Pluspunten

Fantastisch geregeld. Goede vleesproducten en salades.

Pluspunten

geweldig vlees geweldige service

Pluspunten

Uitstekende producten Goede service

Pluspunten

Wij zijn met de familie naar Limburg geweest en heb de BBQ besteld bij jullie. Dit keer met Vis er bij. Het was in een woord Geweldig! Wij zijn heel erg tevreden. Het is het meer dan waard geweest die 50 euro die wij extra hebben moeten betalen.

Wij kunnen ze niet bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verpakt .keurig bezorgd.

Heelal was voor 3 personen de vis niet lekker. Ik ben er 1 van .Ook de hoeveelheid vlees en vis .Weet waren met 9 personen ik moest voor 10 bestellen .Maar we zagen dag er niet voor iedereen het zelfde was .Weet hielden niets over .4 stukken voor 7 personen. Ieder wilde een speklap maar er waren er 4 .Ook de bijlage. Prima alles maar weinig .

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd alles netjes verpakt en goede kwaliteit.

Pluspunten

Duidelijke site Goede service Snelle levering + sms info Prijs kwaliteit

Pluspunten

Goed en koel verpakt Hoeveelheid was voldoende Het eten was heerlijk Super makkelijk dat je geen voorbereiding vaat enz hebt

Wij hadden 10 vispakketten en 36 luxe vleespakketten besteld voor ongeveer 50 mensen. Wat ik minder vond is dat er zonder overleg een verdeling per persoon wordt gemaakt om aan de 450 gr vlees/vis pp te komen. Ik had liever inspraak in de verdeling gehad. Had nu bijv maar 18 biefstukjes 18 shaslicks en 18 varkenshaassate. Dit is met de spareribs het meest populaire vlees. Dacht ook in eerste instantie dat ik een pakket miste. Die verdeling staat niet duidelijk op de site.

Pluspunten

Netjes en snel geregeld. Erg positief.

Pluspunten

Gisteren een heerlijke en goedverzorgde BBQ gehad..alles keurig volgens afspraak geleverd! Hele goede kwaliteit eten en ruim voldoende van alles! Echt een aanrader voor zorgeloos genieten! Fam Kreeft Veendam

Pluspunten

Fijne levering en goede service

Vlees was aan de weinige kant, brood was ook een een beetje droog

Pluspunten

Alles op tijd geleverd, afspraken worden nagekomen. Nette en vriendelijke bezorger. Hygiënisch verpakt , en vooral heerlijk gegeten.

geen

Pluspunten

Kwaliteit voedsel, leveren op locatie ideaal.

Pluspunten

Veel variatie aan vlees, salades en sauzen, alles van goede kwaliteit ! Zeker voor herhaling vatbaar.

BBQ werkte niet heel goed maar half.

Pluspunten

Zeer goede service, prima eten. Alles helemaal top geregeld. Er zijn geen minpunten te noemen. Per abuis verkeerde adres ingevoerd waardoor de BBQboer aan de andere kant van het land stond met de spullen. Op zaterdagmiddag werd er door het bedrijf direct naar een oplossing gezocht terwijl de fout bij ons lag. Binnen een aantal minuten werden we gebeld dat er een nieuwe lading onderweg was. Helemaal Top !!!!!!!!

Pluspunten

Prima verzorgd

Pluspunten

Vriendelijke bezorger, levering netjes en op afgesproken tijd. Goede kwaliteit vlees en lekkere bijgerechten.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer tevreden of levering chauffeur heeft netjes alles afgeleverd en geplaatst vlees en salades waren goed wij zijn heel tevreden

Pluspunten

Goede service, bbq werd perfect geleverd en opgehaald volgens afspraak. Meer dan genoeg eten, goede kwaliteit.

Pluspunten

Alles was super; de kwaliteit, hoeveelheid, levering. Echt een aanrader!!

Pluspunten

PERFECT HEERLIJK BUFFET CORRECTE BEZORGING OPHALEN VAAT OOK PERFECT GEWELDIG DAT DE BBQ OMGEZET KON WORDEN IN EEN BUFFET .

Pluspunten

Prima kwaliteit en een uitstekende service!

ik zou willen voorstellen om de naam BarbecueBoer te wijzigen in b.v. BarbecueService. Voorts staat er in de zin ik zou dit bedrijf aanbevelen bij andere een taalfout. Dit moet zijn anderen of andere personen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken