Pluspunten

goede service, lekkere producten en alles erop en eraan. Wij hadden verschillende pakketten besteld waaronder zowel hallal als gewoon. Door de meegeleverde aluminium roosters konden wij alles prima op de barbeque klaarmaken.

Pluspunten

Wat een heerlijk vlees,fijne verse salade. Een top service Beveel het aan iedereen aan!!

Niets op aan te merken Alles was perfect

Pluspunten

snel makkelijk geregeld. Meedenkende mensen.

Pluspunten

Alles werd afzonderlijk vacuüm verpakt aangeleverd! Wij hadden vis/vlees bbq.Het eas perfect!

Pluspunten

Bezorging was weer keurig op tijd en tot in de puntjes toe verzorgd. Geen omkijken naar afwas is ook heel prettig.

Pluspunten

keurige bezorging, heerlijk gegeten en maandag is alles weer keurig opgehaald.

Pluspunten

Genoeg en heerlijk vlees. Veel variatie en het wordt aangeleverd in ideale pakketten.

Pluspunten

Gemaakte afspraken voor 100% nagekomen en eten was voortreffelijk. Echt een aanrader!

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!!!

Pluspunten

snel besteld op tijd geleverd geen afwas super lekker vlees en vis

doppen van de flesjes saus je moet behoorlijk knijpen en dan gaat ineens de sluiting open en komt het met kracht er uit.

Pluspunten

Alles geleverd conform afspraak. En goed vlees en heerlijke salades.

Pluspunten

Prima kwaliteit, en afspraken over levering en ophalen keurig nagekomen. Poseleinen borden en metalen bestek maken het helemaal compleet!

Pluspunten

Goede kwaliteit en het was netjes verzorgd.

Pluspunten

Heerlijk eten en top service.

Geen,

Pluspunten

Alleen goede punten. Prima service, prima kwaliteit produkten. Goede prijs. Vakwerk!!!

geen

Pluspunten

Het was goed aangeleverd en makkelijk te ontdekken wat wat was. Heerlijk gekruid en heerlijke salades bij de barbecue. Compleet en genoeg met sauzen en stokbroden!

Een pakje kipfilet leek niet vers dit heb ik er niet bijgezet, want het rook niet zoals de andere pakjes kipfilet. Heb ik ingevroren voor later inspectie. Gelukkig was er voldoende om op de Barbecue te leggen. Verder was alles goed en verzorgt.

Pluspunten

De kwaliteit van vlees en salades zijn super goed! Alles keurig verpakt en bezorgd ! Vriendelijk personeel, zetten zelfs de BBQ in elkaar en sluit de gasfles aan. Kortom fantastisch !

Nee alles top !

Pluspunten

Prima verzorgd, genoeg vlees, vis en salades. Je kunt de borden en bestek zo weer in de box zetten en niet af te wassen.

Pluspunten

Alles wordt op tijd geleverd vlees is van goede kwaliteit en blijft koel in de verpakking

Pluspunten

Hele goede service. We hadden het basispakket gekozen en dat was prima vlees en meer dan genoeg! We hebben er van genoten!

1 pakje kruidenboter extra zou fijn zijn.....

Pluspunten

Op heel korte termijn een BBQ geregeld voor 110 personen, alles er op en er aan. Perfect!

Pluspunten

Netjes op tijd, alles vers en heerlijk. Alle gasten waren super enthousiast, een geslaagde feest.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken