Pluspunten

Goede afspraken te maken, levering op tijd, lekker vlees, heerlijke salades, vers stokbrood. Ideaal om mee te werken.

Pluspunten

Wij hebben zo onwojs lekker gegeten! Alles zag er keurig verzorgd uit. En de bezorger was erg vrolijk en heel vriendelijk . Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Makkelijk bestellen, wordt gebracht op afgesproken tijdstip, wordt weer opgehaald op juiste tijdstip maar belangrijkste is dat het erg goed vlees was, netjes ingepakt, goede hoeveelheden. Ee hebben ervan genoten en tot volgende keer.

geen

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met het bestellen van een verzorgde bbq. En die is door de barbecue boer uitstekend bevallen. De prettige en makkelijke communicatie vooraf is prima.

Benoemen wat er op de verschillende spiesen zit, want die leidde bij ons tot verrassingen ( goede en wat minder goede )

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en een mooie combinatie van producten.

Pluspunten

Lekker vlees en salades Goede afspraken Levering op tijd Ideaal

Eerder laten weten hoe laat het gebracht wordt.

Pluspunten

Alles wordt startklaar aangeleverd, met extra borden en bestek.

Pluspunten

Alles was zeer goed verzorgd! En alles was ook erg lekker!

Voor 15 personen is 2 bakjes kruidenboter een beetje weinig. Maar de rest was meer dan genoeg.

Pluspunten

Keurig netjes bezorgd, en het eten ,het vlees super en de salades geweldig Al onze gasten waren meer dan tevreden en riepen hoe geweldig verzorgd het eten was .Ze wij hebben dus allemaal gesmuld en bizar alles schoon op. Wa5 gasten vroegen of ze salades mee mochten nemen de restjes zoo lekker voor herhaling vatbaar.en ik beveel jullie graag aan.

Geen verbeterpunten ; bezorging prima contact prima dus alles bij elkaar meer dan prima.

Pluspunten

Makkelijk om bestelling te plaatsen, uitstekende levering, goede info op welk tijdstip men er is, alles kant en klaar geleverd, overheerlijke salades en heel goed vlees. Het was gewoon echt top en er werden veel complimenten gegeven. Super tevreden!

Als het te druk is om de WhatsApp te beantwoorden zet de service dan (tijdelijk) uit. Met WhatsApp verwachten mensen sneller een antwoord.

Pluspunten

Zeer smakelijk en mals vlees, ook vis was erg lekker, gevarieerde salades, lekker brood in diverse varianten, wij hebben dit wel even opgepiept in de oven. Zeer duidelijk aangegeven waar het de variant betrof voor degene met allergie en vegetarisch eten. Hiervoor ook aparte salades, helemaal goed, en ook dit was allemaal erg smakelijk en gevarieerd. Zeer prettig dat alles in boxen met koelelementen geleverd wordt waardoor alles lang koel blijft. Kortom keurig verzorgd, goed aangeleverd en voor herhaling vatbaar!

Wat ruimer borden meeleveren, zodat er niet meteen af hoeft te worden gewassen als iemand 2 de bord pakt vanwege vb fruitsalade. De sausen in fles waren zeer overdadig, satesaus aan de krappe kant.

Pluspunten

Op tijd geleverd, vis, vlees, salades en brood smaakte goed.

Kwa hoeveelheid was het te weinig terwijl voor meer personen hadden besteld dan er aanwezig waren.

Pluspunten

Via telefoon en mail allemaal netjes. Word mail gestuurd met een tijd voor de bezorging. Van max een half uur uitloop op de afgesproken tijd. Echt keurig allemaal. Vlees en salades zagen er ook top uit.

Voor mijn/ ons geen. Alleen maar tevreden.

Pluspunten

Heerlijk vlees en salades , ik had voor de visliefhebbers extra garnalen en zalmspiezen besteld,en die waren ook subliem.ook de gemarineerde aardappelspiesjes vielen bij iedereen in de smaak.ik geef elk jaar een barbecue voor mijn familie ,omdat zij om beurten mijn man(die in een tehuis voor De ziekte van Huntingtonpatienten woont)en elk weekend thuis is weer op zondagavond terug brengen.daarom tracteer ik hun elk jaar op een barbecue avondje van de BarbecueBoer.En het was ook dit keer weer heel erg lekker en gezellig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijke vis en vlees

Bestelmogelijkheden en levertijd

Pluspunten

Ondanks het zeer slechte weer Ging voor ons het zonnetje toch schijnen toen we de bbq uitpakte.Heel lekker vlees en salades en prima salades.Er is helemaal niets op aan te merken,ook niet over de service.GewoonPERFECT.

Pluspunten

Goed verzorgt en ruim voldoende vlees

Iets meer kruidenboter

Pluspunten

Verse salade. Ruim genoeg en gevarieerd vlees. Keurige service.

Geen. Uitstekend gewoon.

Pluspunten

Perfecte verzorging en het eten van zeer goede kwaliteit

Gewoon zo doorgaan met deze service perfect is het

Pluspunten

Erg goede communicatie, op tijd geleverd zoals afgesproken, vriendelijke bezorgster en ophaler, heerlijk vlees en alles wat erbij zat ook top. Gewoon goed,makkelijk en snel geregeld.

Pluspunten

Goed eten, fijne bezorging, prima BBQ .

Bij drukte is het bedrijf minder goed bereikbaar via telefoon (8 min in de wacht) of whatsapp (2 dagen later reactie).

Pluspunten

Wat een geweldige en vooral heerlijke ervaring. De bezorger stond in de file en een collega belde dat hij later kwam. Top service! Het eten was RUIM voldoende, salades, vlees, sausjes en brood was over! Alles was heerlijk en als de kers op de taart, alles wordt weer opgehaald en afgewassen. Bedankt allemaal en graag tot een andere keer!

Pluspunten

Alles goed geregeld alles netjes aangevoerd en verpakt. De barbeque word in elkaar gezet en getest. Van vlees en salades is er ruim voldoende verder zal ik dit bedrijf goed aanbevelen en voor de volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen je hoeft nergens aan te denken alles zit erbij.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken