Pluspunten

Prima levering. Mooi op tijd aangeleverd. Zelfs op de camping. Heerlijke salades en vlees. ruim voldoende.

Pluspunten

Levering precies op tijd in degelijke en nette verpakking. Geheel conform afspraak. Kwaliteit van vlees en salades is goed.

Pluspunten

Wij vonden het super en gaan het zeker nog een keer doen groetjes uit marveld

Pluspunten

Zoals altijd weer goed en lekker eten en goeie service Zeker aan te bevelen en lekker makkelijk

Pluspunten

Het mooiste is dat alles kant en klaar wordt geleverd tot in de keuken. Je hoeft nergens meer aan te denken, want dat wordt al voor je gedaan. Het vlees is zoals je dat van een slager verwacht en de afwas wordt voor je gedaan: IDEAAL! In Utrecht zeggen we vanaf nu dan ook: Je zou wel ‘Dom’ zijn als je niet voor de Barbecue Boer zou kiezen!

N.v.t.

Pluspunten

- Gemakkelijk bestellen via internet; - Goede levering, zeer op tijd zoals per sms vooraf aangegeven en de medewerker legt ook uit hoe de BBQ werkt; - Alle etenswaren netjes verzorgd en vacuüm verpakt; - Meer dan voldoende eten voor wat je betaalt; - Vooral de vis viel erg bij de groep in de smaak :)

- Gemakkelijker zou zijn als ik na bestelling direct een goede factuur had ontvangen. De eerste factuur was niet leesbaar. Echter, na contact met jullie back office, heel erg snel een gecorrigeerde factuur ontvangen.

Pluspunten

BBQ is prime verzorgd. Het vlees, de salades, het stokbrood etc. zijn super vers. Alles aangeleverd in mooie koelboxen. Het bestek en de borden hygiënisch verpakt. Goed bezorgservice, op tijd en vriendelijk personeel. Iedereen heeft genoten!

geen

Pluspunten

Sterk in: - communicatie (zeer persoonlijk via app of telefoon) - zeer gevarieerd menu (vlees, vis, salades met keuze vegetarisch, glutenvrij, halal) - veel! - levering/ophalen volgens de afsprak Onze bruiloftsgasten bleven eindeloos praten over de ruime keuze en super smakelijke bbq hapjes! Dank ervoor!!!

Ik heb een dagje over nagedacht... helaas kan ik niks vinden

Pluspunten

Het was geweldig,heerlijk vlees en ruim voldoende voor iedereen.

Pluspunten

Genoeg voor iedereen

Pluspunten

Alles uitermate duidelijk op de website, eenvoudig te bestellen, de gehele gang van zaken vanaf de bestelling tot en met de levering liep alles perfect. De dame die leverde was zeer vriendelijk, bereidwillig en controleerde alles perfect. Alle bestanddelen van de BBQ waren heerlijk mals, lekker en zeer goed verzorgd. Chapeau.

Pluspunten

Snelle en perfecte service. Klant vriendelijk.

Pluspunten

5 sterren

zou het niet weten

Pluspunten

De eerste keer dat we bij jullie hebben besteld, maar wat een feestje. Alles was echt heerlijk, het vlees, de salades alles. Ook de duidelijkheid vooraf en de punctualiteit van het bezorgen. Alles zag er ook heel verzorgd uit. We zijn daarna voldaan op vakantie gegaan met z'n allen.

Pluspunten

Prima eten, goede communicatie over levertijd en ophaal moment

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf bestelling tot ophalen van de vaat

Pluspunten

Goed georganiseerd. Komen na wat ze beloven. Kwalitatief goed vlees en groentes.

2 sterren: slechter dan verwacht

Speciaal 13 dezelfde pakketten besteld, maar dit betekende helaas niet 13 keer dezelfde stukken vlees of vis. Daarom voor ons een teleurstellende ervaring.

Pluspunten

van A tot Z alles tot in de puntjes geregeld, goed vlees , prima salade's bezorgen en halen prima op tijd. En alle gasten op onze bbq waren enthousiast, de naam De BarbecueBoer werd in de telefoon van onze gasten opgeslagen,... dit zegt genoeg !!

geen

Pluspunten

Zeer tevreden. Positieve reacties van de gasten. Voor herhaling vatbaar.

Op de bakken salades en vlees misschien aangeven wat er precies in zit. Vooral bij de salades kregen wij daar vragen naar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd aanwezig kwaliteit goed

toch iets beter kijken naar de BBQ Salades best wel veel

Pluspunten

perfect! alles conform afspraak. Het eten was heerlijk. De kok gezellig en vakkundig

Pluspunten

Allereerst over de levering. Prima, keurig de afgesproken tijd ook bij het ophalen. De bbq zelf was een fantastische belevenis. Iedereen was zeer tevreden. Volgend jaar absoluut weer. De kok (Bas) was fantastisch. Dit allemaal in je eentje. Hulde!!

Geen. Ga zo door!!!

Pluspunten

Keurig verzorgd afgeleverd. Ruim voldoende. Heerlijke salades en mooi vlees

De chauffeurs stonden 2 x bij het verkeerde adres en de track en trade om de chauffeur te volgen deed het niet ( monsterroute)

Pluspunten

Zag er keurig uit

Iets meer kruidenboter mee leveren 3 bakjes voor 30 man is erg weinig. Maar voor de rest Super!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken