Pluspunten

Voor ons 40-jarig huwelijksjubileum de barbecue laten verzorgen door De Barbecue Boer. Bij het regelen daarvan werd direct en adequaat gereageerd. Alles keurig verzorgd op de afgesproken tijd afgeleverd. De kwaliteit van 'De keuze is reuze' was super. We hebben er allemaal van genoten, inclusief de kleinkinderen. TOP!

Pluspunten

Beste BBQ-boer, voor de tweede keer hebben we enorm genoten van jullie service. Het vlees was heerlijk! Ook fijn dat er zoveel aandacht aan het Vega pakket wordt besteed! De salades waren ook heerlijk... De 5 sterren zijn meer dan verdient!

Geen!

Pluspunten

Heerlijk positieve personen, heerlijke bbq vlees en heerlijk brood. De ervaring om niks te doen is echt heel fijn

De enige opmerking die we kregen was over de vleessalade dat deze niet veel vlees had... De andere salades waren super lekker. De satésaus mag iets meer knoflook verder waren de andere sauzen super

Pluspunten

Goede producten Levering goed en op afgesproken tijden Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goede service. De producten zijn heel goed. Het is heel goed verzorgd.

Pluspunten

Alles is perfect! Wij hebben nu voor de derde keer bij de Barbeque Boer besteld en wederom was de gehele service perfect. Volgens afspraak was alles op tijd gebracht. Het vlees en de salades zijn gevarieerd mooi opgemaakt en erg lekker. Meerdere complimenten gekregen met de vraag waar wij de bestelling hadden gedaan. Daarnaast vinden wij het heel makkelijk dat het een totaal pakket is en aan alles is gedacht. Borden, bestek, servetten, sausjes, brood alles keurig verpakt in mooie bakken die je zo neer kan zetten. En niet te vergeten een mooie, schone Barbeque om te gebruiken. Je hoeft niks zelf schoon te maken dat geeft veel gemak. Ook de ophaal service was op tijd en goed geregeld. Complimenten!

Pluspunten

Alles perfect en op tijd geleverd en weer opgehaald. Het eten is perfect en er was ruim voldoende. Zo kan je echt ontspannen een feestje geven want je hoeft je hier geen zorgen om te maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Te vroeg geleverd. Er zou pas om 17 uur iemand komen, stond om 3 uur al op de stoep. Een bbq pakket voor 20 personen besteld, vreemde aantallen worstjes(12), hamburgers (14) e.d. beetje vreemd als je voor 20 personen besteld. Weinig kruidenboter (maar 2 kleine bakjes) weinig brood en salades. Geen reactie op telefoon, Whatsapp. Geen aanrader. Volgende keer weer van A tot Z bbqs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede opvolging aan speciale aanvraag en gluten vrije oplossingen.

Bbq werkte maar voor de helft waardoor veel mensen moesten wachten.

Pluspunten

Ook dit jaar is de BBQ weer verzorgd door de BBQ Boer. Verse producten met een heerlijke smaak. Goede service en prettig contact. Echt een aanrader.

Pluspunten

Goed verzorgd, alles was heerlijk, helemaal top! Gebruik gemaakt van bbq boer voor een buurt bbq, iedereen deelt deze mening!

Spullen werden pas anderhalve dag later opgehaald, dat was niet prettig.

Pluspunten

Alles wordt gebracht en opgehaald. Bestek afgeplakt. Het is schoon.

Vegapakket uitbreiden met een bakje groente zoals in het vispakket, maar dan zonder zalm.

Pluspunten

Alles prima geregeld. Geen omkijken naar!

Pluspunten

Heerlijk eten, goed verzorgd en zeer goede service

Ik zou graag zien dat bij de bestelling zoals wij die hadden voor een grote groep de salades in een kleinere verpakking zou zitten. De helft van hetgeen het nu is. Dit omdat je dan niet alles in 1x buiten hoeft te zetten.

Pluspunten

De barbecueboer heeft ons bedrijfsfeest tot een zeer geslaagde middag gemaakt. Goed eten, alles op tijd geleverd, duidelijke uitleg. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Geen verbeterpunten. Was helemaal prima!

Pluspunten

Klantvriendelijk, ruimdenkend, hulpvaardig, heerlijk eten en goed verzorgd en uitgebreid, bbq is zo geregeld, alles zit erbij. Bezorgd (met tijd, en route) en alles wordt weer netjes opgehaald.

Pluspunten

Goede communicatie. Komen afspraak na. Het eten was super goed. Kwaliteit vlees en vis. Heerlijke salades sausen en stokbrood. Alleen maar lovende woorden

Zou het niet weten. Het was echt geweldig. Onze gasten waren uitermate tevreden. In één woord. GEWELDIG

Pluspunten

Houd zich aan gemaakte afspraken Goed te bereiken Bestelling makkelijk aan te passen Eten zeer smakelijk

Pluspunten

Lekker vlees, lekkere vis, goede service! Echt een goede cateraar!

Er wordt veel plastic gebruikt bij het verpakken. Dat kan volgens mij minder.

Pluspunten

Werk al 4 jaar naar volle tevredenheid met ze bij onze bedrijfsbbq’s. Ook lastige verzoeken (zoals veganistische pakketten) verzorgen ze moeiteloos en naar tevredenheid.

Misschien een idee om af en toe thematische pakketten aan te bieden (bijv Spaans met allerlei Spaans getinte etenswaren).

Pluspunten

Keurig op tijd. Heerlijke salades en lekker vlees en vis.

Pluspunten

Goede levering, op tijd. Nette aflevering.

Geef een optie voor kleine en grote eters: wij hebben veel eten weg moeten gooien.

Pluspunten

tijdige bezorging volgens afspraak, goed kwaliteit vlees en andere producten. Bestelling klopte

speklapjes en kippenpotten vonden wij iets te flauw gekruid. Andere producten waren prima op smaak. Kipfilet waren te grof gesneden

Pluspunten

Voor de eerste keer een barbecue hier besteld en wij zijn zeer tevreden. Het bedrijf is erg klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Ook de bezorger en ophaler zijn vriendelijk en correct. En naturlijk het belangrijkst: wij (en onze gasten) zijn heel enthousiast over de kwaliteit en diversiteit van het vlees en de overheerlijke salades. Kortom, onze barbecue was meer dan geslaagd en een volgende keer bestellen wij zeker weer hier.

Jammer dat het vlees ingevroren is geweest. Hierdoor kan, als er vlees over is, dit niet meer terug in de vriezer.

Pluspunten

De bbq werd op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. We zijn erg tevreden over de geleverde producten. Het eten was erg lekker. Zo fijn dat je niet met zware boodschappentassen hoeft te sjouwen en dat de afwas door het bedrijf wordt gedaan. Ik zou zo weer gebruik maken van deze service!

Alles was naar wens!

Hogebrinkerweg 22