Pluspunten

Prima eten en bijzonder goede service met alles erop en eraan. We hebben een prachtige bbq-dag gehad met 35 man. Dank!

Pluspunten

Zeer tevreden goed verzorgd. goede kwaliteit.

Pluspunten

Alles op tijd en goed geleverd.

Geen.

Pluspunten

Alles was Supergoed! Zie bij gevoegd kaartje.

Ga zo door

Pluspunten

Na een aantal jaren klant te zijn geweest bij een ander bedrijf, dit keer de barbequeboer geprobeerd. Het overtrof al onze verwachtingen! Heerlijk mals vlees, superlekkere salades en voldoende variatie! Zelfs het glutenvrije pakket was af! Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Het was ruim voldoende, maar alles is op gegaan.. zo lekker was het! Ook de bezorging was keurig netjes en op tijd. Jullie hebben er een klant bij!

Eigenlijk niets te verbeteren! Ga zo door!

Pluspunten

Heerlijk eten, goede bbq keurig op tijd geleverd.

Een broodmes was handig geweest, gezien wij de bbq op het bedrijf lieten plaatsvinden.

Pluspunten

De gerechten worden in thermoboxen aangeleverd dus geen problemen met koelruimte. Vlees, salades en sauzen van topkwaliteit, hier zijn vakmensen bezig!

Nee.

Pluspunten

Snel geregeld Flexibel Goede kwaliteit Heldere communicatie Helemaal ontzorgd!

Voor ons niet van toepassing

Pluspunten

Snelle service, zowel per mail als per what's app. Wij hadden het mooie weer besteld, de BBQ werd perfect geleverd, de locatie was goed en daardoor hadden wij een geweldige dag!

Pluspunten

Goed verzorgd, lekker vlees en makkelijk

Salades erg sauserig en weinig gevarieerd

Pluspunten

Goed verzorgd, prima vlees

Vis lag nogal in het water

Pluspunten

We hebben met 10 man heerlijk gegeten. 10 soorten vlees, 6 soorten salade. Er is voldoende van alles, maar ook niet overdreven veel. Gewoon heel goed uitgemeten.

Pluspunten

Lekker vlees en lekkere vis en salades. Ook de toetjes waren overheerlijk. En alles wordt goed verpakt aangeleverd. Levering op tijd. Wij vonden het een topper voor ons feestje. Gaan we zeker nog een keer zo doen.

Pluspunten

Er wordt geholpen met opzetten van de BBQ. Mooie hoeveelheid vlees en sauzen. Heerlijke salades, voldoende variatie. De kinderen waren blij met hun eigen pakketjes.

We waren snel door het brood heen.

Pluspunten

Lekker, snel, gevarieerd aanbod, goede aan en af levering.

Brood mag lekkerder.

Pluspunten

De absolute barbecue koning kunnen we zeggen! Een royale bbq waarvan de hele club heeft genoten. Alle ingredienten lijken zo vers van de boer te komen, de naam maken ze zeker waar. Alles perfect op tijd geleverd, compleet en goed werkend. Het eten is goed, de pakketten die we hebben besteld waren compleet met alles erop en eraan. Echt smullen! De werknemers waarmee we contact hadden zijn aardig, geduldig en bereid te helpen. Dat doen we volgend jaar graag nog een keer!

Geen verbeterpunten, ga zo door :-)

Pluspunten

Super goede service Denkt mee over oplossingen Perfecte goederen

Zou het niet weten

Pluspunten

Keurig verzorgd en lekker. Ook de glutenvrij bestelling compleet en netjes.

Pluspunten

Alles was netjes gekoeld geleverd in zwarte boxen. Netjes gesorteerd en het zag er smakelijk uit. Bij de bakjes groente zat ook een stikkertje met hoelang het op de bbq moest. Al met al top.

Ik zou het brood al hebben gesneden en dan in plastic zak doen.

Pluspunten

Professionele site. Verschillende soorten paketten. Erg compleet en lekker. Bericht wanneer ze de BBQ komen brengen en weer een bericht wanneer ze het komen ophalen. Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de barbecueboer. En onze klanten ook! We hebben meerdere accommodaties op een stukje terrein van 1,5 ha. Wij zijn al weer heel wat jaren vrienden van ''De Barbecueboer" Nooit gemopper, altijd opgewekt, ook al is het soms wat lastig vinden! Toppie!

Pluspunten

Het was goed eten wat is geleverd, vlees en salades smaakte goed. Prima kwaliteit prijs verhouding.

Zou zo snel niets kunnen bedenken

Pluspunten

Uitstekend verzorgde barbeque. Alle gasten waren vol lof over de kwaliteit. We hebben niet de meest eenvoudige pakketten besteld, maar alles was bijna op, niet vanwege een te lage hoeveelheid, maar omdat het zo lekker was. Een gevarieerd aanbod aan zeer verse salades en voldoende en schoon bestek en borden. Helemaal top!

Pluspunten

keurig en netjes op tijd geleverd. Levering prima zoals afgesproken en allen netjes koel en hygiënisch verpakt.

eigenlijk geen.

Hogebrinkerweg 22