Pluspunten

Vlees is van prima kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Zoals altijd super geregeld en heerlijk gegeten

Pluspunten

Goede service en kwaliteit. Duidelijk Wanneer jullie komen. Heerlijk vlees. Ruime keus. Lekkere salades. Vers. Stokbrood en kruidenboter zijn ook erg lekker. Kortom TOP.

We missen een spoed lijn voor dringende vragen.

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd, goede kwaliteit eten. En ruim voldoende! Ik raad dit bedrijf aan!

Pluspunten

Super geregeld, alles was 200 punten geregeld!!

Geen, ga zo door

Pluspunten

Hele goede service. Goede levering.

Pluspunten

In 1 woord TOP! Heerlijk gegeten. Er was voldoende van alles en het was super verzorgd. Waren met 22 personen en hebben allemaal genoten. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het vlees en salades waren heerlijk. Wij zijn zéér tevreden!!! In punten een vette tien!!!!! Jullie hebben een enthousiaste klant erbij.

Pluspunten

Lekker vlees en goede salades, prima hoeveelheid en alles vers! Daarnaast het gemak van halen/ brengen van alles incl. Bestek en servies. Het was weer top, we hebben genoten!

Pluspunten

Het eten was super lekker. Optijd bezorgd.

We hadden voor 70 mensen eten besteld en er waren ongeveer 35 eters. En het vlees was bijna op, misschien was het aan de krappe kant?

Pluspunten

Het werd keurig binnen de opgegeven tijd geleverd. Er was meer dan voldoende vlees en salades en brood. We hebben met zijn allen erg lekker gegeten.

Het was top

Pluspunten

De bezorger kwam netjes op de afgesproken tijd leveren. Heerlijk dat alles goed voorbereid was. De salades en het vlees was super goed voorbereid. Chapeau.

Enige minpunt en dit was toch erg vervelend met zoveel mensen is dat de de gas bbq erg slecht was. Beide branders konden niet op een hoge stand. Je kon draaien aan de knoppen maar leek maar dat er 1 stand op zat. Hierdoor duurde het ruim 40min om een klein dun hamburgertje gaar te krijgen. Graag ervoor zorgen dat de bbq in betere staat zijn. (Heb zelf een kamado bbq en ben dus redelijk ervaren hierin)

Pluspunten

Prima service en kwalitiet. Komt de gemaakte afspraken 100% na. Het gemak dient de mens. Een complete bbq thuis afgeleverd en een dag later wordt alles weer keurig opgehaald. Je hoeft zelf geen inkopen te doen en te lopen slepen met de boodschappen. Incl. bbq, vlees, salades, borden, bestek en servetten tegen een redelijke prijs. Na de bbq heb je het probleem om alles schoon te maken en af te wassen. Die zorg heb je bi BarbecuqBoer niet. Zij maken de bbq voor je schoon en wassen af.

Geen verbeter punten

Pluspunten

Heldere communicatie. Prima service en BBQ pakket. Wij hebben de winterBBQ gedaan en het is iedereen prima bevallen. Goed eten zullen we maar zeggen.

weet er even geen eentje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed contact, goede levering

Vlees was weinig gekruid, wel erg zout. Zou meer gekruid en minder zout mogen

Pluspunten

Alles was netjes verzorgt, op tijd alles gebracht,heerlijk vlees en salades, overal voldoende van. Wij hebben geweldige zorgelose en gezellige BBQ gehad.

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen, eten was goed en voldoende!

Pluspunten

9 goed en uitstekend verzorgd.

geen

Pluspunten

uitstekend vlees en heerlijke verrassende salades voor een geweldig feest! op tijd bezorgd en opgehaald zeker voor herhaling vatbaar dit bedrijf.

geen!

Pluspunten

Als je besteld dan wordt het ook op tijd geleverd, netjes verpakt en hoef ook nog eens niet af te wassen omdat dat door de bbq boer gedaan wordt. Deze keer een winter bbq en wat was het koud, maar met het heerlijke vlees en lekkere salades maakte ons weer warm van binnen!

Geen enkele!!!

Pluspunten

Alles top! Maken helemaal waar wat ze beloven. Onze gasten hebben erg genoten van de Winterbarbecue. De goulashsoep bovengemiddeld lekker en de ribeyes zeldzaam mals. Buiten was het koud (-3), de bbq en de reacties hartverwarmend. Volgende keer absoluut weer!

Pluspunten

Super lekker vlees & vis, verrassende salades en een compleet pakket benodigdheden voor de BBQ. Er was een prettige communicatie met de BBQ Boer en een fijne samenwerking met de BBQ chef, dit maakte onze personeels WinterBBQ tot een groot succes!

Pluspunten

We hadden de winterbarbecue besteld, en die was in 1 woord geweldig! Lekker vlees, super stoofpotje, prima soepen en salades. Alle collega's waren enthousiast. Prima prijs/kwaliteit verhouding en de bezorger was op de minuut nauwkeurig op tijd 12.07 uur :-)

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken