Pluspunten

Precies wat ik zocht. Ze verzorgen alles en hoef me niet druk te maken over afwas etc. Verder redelijk flexibel in bezorgen en ophalen

Pluspunten

Goed contact via de mail!

Pluspunten

Levering op tijd en goede instructies

Pluspunten

alles zeer goed verzorgd

Pluspunten

verstand van zaken, bv qua diëten leveren volgens afspraak klantvriendelijk goede service komen hun afspraken na goede kwaliteit en goede hoeveelheden

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Alles is keurig geleverd en verpakt in boxen. Prima op tijd en duidelijk aangegeven via sms, zowel bezorging als ophalen.

Pluspunten

Flexibel, klant gericht!

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en grote variatie in vlees en salades. Porties ruim voldoende.

Pluspunten

grandioos de bbq en zeker weten aan te bevelen voor iedereen

Pluspunten

De breng en ophaaltijden werden beide gehaald en ze waren keurig op tijd. Het vlees was erg goed en ruim genoeg. Hetzelfde geld voor de salades en dergelijken. Al met al heel erg goed!

Pluspunten

Super bedrijf !! Correct , netjes , hygiënisch en heerlijke producten .

Pluspunten

Leveren uitstekende producten Goede communicatie, voor tijdens en na levering Perfecte service

Wat mij betreft geen

Pluspunten

Volgens afspraak op tijd bezorgd en weer opgehaald. Voldoende voor allemaal.

Heb ik niet, in ons geval waren de gepofte aardappelen niet geleverd. Dus dubbel checken of je alles meelevert.

Pluspunten

TOP geregeld en heerlijk mals vlees.Da zo door!

Pluspunten

Lekker vers en mals vlees. De diverse keuze in salades en sausjes was uitstekend. Het meegeleverde materiaal was schoon en voldeed prima. Kortom: Een heel goed product en prima service.

We hebben gekozen voor het luxe pakket aangevuld met een aantal kinderpakketten maar voor ons was de hoeveelheid nét aan de krappe kant. De volgende keer zou ik er nog een paar pakketten bovenop bestellen.

Pluspunten

Echt super.Meer dan genoeg,Iedereen heeft genoten.Denk er over om het volgend jaar weer te doen.

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en lekkere verse salades

Pluspunten

Komen afspraken na, leveren mooie en lekkerde producten.

Pluspunten

Alles wordt netjes aangegeven op de website wat je kunt verwachten, vervolgens netjes ruim van te voren een berichtje wanneer je de spullen kunt verwachten en! je mag alles voor de deur zetten zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven! Buiten dat is het vlees en de salades echt verukkelijk! En wat ik ook wel belangrijk vind genoeg brood voor het aantal personen. Het was niet de eerste keer en ook niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid en helderheid qua bezorging en lekkere salades en vlees.

De sausjes waren niet echt onze smaak, daar zou wellicht eens naar gekeken kunnen worden.

Pluspunten

De service is echt top en het eten was echt heerlijk. Zoveel verschillende soorten vlees, vis en salades en dat voor een hele mooie prijs! Een bestelling bij jullie is zeker voor herhaling vatbaar en ga jullie zeker aan bevelen bij andere. TOP!!!

Pluspunten

service uitstekend, kwaliteit vlees/salades/brood/saus uitstekend, bbq simpel en effectief. In de toekomst gaan we zeker nogmaals bestellen!

De salades brood ed waren voldoende, het vlees was net voldoende, we hadden het luxe pakket, maar er is niets overgebleven (zijn wel allemaal grote eters) dus daar zou evt wat meer van mogen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken