Pluspunten

Hele goede service, er is toch nog een gaatje in de planning vrij gemaakt om te kunnen leveren op mn zoons 18de verjaardag. Het eten is van uitstekende kwaliteit. Smaakt heerlijk en ziet er verzorgd uit.

Pluspunten

Goede communicatie Goed vlees Lekkere salades Goede service

Ik kan werkelijk geen verbeterpunt of tip bedenken. Ik hoop dat ze deze service en kwaliteit behouden.

Pluspunten

duidelijk communicatie over bezorging en ophalen, goede producten geleverd

geen

Pluspunten

zal er allemaal keurig uit en chauffeuse behulpzaam

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Goede producten. Zeer aan te bevelen.

Ik kon het zo even niet verzinnen.

Pluspunten

Alles super geregeld en keurig verzorgd. Vlees/vis en salades waren heerlijk.

Pluspunten

Voor ons was het een last minute feestje dus ook een last minute boeking. Ik wist niet precies want ik kon verwachten maar het overtrof mijn verwachtingen. Dat geldt ook voor mijn man en onze gasten. Meer dan voldoende keus en hoeveelheid. Echt super keuring koel en op tijd geleverd en gehaald. Onze complimenten wij gaan zeker nog eens bestellen.

Pluspunten

Heerlijk vlees en salades, alles keurig hygiënisch verpakt in de koelboxen. Genoeg voor iedereen! Is echt een aanrader!

Geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle offerte, goede kwaliteit vlees BBQ en toebehoren tegen een eerlijke prijs.

geen

Pluspunten

Goede producten. Klant wordt goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Komen leveren en ophalen op vooraf aan gegeven tijd. Uitstekende kwaliteit vlees en vis. Ook de salades werden bejubeld. Heerlijk BBQen zonder de rompslomp van vette vaat etc. zeer tevreden over het geheel. Gelukkig werkte het weer ook nog een beetje mee, al met al zeer aan te raden!

Geen tips, alles klopte.

Pluspunten

Perfect in alle opzichten!!!

Pluspunten

Elke keer weer supergoed geregeld

Pluspunten

Perfect geregeld! Heerlijk vlees, lekkere salades, veel variatie. Heerlijk stokbrood en er was genoeg voor iedereen. Bijgeleverde borden en bestek waren ook super ( gewoon van metaal en porselein). Echt een aanrader! Ook de kinderpakketten waren top!

We misten alleen de marshmallows ;D

Pluspunten

Alles gebracht volgens afspraak, kwaliteit van het voedsel zeer goed ! Volle gasfles, en een schoone BBQ werd er neergezet..

Pluspunten

Goed vlees en heerlijke salades! Ook de bezorging was top. De barbecue op gas werkt prima. Alles werd weer op tijd gehaald. Goed adres voor je barbecue

Pluspunten

prima vlees en salade snelle reactie terug bij vragen overzichtelijke site alles netjes afgeleverd in gekoelde boxen

Pluspunten

Gewoon goed geregeld en lekker eten. voor mij was dit een top bestelling, Ik had een buurt bbq georganiseerd en bij de Barbecueboer besteld. * Het eten was super (en dat vond de hele buurt) * Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering daarvan * De levering was precies optijd

Ik kan ze zo niet bedenken

Pluspunten

Complete service, alles erop en eraan. Sympathieke chauffeur. Goede kwaliteit. Je wordt van alles op de hoogte gehouden, van levering en wanneer alles weer opgehaald wordt. Snelle reactie op email.

Kan momenteel niets bedenken

Pluspunten

nette levering en goed verzorgde producten. voldoende voor het aantal personen zoals besteld.

geen

Pluspunten

Duidelijke afspraken Ruime keuze en zeer goede prijs kwaliteit verhouding Gelukkig porceleine borden en metalen bestek

Pluspunten

Heel goede communicatie Heerlijk vlees Lekkere salades vers brood en heerlijke bavaroises alles in overvloed duidelijke tijdsaanduiding voor brengen en halen van de spullen Kortom: perfect!

Geen Vooral volhouden dit niveau

Pluspunten

De barbecue is volledig verzorgd. DIt betekend dat ze van A tot Z betrokken zijn. Een sms met de bezorgtijden, alles wordt perfect aangeleverd inclusief bestek, borden, vlees tangen e.d. Vega, halal, (glutenvrij en halal) alles is mogelijk. Ideaal om onbezorgd een BBQ te organiseren.

Pluspunten

Perfect vlees en salades !

Ik moest vragen of de bbq in elkaar gezet werd deze keer. Wat hij wel direct deed

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken