Pluspunten

Eten prima.Bezorging prima .

Pluspunten

Was weer heel erg lekker. hebben paar keer bufetten besteld , maar dit was ook prima.

Pluspunten

- Kwalitatief goede producten, - Prima hoeveelheid bij totaalpakket, - Snelle reactie bij vragen, - Prima service.

Iets flexibelere opstelling bij wijziging in menu.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het vlees, vis en de salades. Onze gasten waren zeer te spreken over alles. Er was ook heerlijk brood erbij.

Wij hadden een bepaalde bezorgtijd aangevraagd maar dat lukte niet. Wij kregen netjes de route van de chauffeur en de bezorgtijd bleek een aantal uren vroeger. Dus wij iemand geregeld om bij onze feestlocatie van onze bruiloft te zijn, kwam de bezorger wel op onze afgesproken tijd. Dit is niet zo netjes. De BBQ Boer gaf wel toe dat ze vergeten waren om te bellen.

Pluspunten

alles keurig geregeld

Pluspunten

Goed en zoals je het verwacht.

De volgende dag zouden de spullen worden opgehaald, helaas, (en waarom, dat is niet verteld) is het niet gebeurd en heeft het vieze afval een dag te lang in de voortuin gestaan. 's Avonds hebben wij nog e.e.a. opnieuw binnengehaald om diefstal te voorkomen.

Pluspunten

De bezorging is prima, zelfs nog eerder dan de afgesproken tijd !! Alles was heerlijk, alleen had er voor ons wat meer salades bij mogen zitten maar verder was alles uitstekend

Meer salades erbij doen !!

Pluspunten

- goed vlees - lekkere salades, niet zo standaard - sausjes erbij waren prima en pasten goed bij het vlees

- veelste weinig kruidenboter bij het brood - geen broodmes om het stokbrood te snijden. voor de rest kregen wij wel gewoon bestek, wat prima te gebruiken was.

Pluspunten

Top geregeld allemaal met betrekking tot het halen en brengen. Verder was het vlees en alle extra's ook heerlijk. Kortom een aanrader!

Pluspunten

Goede verzorging bbq Goed vlees lekkere frisse salades Genoeg sauzen Genoeg vlees Prettig contact met desk en chauffeurs

Zo doorgaan

Pluspunten

Kwaliteits/prijsverhouding is uitstekend! Keurig op tijd geleverd en voldaan aan de verwachtingen.

We hebben gekregen wat is beloofd - geen dus.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en service.

Blijf zo doorgaan.

Pluspunten

Goed op tijd, vriendelijke service. Smakelijke salades, gevarieerd, heerlijk vlees. Ook het stokbrood was super vers. Iedereen was vol complimenten.

Eigenlijk geen! Ik zou zeggen blijf zo door gaan! Bij mijn werk willen we een BBQ doen met onze zorggroep, we gaan dit via jullie doen!!

Pluspunten

Alles was prima. Kwaliteit en er was voldoende.

mail naam veranderen ik had jullie naam niet herkent dus had niet gezien welke tijd jullie kwamen.

Pluspunten

Alles was prima lekker vlees . Salade prima meer dan genoeg ! Een aan rader

Geen burgers er bij die wel in het pakket zouden zitten ws iets anders daarvoor maar dit een volgende keer aangeven . Hebben ze niet gemist

Pluspunten

alles tiptop in orde behalve de levertijd, werd namelijk veel vroeger geleverd als eerst gepland. moesten daarom op zondag wel wat vroeger het bed uit maar voor de rest prima verzorgd en ruim voldoende voor het aantal gasten wat we hadden

iets meer communicatie, ophaaltijdstip en dag gaf nog wat verwarring maar uiteindelijk is alles goed gekomen

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Goed verzorgd alles aangeleverd. Vlees, salade`s heel goede kwaliteit. Brood diverse soorten, perfect. Gewoon goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deze vragenlijst pas sturen als je de bbq heb gehad

Pluspunten

Goed verpakt, blijft lang heel koud, netjes verzorg en lekker!,

Pluspunten

De barbequeboer is een geweldig en correct bedrijf

Pluspunten

Alles volgens plan wat ze zeggen maken ze waar!!

Een broodmes En snijplank meeleveren.

Pluspunten

Kwalitatief écht goed vlees, het was heerlijk. Ook de bijgerechten waren lekker en het was meer dan genoeg. Fijn dat de halal spullen ook apart verpakt waren (zelfs het bbq-bestek!). Aardige man die het kwam brengen, in elkaar zetten en uitleggen. Volgende ochtend mochten we het gewoon buiten zetten en hoefden we niet op ze te wachten, top service!

Misschien iets meer verse groenten bij de salade?

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken