Pluspunten

Drie kwartier eerder dan gepland. Perfecte levering in tempex. Voldoende borden bestek. Voldoende salade, stokbrood en saus.

Stukje vlees erbij. Pannetje voor pindasaus erbij.

Pluspunten

Als je op zoek bent naar goed mals vlees met heerlijke salades, sauzen, stokbrood en toebehoren met geweldige service en klantvriendelijkheid die ook hun afspraken na komen dan zit je super goed bij de bbq boer, echt top!

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super lekker vlees en salades goede bezorging fijne bestelling duidelijk site. Perfect.

Pluspunten

prima kwaliteit en bezorging , en mooi op tij!!

Pluspunten

Bezorging op tijd en goede uitleg over de producten en BBQ. Heel erg lekker vlees , brood en salades. De reacties die we van onze gasten kregen waren super positief.

Niets alles was super

Pluspunten

Alles was super. goed van smaak, voor herhaling vatbaar.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top vlees en gemak van alles verzorg.

Pluspunten

Het is dat we niet meer sterren of een hoger cijfer kunnen geven want... WAUW! Wat een geweldig bedrijf zeg! Alles werd netjes volgens afspraak afgeleverd. Even voordat de BBQ begon kwam de chef alles klaar zetten. Wat een topper was dat zeg. Kregen alleen maar complimenten van al onze gasten. Het vlees was zo lekker, heerlijke salades en Edna (de chef) echt super vriendelijk. Na de BBQ heeft de chef alles netjes opgeruimd zodat het weer opgehaald kon worden. Alle borden en bestek hoef je niet af te wassen. Je wordt dus echt in de watten gelegd. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van de BarbecueBoer en in ons netwerk/klantenbestand promoten. Top jongens! Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring!

Pluspunten

Prima service, vriendelijke mensen en lekker gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Goede kwaliteit en goed verzorgd. We hebben genoten.

Communicatie over het ophalen.

Pluspunten

Wij hebben alleen maar positieve feedback over de bbqboer. De service was perfect, het eten was heerlijk. Al met al zou ik het iedereen aanbevelen!!! SUPER!

Geen verbeterpunten. Ga vooral zo door.

Pluspunten

Prima verzorgd!

Pluspunten

Super netjes verzorgd. Vlees variatie is groot en lekker. Gemak van laten brengen en ophalen, geen afwas.

Pluspunten

De service maar vooral de kwaliteit van het vlees. Echt weer anders dan de standaard hamburger en worst .

Geen Idee.

Pluspunten

netjes op tijd . Z iet er allemaal goed uit en smaakt heerlijk . Van alles genoeg super voor elkaar

Pluspunten

Tijdstip bezorging dmv sms is top! Alles netjes en hygiënisch verpakt in koelboxen. Bezorger legt alles netjes uit zonder te haasten! Het Boeren-bbq-vleespakket was héérlijk en er was genoeg voor iedereen! Je kon duidelijk zien dat er veel zorg was besteed aan zowel het vlees als de salades. Echt een aanrader! Zowel voor kleine als grote gezelschap!

helaas geen minpunten.....

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd, uitstekende kwaliteit. Mijn vrienden die de barbecue bezochten waren allemaal even enthousiast. Heerlijk mals vlees, lekkere salades en vers stokbrood. Ze gingen in de toekomst zeker ook hier eens gebruik van maken. Ook over de documentatie die werd meegeleverd waren ze verrast.

Pluspunten

Voor ons geen ander meer als de BBQ boer. Meer dan voldoende vlees en toebehoren . Goede service en op tijd geleverd. BBQ boer je mag wel vaker langs komen. 10 personen hebben wij wel mensen voor ( nieuwe klanten). Kom maar op. Gegroet Margret

Ga zo door

Pluspunten

Super fijn dat ze alles voor ons doen, ze komen het brengen , halen, afwassen. Ik word er heeel blij van! Geen probleem dat ik helemaal in bet noorden woon. Dus de kans dat jullie vaker naar het noorden moeten is groot want in mijn kapsalon vertel ik iedereen er over ;-)

Pluspunten

Service ophalen en brengen Kwaliteit vlees en salades Hoeveel heden is genoeg Goede prijs kwaliteit verhouding

Nvt

Pluspunten

Alles was perfect geregeld. Ook de kok deed het fantastisch. Iedereen heeft heerlijk gegeten.

Pluspunten

Makkelijk en snel te bestellen, wordt binnen de afgesproken tijden geleverd. Hele nette, hygiënische verzorging en lekkere producten! Goede kwaliteit, meerdere mensen op ons feestje hebben al om de contactgegevens gevraagd.

Omdat ik wat kort van tevoren besteld heb, waren er geen duidelijke afspraken over wanneer de spullen weer opgehaald zouden worden. Uiteindelijk netjes een sms gekregen dat ze de volgende dag op zouden komen halen.

Pluspunten

Correcte afhandeling, heerlijk vlees en salades en genoeg voor het aantal personen wat je besteld hebt.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken