Pluspunten

wij zijn super tevreden, alles werd keurig op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald. Het ziet er netjes en verzorgt uit en smaakt voortreffelijk en er was genoeg voor iedereen TOP. Meer positiefs kan ik beter niet zeggen anders zit de barbecueboer volgend jaar ook vol net als de buffettenboer en dan heb ik zelf niets.

zelf vond ik de marinade van het rundvlees minder, maar dat is natuurlijk persoonlijk. verder prima voor elkaar.

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Was allemaal lekker en meer dan genoeg!

Pluspunten

Alles ziet er top en verzorgd uit.

Ik zou het zo niet kunnen bedenken, echt fantastisch.

Pluspunten

Goed contact,Goede service, Kwaliteit vlees, lekker gemarineerd. Ophalen savonds zodat je niet geheel vroeg na feestje uit bed hoeft. Gewoon weg top!

De bbq kon niet op geheel hoge stand.Het duurde hierdoor lang voordat het eten klaar was. Bv biefstuk 19min voor medium (op hoogste stand van de bbq).

Pluspunten

Overzichtelijke site,Fijne communicatie en keurige aflevering en ophaalservice

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, erg lekker en volledig met sausjes e.d.

Vorig jaar was de gas bbq perfect, dit jaar deed één kant het minder goed waardoor we er een eigen bbq naast hebben gezet.

Pluspunten

Goed en voldoende vlees, heerlijke saldes, (mooi gedecoreerd) lekker brood en sauzen meer dan voldoende borden en bestek (4 van elk extra)prima gasbarbeque, met voldoende gas Bezorgen en ophalen optimaal !( zelfs op afgelegen vakantiepark). Service en communicatie is,l Top, zal zeker vaker gebruik maken van de Barbequeboer

Zou hetvniet weten, alles was top

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding en de service waren allebej uitstekend.

Pluspunten

wij hebben genoten van de BBQ goed verzorgd, goede communicatie, mijn wensen werden gehonoreerd! ondanks de sneeuw keurig op tijd geleverd, in één woord geweldig, voor herhaling vatbaar

kan niks bedenken!

Pluspunten

Lekker, vers, ruim voldoende en nergens geen omkijken naar. Echt onbezorgd genieten.

Pluspunten

Alles was oké Goed verzorgd en verpakt Goede bezorging en afhaal service

Pluspunten

Mooie producten

Iets meer groente voor op de bbq

Pluspunten

Uitstekende service en goede communicatie over de bezorging. Kwaliteit vlees en vis barbecue uitstekend. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Pluspunten

vlees smaakt prima. salades waren ook heel lekker. ik heb geen negatieve dingen het was echt lekker!

Pluspunten

Fantastisch geregeld: barbecue spullen op tijd bezorgd, eten was goed en na afloop is alles keurig opgehaald.

Pluspunten

Goede kwaliteit en service!

Pluspunten

het was heel goed meer als voldoend gerechten , als is gewoon goed. goede en vriendelijke uitleg over de producten

nee helemaal geen

Pluspunten

GEWELDIG nog nooit zo een uitgebreide en goed verzorgde online BBQ geboekt. Tot in de puntjes verzorgd. Breed assortiment verse kwaliteit. Gluten vrij was een heel groot succes. Online boeken ging eenvoudig. Afspraken over leveren en ophalen worden perfect nagekomen. Daag de BBQ boer maar eens uit zou ik zeggen.

Geen enkele

Pluspunten

Lekker vlees, prima salades,goede communicatie

Pluspunten

levering, kwaliteit van het eten, service, contact, alles is eigenlijk top!

geen

Pluspunten

netjes verzorgd erg veel eten

Pluspunten

We wilde eens zelf aan het feest deelnemen. Daarom het eten en een kok via de Barbecueboer. Het was top. Alle gasten waren zeer tevreden. Ze hebben het er nog over!

Pluspunten

alles was erg lekker en zeer goed verzorgt

Pluspunten

- Goede service - Levering was netjes op tijd. - Soepel met afpraak over retourhalen spullen

- Pas op het moment van bestellen bleek er een minimum aantal te zijn bij de pakketkeuze. Dit hebben we niet vooraf teruggevonden bij de voorwaarden.

Pluspunten

aardige medewerker en netjes. vlees, salades en sausjes dik voor elkaar!!

het vlees was aan de krappe kant. we waren met 18 personen en had voor 24 personen besteld en het was op. te weinig geleverd?? de medewerker die het kwam brengen was er van overtuigd dat we veels te veel hadden besteld, daarom de vraagtekens.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken