Pluspunten

De levering van de barbecue en het vlees was echt keurig op tijd geleverd. Het vlees was van super kwaliteit, veel goede berichten over ontvangen die avond en de salades viel ook zeer goed in de smaak. Super dat er zoveel soorten salades bij zaten, dat is echt een plus punt. En natuurlijk super dat we gewoon alles vies terug kunnen leveren bij jullie. Al met al was het allemaal super. En ga ik dit zeker aan meer mensen aanbevelen. Super bedankt !!!

Het enige wat iets minder was, maar zeker niet slecht waren de stokbroden. Die waren heel droog, misschien dat we ze nog even in de oven hadden moeten doen, alleen die hadden we niet in handbereik.

Pluspunten

Super barbecue, uitgebreid en service. Genoeg van alle soorten eten!

Pluspunten

Bij dit bedrijf voelt het nog of je als klant koning bent: het eten was top en van de zeer vriendelijke dame aan de telefoon tot aan de gezellige bezorger was het een en al klantvriendelijkheid!

Misschien ook sms’je de dag van BBQ wanneer het materiaal weer opgehaald wordt, moet nu afwachten wanneer dat is. Verder alles top!

Pluspunten

Meerdere communicatiekanalen en goed geregelde bbq. Compleet en lekker.

Het was super. Dus voor nu geen verbeterpunten

Pluspunten

goed verzorgt, hoeveelheden zijn goed, veel variatie. Nu voor de 2e keer voor een grote groep een bestelling gedaan en opnieuw heel tevreden

Pluspunten

Verse en goede producten. Top breng en haalservice en duidelijke communicatie hierover. BBQ'en was nog nooit zo gemakkelijk:)

Pluspunten

Het eten werd prima op tijd geleverd. En het was prima verpakt in koelboxen. Ook de bbq zekf deed het prima, kortom prima.

Pluspunten

In een woord SUPER

Pluspunten

Geweldige service,heerlijke producten. Echt een aanrader en voor ons komt er zeker een volgende keer

Pluspunten

Lekkere salades, goed vlees en goede service!

Pluspunten

Precies op tijd bezorgd, en goed gekoeld Zeer hoge kwaliteits vlees en lekker mals , De hoevewlheid was meer dan voldoende Zoals ook de bikgeleverde stokbroden en de salades mijn slogan- Wie de bbqBoer,,niet kent die eet geen echt bbqvlees. . Alle lof voor alle medewerkers die ervoor gezorgd hent dat onze bbq avond meer dan gslaagd is geworden chappo

Verbeterpunten welke verbeterpunten heb lang naar gezocht maar kon het niet vinden Ik hoor u denken kan niet nou echt wel

Pluspunten

Alles wordt keurig aangeleverd. De communicatie hierover is prima. Goed assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding is bovengemiddeld.

Pluspunten

Genoeg te eten lekker vlees en salades stokbrood mocht wel knapperig voor iedereen wat wils

Merkje op bestek op herkenbaar hgeid

Pluspunten

Top geregeld, alles stond gebruiksklaar toen we thuis kwamen. Eten was koel en vers. Meer dan genoeg salades en stokbrood

Pluspunten

Prima op tijd, zeer goede kwaliteit. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Lekker vlees. Goede service. Perfect geregeld

Pluspunten

Goede communicatie. Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede communicatie, lekker vlees en salades, goede service, bbq's op poten, goede kwaliteits/prijsverhouding

Pluspunten

Stipt op tijd, keurig verpakt en uitstekende kwaliteit! Onze Australische bbq-expert kon helaas niet, maar zelf zonder heeft iedereen heerlijk gegeten en voor de gastvrouw was het stressvrij!

Een bon met gespecificeerde, geleverde producten zou handig zijn.

Pluspunten

Alles heel goed verzorgd en verpakt. De product kwaliteit is super en de bbq boer heeft gewoon genoeg stokbrood erbij zitten dat is ook wel zo fijn!!! De bezorger is ook super vriendelijk.

Pluspunten

Nette levering Optijd geleverd Genoeg vlees

Meer groente meeleveren

Pluspunten

Alles was goed verzorgd! Wij en ook onze gasten vonden het eten helemaal goed en lekker! Wij zullen jullie zeker aanbevelen aan onze vrienden/ familie/ kennissen! Helemaal top!!!

Wij vonden alles goed dus we hebben geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Wat een super service, heerlijk eten, leuke cadeautjes bij de kinder bbq.

Pluspunten

Ik ga er niet omheendraaien, maar 1 woord 'geweldig'! Alles vers, op tijd, echt top

Pluspunten

Netjes verzorgd, smaakt prima, hygiëne op orde.

Als tip: haakjes aan de Bbq maken voor de tangen aan op te hangen en als je de beste wilt zijn/blijven de volgende x de gehele bestelling in 1x leveren.... p.s. Was overigens prima opgelost. Maar daardoor 4 sterren

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken