Pluspunten

keurig en netjes op tijd geleverd. Levering prima zoals afgesproken en allen netjes koel en hygiënisch verpakt.

eigenlijk geen.

Pluspunten

Goed product ,op tijd geleverd, ook opgehaald

Zorg er voor dat de route goed is. Deze bezorger kwam smorgens aleen keer in het dorp eerbeek. daarna naar arnhem, smiddags weer naar eerbeek. Zonde van van de km en milieu.

Pluspunten

De complete barbecue was weer goed verzorgd, levering en ophalen volgens afspraak. Vlees en salades smaakten goed. Eerder ook al een keer besteld, maar nu nog meer heerlijke verschillende salades. Aantal stukken vlees kwamen niet overeen met werkelijke aantal waarvoor besteld was.

Ik zou wel voor het aantal bestelde personen zorgen dat er sowiezo een hamburger en kipsaté is. Deze zijn altijd erg gewild. Speklap, kipknots en karbonade hoeft niet iedereen. Nu moesten we mensen teleurstellen.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Het was perfect verzorgd en ruim voldoende, en zeer smaakvol. Bijna alle gasten hebben mij gevraagd wie dit verzorgd had, en waren allemaal zeer tevreden. Ik heb dan ook alleen maar pluspunten en een dikke pluim voor jullie. Het is zeker voor herhaling vatbaar. We zelfs ook al gekeken naar de buffetten!

Pluspunten

Veel keuze in verschillende pakketten, rekening houdend met allergie en hallal. Vlees, vis, salades en brood is erg lekker. Daarbij zijn de porties ook goed.

Pluspunten

Alles was perfect.

Pluspunten

Goed vlees , optijd geleverd en was voldoende!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handig dat alles zo goed verpakt is. handig dat je alles vies mag inleveren. Het eten was goed.

beter bereikbaar zijn! Als je via whatsapp bereikbaar bent staat het een beetje ***lig als je wel het bericht leest maar vervolgens pas 2 uur later reageert. De kosten voor het binnen een bepaalde tijd leveren zijn absurd hoog, daarom hebben wij hier niet voor gekozen. je kan je voorkeur aangeven bij opmerkingen, maar helaas wordt daar niet naar gekeken.

Pluspunten

Correcte levering en goede producten!

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve punten. Het bestelproces is perfect er kan tot een paar dagen voor levering gewijzigd worden en dat heb ik ook gedaan. De levering is perfect op tijd. De verpakking is fenomenaal, mijn gasten keken hun ogen uit. En het belangrijkste is dat de kwaliteit ontzettend goed is. Het is ongetwijfeld mogelijk om het ergens anders iets goedkoper te krijgen maar als je perfectie en eetgenot wilt moet je hier wezen.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding; netjes alles compleet en functionerend; goede informatievoorziening ten tijde van levering;

geen.

Pluspunten

Alles netjes op tijd geleverd, van wat wij hebben besteld was meer dan voldoende, en alles was heerlijk en vers.

ik kan geen verbeter punten verzinnen

Pluspunten

Genoeg van alles, heerlijk vlees en salades, handig dat ze met sms info geven hoelaat ze bbq komen bezorgen en ophalen, heerlijk dat ze de vieze vaat én vieze bbq ophalen.

Pluspunten

Alles was super geregeld, lekker vers en meer dan genoeg. Niks dan positief hierover te melden

Pluspunten

communicatie, zowel per mail als bereikbaarheid per telefoon voldoende vlees en toebehoren per persoon levering volgens planning/communicatie vooraf barbecues doen het goed meedenken t.a.v. vis en halal barbecues

ik zou het echt niet weten

Pluspunten

Vlees was prima op orde, net als de salades.

Tomaten salade bevatte te weinig tomaat, pastasalade viel wat tegen, erg veel saus en erg veel ui in de komkommer salade. Tevens ontvingen we slechts 14 hamburgers, terwijl we 22 man hadden opgegeven. Die verhouding klopt niet.

Pluspunten

Bezorging keurig op tijd, netjes 10 minuten van tevoren gebeld. Alles goed verzorgd, echt een aanrader! Zeker met een grote groep zoals bij ons.

Pluspunten

1.snelle bezorgdienst 2.goed en voldoende vlees Ik had voor 18 man besteld en we waren met 22 man en hadden nog vlees over een echte aanrader

Ik kan geen verbeterpunten bedenken ik heb van vrienden alleen maar positieve reacties gehad dat alles goed geregeld was

Pluspunten

Lekker vlees , Snelle BBQ , Lekkere salades , Genoeg stokbroden Niet hoeven afwassen.

Zoals de pakketten p.p. staan beschreven op de site , Ze ook zo aanleveren.

Pluspunten

Lekker vlees. Goede service

Pluspunten

Geweldig. Wij zijn zeer enthousiast. Super eten. Tot de volgende keer.

geen

Pluspunten

Fijn dat alles helemaal op tijd geregeld was! Goede contacten over hoe en wat! Leuke attenties voor de kinderen bij de bbq!

Pluspunten

Scherp geleverd en gehaald, ruime porties en kwalitatief goed eten.

Omschrijving van de inhoud per bakje. Iemand die geen varkensvlees eet, weet niet wat er precies in zit.

Pluspunten

Goed verzorgd, meer dan genoeg

Brood was erg zacht

Hogebrinkerweg 22