Pluspunten

Op tyd leveren prima en genoeg vlees en salades

Pluspunten

Uitstekend vlees!!! En doordat we een kok erbij hadden liep alles op rolletjes.

Pluspunten

geleverde is de beloofde kwaliteit en in voldoende hoeveelheden klant wordt ontzorgd vriendelijke medewerkers helder communicatie

Pluspunten

De BBC boer denkt met je mee. Is creatief in oplossingen.

Pluspunten

Salades heerlijk. Vlees, zeer goed en gevarieerd , meer dan voldoende. Alles keurig verpakt. Bestek/borden , zeer schoon. Service perfect, aflevering tot achter in de tuin.

Geen, houden zo!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten was super lekker, het was fijn dat alles kant en klaar afgeleverd wordt en de kok die we gehuurd hadden deed het fantastisch!

Na meerdere berichten te hebben gestuurd dat het een surprise feest was werd de bestelling toch te vroeg bezorgd. Na een hoop discussie met de chauffeur werd uiteindelijk geregeld dat het op de goede tijd werd afgeleverd. Dit zorgde voor ons voor veel stress en de verrassing die bijna in de soep liep.

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten, en een prima service ook met het afleveren.

Pluspunten

Alles keurig afgeleverd wij vonden eigenlijk alles perfect. Keurig en rustige uitleg van de chauffeur. Zeker dat eij jullie aanbevelen.

Geen zo doorgaan!!!!!.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

adequate levering, maar veel mayonaise achtige salades

de vis was nog bevroren op het tijdstip van de BBQ. Daardoor helaas geen vis gegeten. Meer groene salade

Pluspunten

Uitstekende en duidelijke site. Bezorging prima op tijd. Prima vlees en salades. Bijgeleverde sausen idem. Enkel........ kruidenboter op zoveel lekker brood...... aan de magere kant. Op zich makkelijk zelf bij te halen of te bestellen maar dan moet je het wel weten.

Kruidenboter

Pluspunten

Alles koel en netjes verpakt

De hoeveelheid van de salades. Wij hadden de luxe versie genomen Maar geen pasta salade kunnen ontdekken.

Pluspunten

In een woord Geweldig.

Pluspunten

het eten was erg goed. De tijdstip van het bezorgen en ophalen is een dag van te voren al heel goed ingeschat. (24 uur van te voren bericht wanneer het zou worden bezorgd en hij was uiteindelijk 2 minuten te laat)

zou het zo niet weten

Pluspunten

Prima vlees&vis pakketten met veel variatie, ook in salades. Ook voor de vegetariërs en kinderen waren de pakketten goed. Leuke cadeautjes erbij voor de kinderen. Alles kwam in mooie koelboxen.

Een van de BBQ's was nat geworden en ging na lang proberen pas aan.

Pluspunten

Heel goed verzorgd en erg lekker!!

Pluspunten

Super lekker vlees

Pluspunten

alles was heerlijk,en wat een goede bezorger, en ophaler Top!!

Pluspunten

Goede service en uitleg van bezorger. Goede en nette communicatie, top

Pluspunten

Erg lekker vlees en heerlijke salades top stokbrood wij waren erg tevreden !

Pluspunten

alles supergoed en keurig op tijd helemaal top.

Pluspunten

Vriendelijk, servicegericht, accuraat Goede kwaliteit producten

Pluspunten

Fijn personeel

Pluspunten

Lekker BBQ, alles zat erbij tot en met de servetten en serveerlepels inbegrepen.

Pluspunten

Als meerdere jaren maken wij als Groepsaccommodatie en camping gebruik van de diensten van de Barbecue en Buffettenboer. Tot groot genoegen. Goed vlees, alles vers en nooit te zout. Heerlijk vers stokbrood, verschillende soorten. Ruim voldoende per persoon. Nergens zulke heerlijke salades. Veel complimenten van onze gasten. Dus daarom!! Groepsaccommodatie en camping Costa del Zeumeren Garderbroekerweg Voorthuizen www.costadelzeumeren.nl

Geen. Alles prima in orde!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken