Pluspunten

Lekker vlees en salades

Afwas(bestek)

Pluspunten

Netjes en goed aanleveren van de producten. Complete verzorging en vooral ontzorging. Waar voor je geld en heerlijk gegeten. Vriendelijke vakmensen.

Geen.

Pluspunten

Genoeg lekker goed gekruid zeer netjes aangeleverd dus gewoon top

Pluspunten

Goed geregeld lekker

De vis in bakje was niet zo lekker

Pluspunten

Niet duur, all inclusief, prima kwaliteit

Pluspunten

Super lekker eten, alles op tijd en goed geregeld!

Pluspunten

Wat een heerlijke serivice en de informatie die je krijgt over het hele proces is zeer goed. Wat een klantenservice. Je stemming voor de BBQ kan dan al niet meer stuk.

Pluspunten

Goede levering Prettig contact Lekker vlees

Actuele opties als broodplank en mee erbij. . Miste echt sla

Pluspunten

Bestelgemak en afleverings accuratesse

Ook het weer ophalen spullen verdient aandacht

Pluspunten

Wij hebben voor onze bruiloft een grote bestelling gedaan. Al onze vragen werden beantwoord. Ook onze wensen werden goed besproken. De service was fantastisch! Alles werd op de locatie bezorgd op de juiste tijd. De kok heeft alles klaargezet, super gebakken en ook nog opgeruimd. Alles werd volgens afspraak weer opgehaald. Top geregeld en iedereen heeft heerlijk gegeten. Er was ook nog zat eten over!

Nog meer mogelijkheden aanbieden voor bezorging en ophalen om het nog makkelijker te maken voor de klanten.

Pluspunten

Prima menukaart, zorgvuldige communicatie over bezorgen en ophalen. Goede barbecue, heerlijk gegeten, ruim voldoende!

Nee

Pluspunten

Perfecte communicatie, Levering op de afgesproken tijd, Vriendelijke chauffeur in een mooie nette bus, Ruim voldoende stokbrood/saus en salade. Heerlijk vlees en alles keurig verpakt! De service van De BarbecueBoer is het compleet ontzorgen van onze avond. Heerlijk om een keer geen boodschappen te hoeve doen en ook heel fijn dat er geen afwas is. Wij raden dit bedrijf bij vrienden en familie zeker aan. Super avond gehad zonder zorgen voor een eerlijke prijs.

Kan er geen bedenken

Pluspunten

Heel goed vlees, meer dan genoeg van alles. Op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Misschien meer borden en bestek, zodat je tussendoor schoon kan nemen.

Wat borden meer voor het rauwe vlees op te doen

Pluspunten

Goede service, goede productkwaliteit en goede en uitduidelijk communicatie

Eerder het tijdstip van bezorgen communiceren. Wenselijk zou zijn als de middag van tevoren duidelijk is.

Pluspunten

#Stipt op tijd..

Werkelijk ik zou er geen weten..

Pluspunten

Fijne levering eerst een berichtje hoelaat dan nog een telefoontje als ze er binnen 20 minuten zijn alles vacuüm verpakt heel netjes en het eten in een koelkrat met koelelementen en de barbeqeu wordt in elkaar gezet en geprobeerd of hij het doet alles was ook lekker!!! En genoeg

Zou het niet weten wat nog beter kan

Pluspunten

Allemaal prima geregeld. Afspraken werden nagekomen en het vlees en de salades waren heerlijk. De BBQ was lekker ruim dus kon prima voor 10 man tegelijk vlees bereiden.

Pluspunten

Goed vlees, goede salades en het was prima geregeld. Diversiteit aan stokbroden. Alles was goed. ga zo door.

Pluspunten

Lekker mals vlees en vis. Heerlijke salades

Bij vispannetje vermelden welke vis erin zit

Pluspunten

Goede service Lekker eten

Salades waren net genoeg Wat weinig kruidenboter

Pluspunten

- overzichtelijke website -makkelijk te bestellen en te wijzigen -vriendelijk personeel -komt tijdsafspraak van bezorgen en ophalen na -handig dag je bericht ontvangt één dag voor brengen -pakketten komen overeen met site Met een dubbel verjaardagsfeest op 2 juni, de warmste dag sinds tijden, hebben wij heerlijk genoten van de bbq. Er was genoeg keuze qua vlees voor iedereen en er was ook voldoende stokbrood, sausjes en salades aanwezig. Als je met zo'n grote groep zo gezellig kunt bbq-en, niet hoeft na te denken over de afwas en iedereen vraagt waar dit heerlijke menu vandaan komt? Dan kan ik niet anders dan concluderen dat wij en vooral jullie het super goed hebben gedaan. Wij hebben genoten en komen zeker weer terug! Hopelijk tot gauw

Verbeterpunt: het kiezen van bezorgtijd is vrij duur. Waarom dit niet iets goedkoper? Bij andere bedrijven betaal je €7,50 waar ik bij jullie €30 betaal. Zou mooi zijn als je op de dag zelf iets mist je ook direct contact kan leggen. Wij misten niets maar één van de sausflesjes was open geknapt waardoor we deze weg hebben gedaan. Dit had ik graag even ergens willen melden (en dan niet via het contactformulier)

Pluspunten

Alles is ontzettend goed geregeld en verzorgd. Het eten was lekker en alles wijst voor zich.

Ga zo door

Pluspunten

Super tevreden over de zeer geslaagde BBQ mede door de top service van de BarbecueBoer! Er werd van te voren nauwkeurig en juist aangeven wanneer de spullen gebracht en opgehaald zouden worden. En voor een heel mooi prijsje kregen we goeie porties vlees, salade, sauzen en brooden. Voor deze prijs had ik niet verwacht dat vooral de kwaliteit van het vlees zo goed zou zijn! Barbecueboertjee bedankt en tot de volgende keer!

Pluspunten

Alles goed verpakt en in koelkasten. Dan hoeft niet alles in de ijskast. De BBQ werd opgezet, hoefde we niet zelf te doen.

We hadden erg weinig salades erbij. Mag ietra meer zijn per persoon.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken