Pluspunten

Alles was perfect verzorgd. Kwaliteit van het vlees en de salades was prima. Een groot pluspunt is dat je zelf niets hoeft te regelen (alleen drinken). Je krijgt netjes een berichtje hoe laat het bezorgd wordt en ook hoe laat de spullen weer afgehaald worden zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven, ideaal.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede producten, lekker, vers, bezorgen netjes op tijd. Super!

Geen!

Pluspunten

Ruim assortiment met vlees. Goede en snelle bestelprocedure. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Alles wordt netjes thuis afgeleverd en gehaald. Schoonmaak word je uit handen genomen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

On-time delivery. Food was as usual first class and especially the salads and bread deserve a special mention. All our guests were very enthusiastic over the BBQ. This is our third time we have ordered bij de BBQboer. What more can I say?

Suggestions

Leave more flyers behind. One brochure is not enough!

Pluspunten

Lekker vlees, goede salades

Het stokbrood was ook na in de oven geweest taai en er zaten gaten in zodat de kruidenboter moeilijk smeerbaar was

Pluspunten

Te laat besteld maar toch geleverd. Super goed vlees en heerlijke salades. En zo lekker alles kan vuil terug. Super BBQBoer.

Pluspunten

Aleen maar plusjes

Pluspunten

Alles top geregeld! Vlees en salade meer dan zat!

Broodmes en snijplank bij leveren

Pluspunten

-Goede kwaliteit -Voldoende eten -Levering in thermoboxen -Vriendelijke bezorger -Duidelijke communicatie

Pluspunten

Alles was perfect geregeld, Keurig op tijd en alles was heerlijk. Zou het zo weer over doen. We hadden een gezellige kok en had dus zelf weinig werk. We hebben er met 35 personen van genoten. Een dikke 10.

Pluspunten

Ruime assortiment, lekkere verse producten, goede communicatie

Hoge extra bijdrage voor afsprak op door de klant gekozen tijdstip

Pluspunten

levering/afhalen-kwaliteit vlees en vis, alle artikelen aanwezig, lekker salades; kortom perfect geregeld.

Pluspunten

Bezorging en ophalen top geregeld, vlees en salade's waren erg lekker. Dit is er 1 om te onthouden!

Pluspunten

Heerlijk eten Goed verzorgd Aardig personeel

Eigenlijk niet

Pluspunten

prima levering, keurig verpakt, netjes op tijd geleverd. Echt alles mooi vers, ook salades, heerlijk stokbrood

in standaard pakket iets meer hamburgers en sate

Pluspunten

Echt gewoon top, netjes verzorgt, heerlijk eten en keurig op tijd geregeld. Echt een aanrader.

Pluspunten

Super goed vlees en alles netjes gebracht en gehaald. Echt top!

Pluspunten

Heerlijk goed vlees en de salades waren top!

Te weinig kruidenboter en satesaus.

Pluspunten

Geleverd wat we besteld hebben. Keurig gekoeld, bbq schoon en op afspraak geleverd. Vlees, salades enz. was meer dan genoeg, goed van smaak en vers.

Pluspunten

Heerlijk vlees! Goede service! Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar. Ik was wat huiverig omdat het van ver moest komen maar het was perfect.

Vegetarisch pakket was minder (groentespies en aardappel)

Pluspunten

Alles keurig gebracht en op de goede plek neer gezet. Lekker vlees en vis BBQ. Prima salade en brood. Niks op aan te merken. Wij hebben alles op gegeten, maar er was genoeg.

Pluspunten

Goed verzorgd, lijkt weinig maar is ruim voldoende. Wij hebben in ieder geval genoten van het vlees en de salades. Ondanks het wat minder goede weer, maar die waren we vergeten te bestellen ;)

Pluspunten

Heerlijk vlees Goede service Lekkere salades Kortom weer heerlijk genoten

Meer keus uit sauzen Rauwkostsalade wordt gemist.

Pluspunten

Op tijd klant vriendelijk goede producten. Vega pakket super

13 paketten is 13 soorten vlees van ieder.Niet 9 stukken kip en 11 varkenslapjes.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken