Pluspunten

Alles is goed

Pluspunten

Super lekker eten en goede afwikkeling

Nvt

Pluspunten

Haal en brengservice keurig geregeld. Het vlees vond men heerlijk.

Voor 11 personen was er niet genoeg vlees. Mag wel wat meer. 3 stukjes sparerips was wel erg weinig. Ik snap de logica meer soorten vlees en minder porties maar beetje raar was het wel als nog niet de helft van de aanwezigen sparerips willen. Omdat er niet veel was heb ik zelf nauwelijks wat genomen dat was jammer. Maar het was gezellig

Pluspunten

Het eten was voortreffelijk! Ook het aanleveren en ophalen verliep soepel! Een aanrader!

Pluspunten

Goed geregeld, mail en sms over tijddtip van afleveren.

Pluspunten

Vlees en salades van zeer goede kwaliteit en zeer gevarieerd. makkelijke afspraken te maken met bezorgen en ook de bezorger zeer vriendelijk.

helemaal niets, ga zo door!

Pluspunten

Snelle en foutloze levering

Pluspunten

Duidelijke website, uitgebreide keuze. Bestellen gaat makkelijk en snel. Netjes een bevestiging ontvangen. Werkt perfect. Het eten wordt keurig gesealt afgeleverd, schalen kunnen zo op tafel. Het eten is heerlijk, goede kwaliteit en aan alles wordt gedacht. Kortom echt een aanrader!!!

Pluspunten

Snelle en correcte bezorging en goede kwaliteit van de producten. De afhandeling was super.

Wij zijn zo tevreden dat we geen verbeter punten zouden kunnen bedenken.

Pluspunten

Goede communicatie over de bestelling en over de bezorging. Uitstekende kwaliteit van de producten en keurig formaat (niet te groot) van vlees en vis. Al met al ingrediënten voor een geslaagde bbq.

Pluspunten

Veel keuzemogelijkheden menu Snelle, heldere afhandeling Duidelijke communicatie bij leveren en ophalen

Pluspunten

Dienstverlening/kwaliteit/planning.

Pluspunten

Perfect. Heerlijk vlees, heerlijke vis. Echt top!!

Zou het niet weten. Ga zo door.

Pluspunten

Fantastische levering! Super kwaliteit vlees en voldoende van alles! Echt een aanrader!

Pluspunten

Geheel Top!!!!!

Pluspunten

Alles conform afspraak. Zelfs tot 48 uur van te voren annuleren zonder verdere vragen.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en opgehaald. Producten zijn erg lekker en volledig. Uitgebreid aanbod. Vriendelijke benadering,zowel aan de telefoon, als aan huis

Op de verpakkingen van vlees en vis en salafes een sticker met de inhoud, zodat direct duidelijk wat het is en welke salade het is. pin mogelijkheid bij levering.

Pluspunten

Gewoon heel erg prima, correct, lekker en gemakkelijk. Voor ons de oplossing: waarom moeilijk doen met boodschappen en (toch) een tijd in de keuken staan. Gasten waren uitermate tevreden. Dit gaan wij vaker doen! Een dikke 10.

Pluspunten

Keurig verzorgd

Graag zelfde dag alles retour

Pluspunten

Alles in orde, goed eten en nette, schone spullen. Een geslaagde BBQ, mede dankzij de barbecueboer. Volgend jaar zeker weer.

Pluspunten

waar voor het geld op tijd leveren

Pluspunten

Geef aan dat je de spullen voor 1600 uur zeker hebt dan kunnje het op de dag zelf gebruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stipte levering, duidelijke afspraken, kwaliteit prima,

Kipfilet en biefstuk zouden wat dunner kunnen worden gesneden

Pluspunten

Duidelijke website levering goed op tijd goede kwaliteit vlees, sauzen en salades

niet duidelijk was hoeveel stokbrood er was. Maar dat is dan ook de enige opmerking

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken