Pluspunten

compleet, goede kwaliteit, voldoende keuze, veelzijdig, perfecte service, goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer vriendelijk personeel, adequate levering, zeer goede informatie, alles was gewoon perfect!

Pluspunten

Top service en lekker vlees! Echt een aanrader

Pluspunten

Perfect geregeld. Meer dan uitstekende communicatie vooraf, goed overleg, en erg meedenkend. Daarbij was de kwaliteit van het eten perfect! Zelfs de bourgondiërs onder mijn gasten waren onder de indruk.

Helemaal niks! Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar via internet en telefoon op tijd leveren en ophalen geen vragen, gewoon doen volle gastank, en goed werkende bbq Goed vlees en vis en salades ook erg lekker goede hoeveelheid van alles

Extra afleverkosten vind ik enigzins dubieus. Op de site staat we leveren altijd op tijd. Maar ja als je om 17:00uur de BBQ start is het er dan. Het was moeilijk de keuze tussen vlees en vis te maken. Achteraf was de verhouding iets scheef. Misschien kunnen jullie nog beter adviseren op de site met de te maken keuzes.

Pluspunten

Alles is keurig verlopen,er was goede informatie over de levering en was keurig op tijd.er was voldoende vlees,stokbrood en salades voor iedereen.en wat heerlijk is dat je niks hoeft schoon te maken.

Wij hadden een bbq voor 25 personen maar de bbq vonden wij te klein omdat iedereen zelf kon bbq

Pluspunten

Alles was snel en makkelijk geregeld. Er wordt goed gecommuniceerd hoe laat alles wordt gebracht en gehaald en alles is van topkwaliteit.

Pluspunten

Goede hulpvaardigheid bij bellen maar ook afleveren/ophalen van de bestelde diensten.

N.v.t.

Pluspunten

Goed verzorgd, uitleg, aflevering op tijd, goed vlees, BBQ en keuze naar wens.

Nog niet.

Pluspunten

Ik vond het super uitgebreid en het vlees was heerlijk en ik had twee extra pakketten besteld en daar had ik nog van over dus prima en de salades waren echt heerlijk lekkere stokbrood ja super tevreden we hebben een keer bij een andere allin bbq bedrijf besteld maar deze was minder goed dan de bqq boer

Meer pindasaus het was beetje weinig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling.

Erg weinig salade in vergelijking met andere aanbieders.

Pluspunten

Prima BBQ pakketten met heerlijke sauzen. Hoeveelheden waren ruim voldoende

Ophalen van de spullen ging niet volgens afspraak maar na een telefoontje alsnog goed geregeld.

Pluspunten

Heldere bestellijst, prima informatie over de lopende bestelling, prima aankondiging van levering via email en SMS. Uitstekend vlees, prima salades, sauzen, bestek, borden. Alles compleet voor een hele goede BBQ! Volgende keer 100% zeker weer!

Pluspunten

Netjes op tijd, vriendelijke bezorger die graag een handje wilt helpen. goede kwaliteit vlees en vis. zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De BBQ zelf was netjes en alles werkte goed, een volle gas fles zat er bij. wij en de gasten waren allemaal erg te vrede over de kwaliteit in het algemeen.

Het fruit bakje was wat klein, maar daarin tegen was er een goede variatie van verschillende soorten en fruit.

Pluspunten

We hadden een aantal maal via een concurrent wat besteld maar dit was vele malen beter! Volgende keer bestellen we zeker weer via de bbqboer. Vlees was van topkwaliteit en lekkere salades er bij.

Pluspunten

Alles was keurig verzorgd. Wij hadden een familie bbq voor 22 personen. Ik had gekozen voor het luxe pakket en voor 2 personen glutenvrij pakket. Alles was van super kwaliteit, vlees, salades, brood etc. Bezorg- en ophaal via sms/email op afgesproken tijd. Heerlijk gegeten. Was een super geslaagde bbq. Zou het de volgende keer weer zo doen.

Pluspunten

Snel, adequaat, lekker en klantvriendelijk. Eigenlijk precies zoals je het wilt..!

Pluspunten

Zeer goed bevallen goed vlees goed salades alles meer als voldoende Zeker een aanrader En zeker tot de volgende x

Pluspunten

Ik kan niet anders dan zeggen dat het wederom weer dik voor elkaar was. Nu diverse jaren achter elkaar bij dbb besteld en nog nooit enig puntje van kritiek gehad.

Ik zou als enig verbeter punt kunnen aanmerken om nog meer BBQ's aan te schaffen zodat een gezelschanvan 20+ het niet met één bbq hoeft te doen in het hoog seizoen

Pluspunten

Goede hoeveellheid Goede kwaliteit

Het rubbertje bij de aansluiting van de BBQ met de gas tank was slecht / kapot. Deze hebben we vervangen. (Hadden gelukkig een ringetje liggen)

Pluspunten

Uitstekend volgende keer weer.

Materiaal iets vaker controleren,een brander had problemen voor de rest toppie

Pluspunten

Goed eten goede bbq

Afhaaltijdstip beter afstemmen op wensen van klant

Pluspunten

Goede service en kwaliteit eten prima.

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Goede service! Lekkere producten en keurig op tijd.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken