Pluspunten

Heldere site waarop de keuze’s eenvoudig te maken zijn, prima prijs/ kwaliteit verhouding. Bezorging volgens planning en zoals aangegeven in de koelboxen. Uitleg over werking barbeque welke zelfs wordt aangesloten. Complimenten van onze gasten over de kwaliteit en hoeveelheid van de diverse producten.

Doorgaan op dezelfde voet, complimenten.

Pluspunten

Heel goed geregeld allemaal, ruim op tijd afgeleverd, zelfs op zondag. Eten was prima, alles ook netjes verpakt. Zou niets negatiefs kunnen verzinnen.

Pluspunten

Op tijd geleverd; lekker vlees en salades!

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit. Saldes waren super lekker.

Pluspunten

duidelijke communicatie. goed product. vriendelijk. goede tip: ik had maar 8 personen. zij raden mij aan om 2 kinderpakketten bij te bestellen om de kosten laag te houden. geen zorgen om het eten, alle tijd voor je gasten.

Pluspunten

Heel goed verzorgd. Hebben met ruim 60 personen op ons parkeerdek genoten van de BBQ heerlijk vlees en salade van alles was genoeg. Goede service een aanrader. Tot de volgende keer

Ga zo door...

Pluspunten

Heerlijk vlees. Hoeveelheid per persoon is voldoende. Diverse salades, echt veel keus. Zeker een aanrader!

Ik heb zelf extra kruidendokter neergezet, dit is niet echt royaal.

Pluspunten

Goede levering, goed vlees, goede salades en geen afwas!

Pluspunten

Meedenken om in drukte de bestelling toch geregeld te krijgen.

Scherpte bij klantenservice. Mailadres was verkeerd overgenomen terwijl wel duidelijk gezegd. Daardoor geen bevestiging van afspraken en 2e belletje van mijn kant na een paar dagen. Prijzen zijn oké, mogen iets lager bij bijv < 10 bestellingen.

Pluspunten

Perfecte bbq gehad, op tijd geleverd, erg behulpzaam met opbouw.kortom 100 punten

Pluspunten

Ze brengen het in goed overleg op de tijd die je afspreekt en het is allemaal erg goed en lekker eten.

Pluspunten

Op tijd. Betrouwbaar. Geen gezijk

Pluspunten

Prima informatie over wat je krijgt Wanneer en hoelaat het word afgeleverd en de volgende dag weer word opgehaald

Pluspunten

goed vlees en salade

als je voor 25 personen besteld heb je eigenlijk te weinig bij ons was alles op vooral de salade mag wel meer zijn

Pluspunten

Wij hadden het luxe pakket. Heerlijk vlees, en keurig alles op tijd geleverd.

De verhouding vlees (veel!) en salades (aan de weinige kant) is wat uit balans wat ons betreft. En bij aflevering een briefje oid dat je een seintje krijgt wanneer de boel wordt opgehaald zou prettig zijn. Verder was het top!

Pluspunten

Hele goede service, op tijd bezorgd, goede koelbox en en ruim voldoende. Ook weer keurig opgehaald, terwijl we niet thuis waren.

Minder scherpe marinade van de biefstuk

Pluspunten

goede kwaliteit, correcte levering volgens afspraak alles tot in de puntjes verzorgd

Pluspunten

informeren prima over voortgang Houden zich goed aan de gemaakte afspraken En bovenal heerlijke producten vlees, salades etc.

Pluspunten

Mooi op tijd. Lekker eten. Goede service.

Bestek was niet schoon. Bezorgkosten Limburg erg hoog.

Pluspunten

Super goed geregeld en het was nog heerlijk ook!

Pluspunten

Alles top. Vlees vis zeer goede kwaliteit. Salades allemaal lekker. Keurig op tijd bezorgd. Goede communicatie

Eventueel wat meer servetten meegeven. Maar dat is ook het enige wat ik kan bedenken

Pluspunten

Goeie afspraken en perfecte service! Alles werd op het afgesproken tijdstip geleverd en weer opgehaald! En de kwaliteit was GOED en er was ruim voldoende.

Geen.

Pluspunten

Het eten was heerlijk , makkelijk besteld en zag er ook goed uit.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken