Pluspunten

Eenvoudige bestelling uit ruime keuze. Keurig op tijd afgeleverd. Kwaliteit werkelijk uitstekend en meer dan voldoende.

N.v.t.

Pluspunten

Op de afgesproken tijd geleverd, bbq werkte perfect, en het belangrijkste, het eten, was erg goed. Iedereen in ons het gezelschap was onder de indruk. De volgende dag waren we niet thuis en mochten alles op de oprit plaatsen. Al met al zeker niet de laatste keer dat we hier onze bbq hebben besteld!!

Pluspunten

goede service, goed vlees en veel soorten salades

Pluspunten

Het eten (vlees en vis) was erg goed. Alles is netjes afgeleverd, er werd van te voren nog even gebeld dat jullie eraan kwamen. Erg netjes dat jullie ook goed nagedacht hebben over het maken van de Halal paketten, met de stickers op de juiste pakketten en de schalen voor op de barbecue.

We hadden graag ook iets van een 'groene salade' gehad, die hebben we nu zelf toegevoegd.

Pluspunten

Het werd keurig op tijd gebracht en de porties waren groot genoeg.

Pluspunten

Duidelijke website; compleet assortiment; goede kwaliteit; nette levering, met goede uitleg; geen schoonmaak gedoe; voor afhalen hoef je niet thuis te blijven.

Pluspunten

Gewoon goed, duidelijk en bovenal lekker top.

Pluspunten

Goede informatie. Voor elk wat wils. Top barbecue

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit producten, genoeg eten, alles schoon en netjes verpakt en verzorgd, op tijd geleverd, goede service, vriendelijk personeel, kortom absolute aanrader!

Zo door blijven gaan!

Pluspunten

Goed geregeld. Kwaliteit goed, bezorgmomenten conform afspraak. Geen onverwachte kosten. Leuk dat de BBQ in de tuin bezorgd is. Dat moet via de trap bij ons.

Pluspunten

Super fijne service! Alles lijkt mogelijk, niets is te gek. Flexible lever- en ophaal tijden! Lekker eten en meer dan genoeg!

Pluspunten

In één woord : alles . De communicatie, de bestelling, alles was top en in tot de puntjes verzorgd! Heerlijk !

geen ! het was fantastisch en zullen zeker een volgende keer bij de barbequeboer bestellen

Pluspunten

Super lekker allemaal! Keurig geregeld met bezorgen en weer ophalen van de spullen.

Pluspunten

Goede service, mooi vlees en erg lekker.

Pluspunten

Eten was top voor elkaar! Alles prima volgens afspraak. Dit was de 2e keer. We zijn heel erg tevreden!

Pluspunten

Alleen maar positiefs over deze bbq, we hebben er van genoten!!

Pluspunten

Prima kwaliteit vlees en vis!!

Vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

Echte aanrader. Meer dan genoeg te eten, lekker meedenken vooraf en eerlijk advies. De glutenvrije gast was helemaal gelukkig en had ook meer dan ze op kon. Lief dat de chauffeur even alles testte en liet zien. Volgende keer weer!

een van de regulators had wat kuren. Ging goed maar was wel wat onhandig. Misshien vaker vervangen?

Pluspunten

Ondanks deze “kleine” bestelling kwamen ze helemaal afdalen naar Limburg.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit van vis-/vleesproducten. .Bezorg- en ophaalafspraken correct uitgevoerd.

Eisalade was een miniportie. De enige smet op uw leverantie. Jammer, want het zag er lekker uit, maar dit kleine beetje konden wij niet serveren aan onze 32 gasten.

Pluspunten

prima verzorgd , hallal en vegatarisch apart verpakt met salades apart echt goed

Pluspunten

Prijs & Kwaliteit perfect, Bezorging goed, Het vlees is uitermate perfect.

Geen verbeterpunten nodig zolang alles blijft zoals het is.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken