Pluspunten

Prima verzorgd, volgens afspraak

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen - goede communicatie vooraf per mail - prettig om levertijd per sms te ontvangen - prettige aflevering door de chauffeur met duidelijke uitleg en....vooral.....heerlijk mals vlees met eens wat anders dan andere heerlijke salades.

Als de afwas bij de service hoort is ophalen van de spullen 3 dagen later niet zo handig....dan ga je dus toch zelf de afwas doen omdat alles anders stinkt etc

Pluspunten

Zeer goede service lekker vlees en leuke mensen tot de puntjes goed geregeld

Een nieuwe bus MAN TGE

Pluspunten

Goede service, uitstekende kwaliteit. Juiste prijsverhouding.

Pluspunten

Super nette service je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van levering en op de dag zelf een half uur van te voren nog gebeld dat ze onderweg weg zijn En voor de kinderen een leuke attentie in een vorm van een speelgoedje bij het kindermeinu Ik zou het een ander zeker het advies geven om het daar te bestellen

Pluspunten

Perfect geregeld. Ook perfect glutenvrij aangegeven op product. Zeer goede salades. Goede communicatie bestelling tot levering. Producten zijn lekker vers.

Heb ik geen.

Pluspunten

Netjes en op tijd geleverd. Super kwaliteit vis en vlees. Het was meer dan genoeg.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en zeer goede services . We hadden vlees en vis pakket(voor 40 personen),dit was erg goed vlees en vis. Salades waren ook prima . Lekker brood en sausjes waren ook prima

N.v.t

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede service bij de aflevering en het allerbelangrijkste uiteraard: zeer goede kwaliteit van vlees, vis en vega pakketten inclusief lekkere salades en stokbrood. Geen afwas bij onze grote groep was natuurlijk ook ideaal!

Pluspunten

Goede porties, genoeg vlees, mooie salades en het belangrijkste erg lekker. Verder was er wat verwarring over het ophalen maar dat was met een telefoontje ook opgelost.

Pluspunten

Op tijd levering.Zeer goede en zorgvuldige communicatie.

Pluspunten

Goed verpakt vlees, salades en bijbehoren.

Misschien een tip om wat extra borden bij te leveren. Er zijn altijd mensen die een tweede ronde een nieuw bord pakken.

Pluspunten

Goede kwaliteit eten en vriendelijke service.

Pluspunten

Echt super lekker. Alles zit er heerlojk en verzorgd uit. Goede bezorging echt toppie

Pluspunten

10 punten, Het eten is heerlijk en genoeg. Heel schoon Het was fantastisch

Pluspunten

Het was netjes verzorgd. Lekker vlees en lekkere salades. Ook de bezorger was een erg vriendelijke man. We zijn heel tevreden en komen zeker bij jullie terug bij een volgend feestje.

We waren met 9 volwassenen en we hebben voor 10 personen besteld maar alles was op ze hadden geen honger meer maar het was maar goed dat ik voor 1 persoon extra besteld had. Kwam ook wel omdat het erg lekker was denk ik.

Pluspunten

Super goede service. Goed eten en ruim assortiment.

Pluspunten

Goed verzorgt ruim voldoende van alles perfecte service

Pluspunten

Communicatie via mail ging snel, bereidheid aanwezig tot aanpassen bestelling. Vlees, kip, salade voldoende maar bovenal erg goed van kwaliteit.

Niet

Pluspunten

Een heel goed verzorgde familie BBQ gehad zaterdag. Stipte bezorging en een heerlijke BBQ met voldoende vlees en salades voor ieder wat wils Ook de bij producten geweldig voldoende brood en kruiden boter en heel slim de sauzen in flesjes. We gaan zeker nog vaker van jullie diensten gebruik maken

Pluspunten

Het is perfect verzorgd, niets dan lof Eten is lekker, service duidelijk en precies zoals op site vermeld staat. Bij bijzonderheden ( allergieën) wordt er goed meegedacht

Er wordt met track en trace aangegeven wanneer jullie komen en dat kan een half uur afwijken. Dit systeem is fijn maar heeft nog wel verbetering nodig, had afgelopen keer twee uur voordat jullie kwamen gekeken, tijd was nog 12.54 bezorger was er echter al om 12.00. Gelukkig was ik thuis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Communicatie correct/vlug

Helaas wel een paar puntjes. Borden in folie verpakt, waren enkele van vies. Bestek voor opscheppen. er zaten twee rvs lepels tussen die beter weg gegooid konden worden. Het laagje was er af en het leek op roest. De bezorgbus achterkant zat in de kreukels. Bij het openen van de zijdeur mocht de binnenkant ook wel schoongemaakt worden. 1 BBQ (rooster) was aan vervanging toe.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken