3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top bedrijf. Heerlijk vlees. Meer dan genoeg.

Afspraak voor ophalen.

Pluspunten

Snelle en goede service. Keurig verpakt.

BBQ was niet geweldig, waaide uit. Gelukkig had ik er zelf een, dus geen probleem.

Pluspunten

fijne en duidelijke communicatie mbt bestelling, levering en ophalen achteraf van alle spullen heerlijk vlees, brood en salades, ruim voldoende (voor 15 besteld en met 20 personen flink gegeten) keurig schoon en hygiënisch verpakt servies en bestek duidelijke instructie vooraf over hoe de bbq werkt

Pluspunten

alles volgens afspraak. Het was goed verzorgd, volledig en heerlijk!

Pluspunten

Heerlijk vlees en salades. Alles is vers. Ook de vis vond iedereen lekker.

De barbecue controleren. Er miste een knop bij de bbq.

Pluspunten

Prima verzorgd. Afspraken goed nagekomen.

In email stond vermeld, dat er of alleen vooruitbetaald kon worden per bank of dat er bij de levering contant afgerekend kon worden. Er bleek bij aflevering dat betalen per pin toch ook een mogelijkheid was.

Pluspunten

Snelle correcte offerte Goed geregelde bbq Mensen zijn vriendelijk Voldoende salades stokbroden en vlees / vis

als er bekend is dat er een bbq een mankement heeft zou ik hem persoonlijk niet in de verhuur doen (we zijn er lang mee bezig geweest om aan te maken)

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, ieder keer weer tevreden

- Sticker op verpakking met omschrijving inhoud (vanwege beslaan van binnenuit door temp. verschillen) - Vaste klanten korting / puntensysteem introduceren - Vanwege gunstige liggen tov locatie Hoevelaken de mogelijkheid tot afhalen bestelling?

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en vis! En zeer goede service! De Barbecueboer was zelfs op tweede pinksterdag telefonisch te bereiken. Wanneer ik een mail stuurde, kreeg ik binnen een uur antwoord! Een dag voor de levering ontvang je bericht over het tijdstip van de levering. Perfect! Ook wordt de barbecue eerst getest. Complimenten! Alles zeer goed verzorgd!

Pluspunten

heerlijk vlees, salades en brood. Goede service! Barbeque wordt getest voordat chauffeur vertrekt.

ik zou het niet weten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De barbecue werkte perfect.

Geef duidelijker aan dat het om gewicht aan vlees gaat ipv aantal.

Pluspunten

prima kwaliteit, goed verzorgd en op tijd gebracht

Pluspunten

keurig op tijd, goed verzorgd en uitstekende salades. Dat laatste is echt belangrijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoende en goed vlees. Glutenvrij pakket erg netjes verzorgd. Op tijd geleverd en opgehaald.

Onze BBQ was technisch niet in orde waardoor we maar 1 deel van de bbq konden gebruiken. Gelukkig waren er handige mensen aanwezig die dit probleem "houtje/touwtje" hebben opgelost. Ik heb geprobeerd te bellen, maar helaas zijn jullie telefonisch niet bereikbaar 's avonds... Stel dat de bbq echt kapot is, dan is het wel erg vervelend dat je niemand kan bereiken

Pluspunten

Uitstekend eten iedereen was er zeer over te spreken en voor herhaling vatbaar .

Pluspunten

Super, super, super goed. We hebben er echt van genoten

Geen.

Pluspunten

Topservice, fantastisch all-in gemaksconcept, lekker eten. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

Leveren en ophalen keurig volgens afspraak. Vlees & vis pakket voor 11 personen was heel smakelijk, inclusief de salades, sauzen en stokbroden. Alles goed gekoeld in boxen en de barbecue door de bezorger geplaatst met uitleg voor gebruik. Prima ervaring.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Kwalitatieve producten en op tijd geleverd.

Pluspunten

Alles klopte wat beloofd was. Goede service, goede kwaliteit en van alles voldoende. Vlees, salades, sauzen, brood alles was heel lekker. Hiermee is alles wel gezegd. Er is eigenlijk niets aan toe te voegen.

Pluspunten

Goed vlees, gevarieerd, mals en in de koelbox te bewaren tot gebruik. Lekkere frisse salades, genoeg brood/boter/saus.

Pluspunten

zeer goed omgegaan met de allergie

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd Netjes alles verpakt Genoeg te eten

Plakkers op de salade en vlees wat er in de bakjes zit

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken