. Wat je dan weg doet. De gesneden broden. De nog hele broden hebben we in de diepvries gedaan.

Pluspunten

Alles goed geregeld. Erg lekker. De service is prima. En zeker als de gasten zeggen wat smaakt het goed. Goed vlees

De servetten zij wel erg dun. Die kunnen wel iets dikker.

Pluspunten

Zeer goed verzorgd. Duidelijk aangeven wanneer jullie komen brengen en ophalen

Bij glutenvrij zat maar 1 broodje per persoon bij. Dat vond ik rijkelijk weinig

Pluspunten

Heel erg lekker vlees en heerlijke salade! Makkelijk te bestellen. Goede service top!

Pluspunten

Wat een top bedrijf! Heerlijk vlees en de levering in de koelboxen is echt een uitkomst. De straatbbq was een groot succes en daar heeft de barbecueboer een grote bijdrage in gehad. Volgende keer zeker weer!

Helemaal niks. Ga zo door.

Pluspunten

Kwaliteit is super, meer dan voldoende salade en saus. Het is echt te proeven dat het huisgemaakt is. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geen servetten erbij nu hebben we ons hemd gebruikt. Gelukkig was dit niet zo erg.

Pluspunten

Vlees, salades, sauzen alles was lekker en goed, super goed zelfs. Ideale bezorging met van te voren een tijdstip van hoe laat ze komen.

Geen, voor ons voor het oké, goed, top.

Pluspunten

Goed verzorgd en goede communicatie. Prijs-kwaliteit is prima: het is niet goedkoop, maar je krijgt er een volledig ontzorgde en goede BBQ voor terug. Het eten is van hoge kwaliteit, of het nu vlees, vis, salades of het brood betreft. Website is duidelijk en werkt makkelijk. Communicatie via mail over de bestelling, bezorging en weer ophalen is prima. Je krijgt track&trace mail met tijdstip (+/- 30 minuten). Zeer tevreden.

Tja, niets. Het is niet goedkoop, maar je krijgt er zoveel voor terug. Ga zo door, mijn aanbeveling heb je.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

De salades dreven wel in veel vocht. Bevroren geweest?

Pluspunten

Zeer positief verrast door de diversiteit van het aanbod, de verrassende huisgemaakte salades, de heerlijke vissoorten en drie soorten verse stokbroden. De levering was conform de aangegeven richttijd in handige koelboxen met koelelementen. Zowel de prijzen als het eten maken De BarbecueBoer een welkome aanvulling van landelijke bezorgdiensten. Voor ons een topper, voor anderen een serieuze aanrader. Gewoon proberen!

Blijf deze service bieden!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken