Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en vis!!! Houden zo!!!

Geen!!!

Pluspunten

geleverd op het aangegeven tijdstip kwaliteit van het vlees was top hoeveelheid vlees p.p. meer dan genoeg brood, boter, sauzen keurig voor elkaar 3 barbecues geleverd, deden het alledrie ook gewoon goed vrolijke bezorger!! :)

ik zou het echt niet weten!

Pluspunten

De barbecueboer heeft het eten verzorgt op ons familiefeest. Heerlijk vlees en verse salades! Het is zeker een pluspunt dat het wordt gebracht en dat je het servies niet hoeft af te wassen. Wij raden de barbecueboer zeker aan!

Een paar bakjes kruidenboter meer bij het barbecue pakket

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de Barbecueboer. alles goed geregeld. Op de minuut nauwkeurig werd alles gebracht. Van de gasten allemaal positieve reacties op het vlees en salades. De volgende dag op de minuut nauwkeurig de deurbel dat alles weer (vuil) opgehaald werd. Kortom zeer tevreden en beveel hen iedereen aan

Pluspunten

Op 7-6-2018 een bbq georganiseerd voor 18 pers. 6-7 een mail en sms gekregen dat er spullen om 10.08 op 7-6 geleverd zouden worden. De zeer vriendelijke en bekwame heer kwam netjes op tijd met de koelboxen en alle materialen. Ik kan niets anders dan zeeeeeer tevreden te zijn met kwaliteit en service. Alle gastenboek wijzelf waren onder de indruk van het heerlijke vlees, de fantastische salades en al het andere wat meegeleverd is. Tot de volgende keer Barbeque Boer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bezorging was goed

te weinig en salades waren niet lekker veel vet aan het vlees

Pluspunten

Vriendelijk & bereidwillig

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie en komt afspraken na. Vlees is prima.

De salades mogen wat meer variërend en minder vet.

Pluspunten

Alles netjes en op tijd geleverd/opgehaald. Precies gekregen wat we van tevoren hadden verwacht.

Instructies voor de bbq. We hebben even moeten pielen met de gasknop voordat we aan de slag konden. Het zou fijn zijn als dit even wordt uitgelegd bij het afleveren.

Pluspunten

De kok neemt naast lekker eten ook gezelligheid met zich mee Ze denken met je mee en geven voorstellen

Pluspunten

Komen alles na wat ze beloven Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Ruim assortiment, nette en zeer behulpzame chauffeur, goederen zien er goed en smakelijk uit en zijn prima in thermosboxen verpakt helemaal compleet! super Onze vrijwilligers waren zeer te spreken over deze BBQ zij vonden het allen een traktatie! en zo was het ook bedoeld.

Pluspunten

Levering en ophalen prima. Ook hoe alles verpakt was. Erg netjes. Vlees, vis en salades allemaal heerlijk.

Min punt was dat 1 pit links van de BBQ niet aan wilde blijven waardoor het lastiger was om wat meer vlees op de BBQ te bereiden. Bleef alleen aan als we de knop ingedrukt hielden. Dat was jammer.

Pluspunten

Snel, flexibel.

Pluspunten

Tijdsaanduiding was perfect goed advies van de bezorger zette alles keurig neer

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Prima vlees en vis schotels. Lekkere salades!! En alles ook nog perfect op tijd gebracht en gehaald! En je hoeft ook niets af te wassen!

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd, voldoende voor iedereen en veel keuze!

Pluspunten

Het was een heerlijke bbq, keurig netjes verzorgd!

Pluspunten

Super kwalitijd vlees en salades. Al mijn 20 gasten waren het er over eens om hier ook te gaan bestellen. Alles prima geleverd en opgehaald.

Niets te bedenken.

Pluspunten

Heerlijk eten, prima bezorgen en ophalen en tegen een zeer redelijke prijs.

Geef even aan wat terug moet of weggegooid kan worden. Plastic opscheplepels en de bakken voor het vlees, moet dit terug of kan het bij het plastic afval.

Pluspunten

Vanaf de bestelling tot aan de levering ging alles vlekkeloos. Heerlijk vlees, vers stokbrood en diverse salades. Voldoende voor iedereen. De BBQ werd compleet geleverd met borden, bestek, servetten en sausjes. Mede dankzij uw bedrijf kijken wij terug op een geslaagde en voor herhaling vatbare BBQ.

We hadden een ietwat verouderde BBQ die een beetje onstabiel op zijn poten stond maar we hebben ons er prima mee weten te reden.

Pluspunten

Correcte levering, meer dan voldoende vlees en salades. Goede variatie

Pluspunten

Prima hoeveel en kwaliteit. Was genoeg voor iedereen en de tweede BBQ kwam goed van pas

Pluspunten

Alles van zeer goede kwaliteit ook het leveren en ophalen verliep super!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken